2010 Temmuz Anneleri : )

iyi akşamlar kızlar..medaa doğum yapmış ha..gözümüz aydın..birimiz daha sağ salım kurtulduk..
bende bgn dr.a gittim.maşallah bebişim çok iyiydi.suyum falanda yetrliymiş.2 hafta sonra alırız bebişi dedi..o zaman kadar bi sorun çıkarsa gel dedi..yaklaşık 3 kilo oldugunu söyledi.ama bu artı eksi 700 gr oynuyormuş..farka bakarmısınız..bu yüzden bana fazla inanma usg ye dedi.önemli olan sağlığı..ayy iki hafta sonra bende mi alıcam kızımı kucagıma ...inanamıyorum

maşallah canım benim kilosu gayet güzel nazar değmesin
hayırlısıyla alıcaksın kızını kucağına..az kaldı zemuszemus

canım yanlış hatırlamıyorsam sen bir kirli torbası resmi paylaşmıştın beyaz kapitoneden..
mümkünse tekrar paylaşabilir misin?baktım ama göremedim.
ben de dikmek istiyorum çok beğendim de:)))

canım birde benıim yaptığım var görmek istersen ..

tebrikler için teşekkürler kızlar oğlumu uyuttum geldim
Çok güzel bir duyguymuş Allah hepinize nasip etsin
bebeğimiz 23 haziranda saat13.02 de dünyaya sezeryanla dünyaya geldi.
3940 gr 52 cm

sanırım giderken ayağımı sürükledim çok doğuran olmuş
herkesin bebişine maşalllah

daha 35tesin neden 2 hafta sonra erken aldırma bebeğini ciddi bir sorun yoksa.

masallah canım sanada ogluşunada allah uzun ömürler versin . güle güle büyüt sen nasılsın bıraz toparlanbıldın mı

maşallah canım. darısı başımıza. epidural sezeryan mi genel anestezi mi nasıl geçti doğumun? sonrasında çok canın yandı mı? dikişlerin acıyo mu? sütün geldi mi? bebeğin nasıl emebiliyo mju? çok soru sordum ...

hastane çantası
kendim için pike takımım
ardaya bebek yatağına çarşaf
gecelik ve pijama takımım
ardaya 3 takım giysi örtüleriyle(hastane çıkışı)
iç çamaşırlarım 3er adet
kendime ve bebeğime çorap
gögüs ucu kremi
gögüs ucu kalkanı (avent in kullananlar yaralara çok iyi geldiğini sölediler ilacı emmesi içinde işe yarıyormuş ama bebek mağazalar kalkan dedin mi o slikon uç veriyorlar bahsettiğim o değil isteyen olursa resim koyarım gerçekten işe yarıyormuş ben ilk doğumumda çok yara acısı çekmiştim)

terlik(hastanede şart)
orkid gece
bebek bezi ve ıslak mendili
bebek ağız mendili ve emzik
süt sağma makinası ve biberon(hastanede var gerekirse kullanıyoruz dediler ama ben evde starilazyon makinasına koyup steril kutularda götürücem herkezin kullandığını kullanmamak için)

kapı süsümüz ve tül ve yeni doğanlar için birkaç oda süsü ve balon(arkadaşlarım ve eşim süsleme yapıcaklar odamda)
yan yatış yastığımız

sizce eksiklik varmı ????? listem böle birazdan koycam hepsini sadece emzik biberon ve süt sağma makinemi o sabah koyarım steril edip
düşünüyom düşünüyom aklıma başka bişi gelmiyor ama akıl akıldan üstündür

maşallah..canım...allah analı babalı büyütsün

allah bağışlasın oğlunu sana:)
güzel günler görün inş.

pike takımı gerekli mi ki?
benim hiç aklıma gelmemişti, eğer çok lazımsa koyayım bende....

tebrikler için teşekkürler kızlar oğlumu uyuttum geldim
Çok güzel bir duyguymuş Allah hepinize nasip etsin
bebeğimiz 23 haziranda saat13.02 de dünyaya sezeryanla dünyaya geldi.
3940 gr 52 cm

maşallah bebeğinede sanada canım uzun ömürlü sağlıklı mutlu olun inşallah 37 haftalık doğmasına rağmen çok iyi ve iri bi bebek doğmuş allah sağlık versin

senin ve bebeğin gaz sancıları oluyor mu dikişlerin nasıl gerçi ben sezeryan doğum yaptım ama yinede çok ama ama çok korkuyorum doğumdan eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

pike takımı gerekli mi ki?
benim hiç aklıma gelmemişti, eğer çok lazımsa koyayım bende....

ben ilk doğumumda götürmedim çok pişman oldum çarşaf örtüler üstüme şimdi pike takımı koycam güzel görüntü yoksa şartta değil hani

bu seferki yapıcağım hastane ilk doğumundan daha güzel bi hastane belki örtüleride daha şıktır bilmiyorum ki sormak aklıma gelmedi ama odaları çok ferah ve koltular çok güzeldi yataklarıda öle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…