2010 Temmuz Anneleri : )

Katrem maşallah bebeğine.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:
Denizgüneş senin de bebeğine maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
sağol canım amin.
selam kızlarrr
iyi akşamlar nasılsınız

ben ii deqilim sancım başladı yinee yaaaabilmiyorumkismile eyvahedigeldismile

napcannbilmiyorumkismile

hastaneye götüreceğiniz çantalarınız ne kadar çok olmuş bende dün hazırladım ama benim ufak bir çantaya sığdı.

kendime 2 gecelik bir sabahlık birde pijama takımı aldım iç çamaşırı birde terlik ha birde diş macunu deodorant falan bakım ürünlerini koydum.

oğlum içinde 3 takım bir battaniye koydum. birde şekerleimiz ve kapı süsü koydum.

bez falan koymadım oğlum için bildiğim kadarı ile onları hastane kendisininkilerden kullanıyor. olmadı bir kaç tane atarım çantaya.

kafam karıştı şimdi...

denizgüneş maaşallah kızına... çok az kalmış seninde.

bizde pazartesi günü gideceğiz kontrole. bakalım bizim tarihimiz kaç çıkacak?bilmiyorumkismile

flowersun sanada çok geçmiş olsun canım...neyseki düzelmişsin

canım benim çantalar küçük.biz ıslak mendil kağıt havlu cinsi şelerle doldurduk çantayı. bebeğin çantası zaten 2 takım hastane çıkışı var bir de 1 takım tulum var pişik kremi ıvır zıvır göğüs pedleri benim çantada ise çıkarken giyeceğim kıyafet var onu bir jile bir de eşofman koydum ne canım isticek kestiremedim ben biraz sıkıntılıyımdır tatillere de bavul bavul giderim onla ilgili bebek bezi orkid hasta bezi hepsini koydum mohtemelen hepsini kullanmıcam kolonya termos bisürü şey yani. olmasa da olur şeyler de var içinde.

çok teşekkürler morelim de düzeldi alkisalkisalkis

bu hafta doğru düzgün giremedim nete ne kadar çok doğum yapan arkadaşımız olmuş.

hepsine hayırlı olsun inşallah....

ya ben tulum almadım yanıma kullanırmıyız ki acaba?

aaa ben göğüs pedi almayı unuttum yarın çıkayımda onuda alayım bari:))sempatiksalakcinni

denizgüneş maaşallah kızına... çok az kalmış seninde.

bizde pazartesi günü gideceğiz kontrole. bakalım bizim tarihimiz kaç çıkacak?bilmiyorumkismile

sağol canım..senin için de hayırlısı olur inş.

ayyy hakikaten kimi doğmak bilmiyor kimide aniden geliveriyor bu sıpalarındelikafadulden

valla birçok arkadaş haziran annesi oldusempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…