2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah canım kuzucuğuna

ohaaaa yanii 700 gram oynaması ne demek yaaa ne diye bakıyorlar o zaman kilosuna klava:

ayyyy canımmm maşallahhhhh allahım yavruna uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah darısı başımıza artık :)) vaktin olduğunda detayları bekliyruz :))

cnm allah bağışlasın:) sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun.maşşallah iyi bakmışsın bebişe.çok mutlu olun.darısı tüm annelerimizin başına

ben ilk doğumumda sezeryanla yaptım saat sabah 10 da girdim hastaneye ertesi gün sabah 11 de evimdeydim sezeryanlı oluncada 1 gün tutuyorlar izmirde bütün arkadaşlarımda 1 gün kaldı hep ama istanbuldaki kuzenimi 2 gün tuttular istanbulda sistem öyleymiş :uhm:

kızlar hastane çantasını hazırladım gibi. ama pike filan koymadım yani. zaten bebek için küçük bir çanta,kendim için en küçüğünden bir valiz oldu. ama üçüncü bir küçük el çantası daha olacak. onda da annem için terlik pijama termos, terlik, kağıt havlu fotoğrasf makinesi kamera cinsi şeyler olcak.hiçbişey bol koymadığım halde bisürü şey oldu yani. eşim tatile mi gidiyoz diye dalga geçiyo.süt pompası alıyo musunuz yanınıza ben onu da alcam heralde.

canım pompaya bende karar veremedim bi koydum sonra geri çıkarttım doğuma gidene kadar bakalım kararım ne olacak :)))

kızlar doktordan geldim..

herşey yolunda çok şükür.

kızım 3370 gr olmuş..
12 temmuzu kesinleştirdik kısmet olursa 12 temmuzda sezeryana giricem.
6 temmuzda son kontrole gidicem..

hayırlısı olsun hepmiz için..

flowersun ben pompa falan almadım almıcem da.gerek olursa hastanemin yanıbaşı Carrefour..2 dk da alınır.

elfida77
senin içinde hayırlısı olsun..

Hayırlısı olsun deniz güneş az kaldı desene ayın 12 si 38 haftan felan oluyo takriben sanırım değil mi? sezeryan olacağı için normaldir sanırım.

canım benim hesabıma göre 38+6 ya da 39+0 oluyor..yani 39.hafta bitmiş gibi birşey olacak kısmetse..

eh zamanı evet.

canim madem pompa aldin bence koy cantana, sonra pisman olma niye evde biraktim diye, ama insallah gerek kalmaz tabii.

maşallah bebeğine denizcim, pompayı görümcem verdi. ben sadece biberonunu aldım. yanıma alıcam sanırım.

masallah annesi az akaldi desene 12 temmuza.

bende pompa almadim gerek gorulurse hemen aliriz diye dusundum ama almis olsam mutlaka yanima alirdim.

Katrem maşallah bebeğine.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:
Denizgüneş senin de bebeğine maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

bu akşam bacağım ve kalçam daha az ağrıyo enazından yürüyebiliyorum geçecek galibazemuszemus:inşallah Saruboceq: doğurana kadar hep ağrıcak sanmıştım.

selam kızlarrr
iyi akşamlar nasılsınız

ben ii deqilim sancım başladı yinee yaaaabilmiyorumkismile eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…