2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım yaa bizim burdada bi kapanıyor bi açılıyor açılınca aşırı sıcak oluyor. al bitir eksiklerini bizimde çok ufak bikaç eksiğimiz kalmış gözümden kaçan onları alıcaz artık biz hafta sonuna alırız.

kızlar merhaba katrem,papatya,kelebektr sizleri tebrik ediyorum.kızlar dün hastanedeydım suyumda azalma gördü açıklıgım vardı geçen hafta bu hafta bakmadı alttan dogumu tetiklemek istemıyorum dedi bu ayın sonuna kadar nidilat erken dogumu ve sancıyı önlüyen ilaca devam bu ayın sonunda kesecek doktor onu ve bebegın gelmesini beklıyecek eger bebek gelmezse sancıyla biz dogurtucaz dedi benım dogumumda bu ay sonu galiba kızlar açılma vardı dünde suyun azaldıgını ögrendim çok degil ama azalma söz konusu doktor bu ayın sonunu beklerse bebek hiç sorun yok dedi dişini sık bu ayı çıkaralım dedi allah hepimizin yardımcısı olsun

herkese günaydın..

canım dikkat et..hayırlısı olsun..

evet bu ayın sonunu getirsen iyi..hayırlısı olsn..Sağlıcakla kucağına alırsın inş..:Saruboceq:

oya, ayşeçınarlı,justreader,papatya16,artvinli,hgs2002 anne oldular bile..

darısı hayırlısıyla başımıza...

ben yatıyorum kzılr iyi geceler.

herkese günaydın..

canım dikkat et..hayırlısı olsun..

evet bu ayın sonunu getirsen iyi..hayırlısı olsn..Sağlıcakla kucağına alırsın inş..:Saruboceq:
cnm inşallah bekler bu ayın sonunu doktor iç çamaşırda ıslaklık,bebegın hareketlerinde azalma 10-15 kez oynaması gerekıyoms günde , karnında toplanma sertleşme hissi tabi ritmik olursa dayanamıcak gibi sancın olursa hemen gel dedi zaten sancılarım dayanılmaz halde benım sancılarımın çogu karnımda sertleşme ve toplanma şeklınde 10 dk da bir oluyo bu sertleşmeler alttakı sancıyı tarif bile edemiyorum rabbım saglıkla bebeklerimize kavusmayı nasip etsin

canım geçmiş olsun.
sorunsuz olur umarım herşey. sen sakin ol dinlenmene bak canım :1hug:

kızlar bugün 17:30da randevum var. nstye de bağlanıcam.
dua edin hayırlı haberler ile geleyim mirmirmirmir

canım geçmiş olsun.
sorunsuz olur umarım herşey. sen sakin ol dinlenmene bak canım :1hug:

saol cnm dinlenmeye çalısıyorum ama sancıdan onu da yapamıyorum süreklı alt tarafta bıçak batması gibi sancı karnım süreklı taş gibi sinirlerim bozuldu neyse sizide korkıtmıyım agrım var şu var bu var die hakkımda daha dogrusu hakkımızda ne hayırlıysa o olsun

canım geçmiş olsun allahım yardımcımız olsun sağlıklı ve zamanında doğumlarımızı yapalım.

canım geçmiş olsun allahım yardımcımız olsun sağlıklı ve zamanında doğumlarımızı yapalım.

çok saol cnm keşke zamanında gerçekleşse dogumum ama hiç sanmıyorum bu ayı atlatsak hayırlısıyla doktorumda bunun için ugrasıyo amacımız bu ayı atlatmak hayırlısı ne ise olsun

slm kızlar,doğum yapan arkadaşların gözü aydın hihoyyyt

kontrole gideceklere de hayırlı haberler dilerim.

kızım beni uyutmadı bu sabah,sağa döndüm rahat edemedi herhalde kıpırdanmaya başladı sola döndüm yine aynı ben de kalktım mecburen,daha şimdiden uyutmamaya başladı bizim ki naniknanik

canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişinde ayın sonunu bekler hayırlısıyla zamanında alırsın bebeğini kucağına sıra bize gelir.

offfffffff doktor güya bana iş yapmak ayakta dolanmak yasak dedi bende ütü yapıyorum şimdi boshayallersmile

Gözün aydın tatlım.
Allah yavruna sağlıklı uzun ömürler versin.

offfffffff doktor güya bana iş yapmak ayakta dolanmak yasak dedi bende ütü yapıyorum şimdi boshayallersmile

bana da yarın akşam misafir gelcek çok sevindim gelmelerine ama gözümde büyüdü birden.yatıp hiiiiç kalkmamak ,yattığım yerden doymak istiyorum sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
selaammmm güzel annişler katrem kelebektr hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyütün yavrularınızı inşallah darısı başımızagamyoncuiremsu

kızlar merhaba.salı günü minik oglumuz kerem dünyaya geldi.suyum azaldıgı ıcın suni sancı verıcektı ama ben korktum ve sezeryan oldum.cok güzel bır duygu herkese nasıp etsın rabbım.epidural oldumsütüm hala yok.

hayırlı olsun canımmmmmm Allah yavrunla uzun ömürler nasip etsin

selam millett
oyy doğuranlar çoğalmış
katrem kelebektr papatya gözünüzaydınn
darısı sağlıkla sıhhatle bizlere olsun inşallah

kaçkişi oldu doğuran

oya
ayşeçınarlı
artvinli
katrem
yakamoz
justreader
papatya
kelebektr

başka varmı unuttuğm arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…