2010 Temmuz Anneleri : )

bu bugün aldığımız kacıncı haber oldu ..herkesin hakkında hayırlısı masallah bizim bebekler pek hızlı cıktılar vallaa.s.

kızlar muhtemel doğum tarihim 6 temmuzdu dün spinal sezeryanla doğum yaptım şimdi oğluşumun yanına gitmem gerek fırsat bulunca doğum hikayemizide yazıcam:):lepi:

allah analı babalı büyütsün hayırlı, sağlıklı, uzun bir ömür versin :))

merhaba kızlar, maşallah doğuran doğurana :) doğum yapan herkesi tebrik ederim.

doğum hikayelerini yazarlarsa çok iyi olur. sütleri hemen geldi mi , acı sancı nasıldı bize yol gösterirler.

doguran dogurana
benım dogum 27 temmuz gozukuyor
bu pazartesı dr kontrolum var nst ye baglanacagım ılk defa
bakalım nasılmıs
bıse sorcam kızlar
gobek delıgım cok gergın ve rengı moruumsu gıbı yanı ıcı damarlanmalar fazla gıbı sızınde oylemı yoksa bende bı sorunmu var

bebek harekerlerıde bu gunlerde azalıyo gıbı
bende gebelıkte şeker var ve vajınal enfeksıyonda hep vardı erken dogum olurmukı sızce

doğum yapan herkese hayırlı olsun :) darısı başımızaa.. maşallah bir anda bir sürü güzel haber kaydirigubbakcemile2

bu arada dogumu gerceklesen herkezı kutlar analı babalıu buyutmelerını dılerım darısı hayırlısıyla basımıza

nts de önemli bişi olmuyo korkma yatıyosun iki tane kalın lastıkle karnına ultrason probu yerleştiriyolar yaklaşık 20 dk yatıyosun bebek kalp atışı ve senın kasılmalarını kontrol ediyolar benım göbek delığimin etrafıda mor ve gergın karnımda sankı damar damar yol yol gözüküyo merak etme

benim de mor gibi göbek deliğim
normaldir bence gerilmekten olmuştur.
gebelik şekerinden dolayı vajinal enfeksiyon olabilir canım.
normal doğum düşünüyosan doktorunla konuş bence çünkü enfeksiyon doğum esnasında bebeğe geçebiliyomuş.
yani kafa derisinde filan enfeksiyon oluşabiliyormuş bilgine...

eğer bebek benimki gibi şımarıksa hemşire çıldıracak ana geliyor kaydirigubbakcemile3 kız probu yerleştiriyor benim oğlan kaçıyor kalp atışı alınamıyor kız yeniden atışı buluyor bağlıyor karnım sarsılıyor ve benimki yine yer değiştiriyor bu böylece 4. sefere kadar devam ediyor ve hemşire sonunda dayanamayıp bütün nst boyunca elinde prob benim oğlanı takip ediyor kaydirigubbakcemile3

bende geçen hafta ilk defa nst ye girdim. ilk girdiğim için hiçbir bilgim yoktu.neyse kalp atışları başladı falan hemşire dedi 15 dk beklicez dedi o bırakıp gitti.onun arkasından 3üz doğuran biri geldi süt sağıcakmış neyse süt sağıyo falan.sen kalk kadın benim nstnin fişini çek süt sağma makinasına tak.bende bebek poposunu döndü o yüzden ses gelmiyor zannediyorum zaten sırt üstü zor yatıyordum 15 dk geçti hemşire geldi ya neden ses yok falan derken bir baktık kadın fişi çekmiş.kadın demezmi ben çekmedim..eeee beee kadın ondan başkası odaya girmedi kii.ben bir sinirlendim zaten dedim zor yatıyorum ne yapıcaz şimdi dedim sırt üztü daha yatamam dedim sonra yan yattım 15 dk daha bekledikk..yani sinirden az daha bebek yerinden çıkıcaktıı.delirdimmmmmalsanaalsanasmile

Merhaba kızlar,

Uzun bir zamandır yazmıyorum ama arada topiği takip ediyorum.
Herkes iyidir umarım.
Biz merakla kızımızı bekliyoruz. Cumartesi dra gidicez. Nst var.
3 hafta önce girmiştim. Kalp atışlarını dinlemek harika bir duygu.
Allah hepimizi sağlıcakla bebişlerimize kavuşturur inşallah.

İanmıyorum yaa... ne zama gırsem dogum haber,,, kaydirigubbakcemile3 kelebek ve bir arkadaş daha dogurmuş katrem dışında... ALLAHIM analı babalı buyutsun hepsini İNŞAALLAHH...

Bende artık dogurmak istiyorummmmm:CüvCüv:
ALLAHIM hayırlısıyla yavruşlarımıza kavuştur bizii ...

yaaaaaaaaa kıslarrrr babamız daha gelmedi sizlerde yoksunuz sıkıldımmmmmm (

valla temmuz anneleri haziran anneleri oluyor yahu..sempatiksalakcinniakannehir
hayırlısıyla hayırlı zamanda darısı başımıza olsun..:Saruboceq:vereliniortak

ya kızlar ağrım var çok. yürüyemiyorum. nerden çıktı anlamadım.belim kalçam kasıklarım. sanki soğukta kalmışım da tutulmuşum gibi. yani hiçbişeyim yoktu birden bire oldu.

merhaba kızlar...
doğum yapan arkadaşlar olmuş.çok sevindim onlar adına.allah analı babalı büyütsün inş:Saruboceq:
biz de meleğimle kontrole gittik bugün.hastahanede ilk girişimzdi ultrasona.demez mi ordaki dr bu bebek erkek diye...ben tabi şoklarda.aylardır kız diye hazırlık yapıyorum her yer pembekafamçokkarıştı
kendi dr umun yanına da uğradım onla konuştum da rahatlattı içimi.kızımız olacakmışşş:lepi:
ultrasonda kilo almış az da olsa kızım teyzeleri.2350gr olmuş.bu bile mutlu etti beni.nts ye de bağlandım.herşey yolunda,haftaya çatı muayenesi yapılıcakmış.bakalım ne zaman olucak doğum...
zaman yaklaştıkça heyecan sardı benii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…