aradım canım kanama tekrar olursa ya da sancın başlarsa gel dedi. benim ilk doğumum olacak biraz panikledim açıkçası tam olarak anlayamıyorumda hafif ağrım var ama sancı mı değil mi?
kalk bi hastaneye git muayene ol yoksa bu gece bitmez için rahat etsin yakında hastane yokmu acılde bı muayene olursun seninde için rahat eder en azından sende bebekte stresten kurtulursunuz
haklsın en güzeli doktora gitmek . Daha dün doktordaydım nst ye de bağlandım bişey yoktu oğlum dayanamıyormu acaba artık
mrb arkadaşlar....sezeryanle doğum yapacaklar...epitüral doğummu yapacaksınız? yoksa hepten bayıltılmakmı.? ben bu defa çok korkuyorumda...kafam çok karışık durumda...neya karar verdiniz
haklsın en güzeli doktora gitmek . Daha dün doktordaydım nst ye de bağlandım bişey yoktu oğlum dayanamıyormu acaba artık
mrb arkadaşlar....sezeryanle doğum yapacaklar...epitüral doğummu yapacaksınız? yoksa hepten bayıltılmakmı.? ben bu defa çok korkuyorumda...kafam çok karışık durumda...neya karar verdiniz
ben epidural sezeryan istiyodum ama bugün öğrendim ki hastanelerde epidural sezeryan denen şey aslında kombine sezeryanmış. yani spinal kanaldan uyuşturup epidural kanaldan katater takıp ağrıkesici veriyolarmış. böylece daha çabuk uyuşuyomuş.teknik konulara girdim ama böyle .epidural kanaldan uyuşturucu verince uyuşması yarım saat sürüyomuş ama spinal kanaldan verince hemen uyuşuyomuş. bilmiyorum hayırlısı olsun.
o kadar tekniğini ben de bilmiyorum ama sonuçta bayılma yok..kısmetse bu şekilde olucam ben de..
bende epidural düşünüyorum eger oglum vakti zamanında gelirse program öyle ama gece filan gelirse o nöbetci anestezi uzmanına güvenimle baglı. kısmet dıyelım
ben de bebeğimi hemen görücemmm alkisalkisalkisinşallahh.:Saruboceq:
melahat sen yazdığımı okudun mu sen tekn,kten anlarsın belki cerrahide de kombine mi yapıyolar acaba?
bende gün yaklaştıkça yusuf yusuf oluyorum pimpirikli beneyvahedigeldismile
eşimde doğuma girmek istiyor ne yapıcam karar veremedim eğer normal yapabilirsem onu yanımda görmek istiyorum yahuuuuuuuuuzemuszemuseyvahedigeldismile
yok normal düşünüyorumsempatiksalakcinniepidural düşünüyosanda uyanık olacagın için doktorun ve ameliyathane izin verirse yanında olmamması için hiç bir neden yok kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?