kızlar muhtemel doğum tarihim 6 temmuzdu dün spinal sezeryanla doğum yaptım şimdi oğluşumun yanına gitmem gerek fırsat bulunca doğum hikayemizide yazıcam:):lepi:
kızlar muhtemel doğum tarihim 6 temmuzdu dün spinal sezeryanla doğum yaptım şimdi oğluşumun yanına gitmem gerek fırsat bulunca doğum hikayemizide yazıcam:):lepi:
doguran dogurana
benım dogum 27 temmuz gozukuyor
bu pazartesı dr kontrolum var nst ye baglanacagım ılk defa
bakalım nasılmıs
bıse sorcam kızlar
gobek delıgım cok gergın ve rengı moruumsu gıbı yanı ıcı damarlanmalar fazla gıbı sızınde oylemı yoksa bende bı sorunmu var
bebek harekerlerıde bu gunlerde azalıyo gıbı
bende gebelıkte şeker var ve vajınal enfeksıyonda hep vardı erken dogum olurmukı sızce
doguran dogurana
benım dogum 27 temmuz gozukuyor
bu pazartesı dr kontrolum var nst ye baglanacagım ılk defa
bakalım nasılmıs
bıse sorcam kızlar
gobek delıgım cok gergın ve rengı moruumsu gıbı yanı ıcı damarlanmalar fazla gıbı sızınde oylemı yoksa bende bı sorunmu var
bebek harekerlerıde bu gunlerde azalıyo gıbı
bende gebelıkte şeker var ve vajınal enfeksıyonda hep vardı erken dogum olurmukı sızce
nts de önemli bişi olmuyo korkma yatıyosun iki tane kalın lastıkle karnına ultrason probu yerleştiriyolar yaklaşık 20 dk yatıyosun bebek kalp atışı ve senın kasılmalarını kontrol ediyolar benım göbek delığimin etrafıda mor ve gergın karnımda sankı damar damar yol yol gözüküyo merak etme
İanmıyorum yaa... ne zama gırsem dogum haber,,,kaydirigubbakcemile3 kelebek ve bir arkadaş daha dogurmuş katrem dışında... ALLAHIM analı babalı buyutsun hepsini İNŞAALLAHH...
Bende artık dogurmak istiyorummmmm:CüvCüv:
ALLAHIM hayırlısıyla yavruşlarımıza kavuştur bizii ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?