ben ilk doğumumda götürmedim çok pişman oldum çarşaf örtüler üstüme şimdi pike takımı koycam güzel görüntü yoksa şartta değil hani
bu seferki yapıcağım hastane ilk doğumundan daha güzel bi hastane belki örtüleride daha şıktır bilmiyorum ki sormak aklıma gelmedi ama odaları çok ferah ve koltular çok güzeldi yataklarıda öle kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
ben doğum yapacağım hastaneyi pazartesi göreceğim, o zaman karar verririm artık koyup koymayacağıma.
normal doğum olursa zaten fazla tutmazlar hastanede en fazla bir günde çıkarıyolar galiba.
ama sezeryan olursa koymak lazım...
iyi akşamlar kızlar..medaa doğum yapmış ha..gözümüz aydın..birimiz daha sağ salım kurtulduk..
bende bgn dr.a gittim.maşallah bebişim çok iyiydi.suyum falanda yetrliymiş.2 hafta sonra alırız bebişi dedi..o zaman kadar bi sorun çıkarsa gel dedi..yaklaşık 3 kilo oldugunu söyledi.ama bu artı eksi 700 gr oynuyormuş..farka bakarmısınız..bu yüzden bana fazla inanma usg ye dedi.önemli olan sağlığı..ayy iki hafta sonra bende mi alıcam kızımı kucagıma ...inanamıyorum
tebrikler için teşekkürler kızlar oğlumu uyuttum geldim
Çok güzel bir duyguymuş Allah hepinize nasip etsin
bebeğimiz 23 haziranda saat13.02 de dünyaya sezeryanla dünyaya geldi.
3940 gr 52 cm
sanırım giderken ayağımı sürükledim çok doğuran olmuş
herkesin bebişine maşalllah
ay çok isterim hem de:)
tebrikler için teşekkürler kızlar oğlumu uyuttum geldim
Çok güzel bir duyguymuş Allah hepinize nasip etsin
bebeğimiz 23 haziranda saat13.02 de dünyaya sezeryanla dünyaya geldi.
3940 gr 52 cm
sanırım giderken ayağımı sürükledim çok doğuran olmuş
herkesin bebişine maşalllah
ben doğum yapacağım hastaneyi pazartesi göreceğim, o zaman karar verririm artık koyup koymayacağıma.
normal doğum olursa zaten fazla tutmazlar hastanede en fazla bir günde çıkarıyolar galiba.
ama sezeryan olursa koymak lazım...
kızlar hastane çantasını hazırladım gibi. ama pike filan koymadım yani. zaten bebek için küçük bir çanta,kendim için en küçüğünden bir valiz oldu. ama üçüncü bir küçük el çantası daha olacak. onda da annem için terlik pijama termos, terlik, kağıt havlu fotoğrasf makinesi kamera cinsi şeyler olcak.hiçbişey bol koymadığım halde bisürü şey oldu yani. eşim tatile mi gidiyoz diye dalga geçiyo.süt pompası alıyo musunuz yanınıza ben onu da alcam heralde.
canım pompaya bende karar veremedim bi koydum sonra geri çıkarttım doğuma gidene kadar bakalım kararım ne olacak :)))
kızlar doktordan geldim..
herşey yolunda çok şükür.
kızım 3370 gr olmuş..
12 temmuzu kesinleştirdik kısmet olursa 12 temmuzda sezeryana giricem.
6 temmuzda son kontrole gidicem..
hayırlısı olsun hepmiz için..
flowersun ben pompa falan almadım almıcem da.gerek olursa hastanemin yanıbaşı Carrefour..2 dk da alınır.
elfida77 senin içinde hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun deniz güneş az kaldı desene ayın 12 si 38 haftan felan oluyo takriben sanırım değil mi? sezeryan olacağı için normaldir sanırım.
Hayırlısı olsun deniz güneş az kaldı desene ayın 12 si 38 haftan felan oluyo takriben sanırım değil mi? sezeryan olacağı için normaldir sanırım.
canim madem pompa aldin bence koy cantana, sonra pisman olma niye evde biraktim diye, ama insallah gerek kalmaz tabii.
kızım 3370 gr olmuş..
flowersun ben pompa falan almadım almıcem da.gerek olursa hastanemin yanıbaşı Carrefour..2 dk da alınır.
elfida77 senin içinde hayırlısı olsun..
maşallah bebeğine denizcim, pompayı görümcem verdi. ben sadece biberonunu aldım. yanıma alıcam sanırım.
kızım 3370 gr olmuş..
elfida77 senin içinde hayırlısı olsun..
masallah annesiaz akaldi desene 12 temmuza.
bende pompa almadim gerek gorulurse hemen aliriz diye dusundum ama almis olsam mutlaka yanima alirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?