selam kızlarrr
iyi akşamlar nasılsınız
ben ii deqilim sancım başladı yinee yaaaabilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
sağol canım amin.Katrem maşallah bebeğine.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:
Denizgüneş senin de bebeğine maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
selam kızlarrr
iyi akşamlar nasılsınız
ben ii deqilim sancım başladı yinee yaaaabilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
bu akşam bacağım ve kalçam daha az ağrıyo enazından yürüyebiliyorum geçecek galibazemuszemus:inşallah Saruboceq: doğurana kadar hep ağrıcak sanmıştım.
geçer demiştim..kaydirigubbakcemile2
sadece lavaboya kalkıyorum onun dışında yataktayım..
iyi geceler kızlar....
hastaneye götüreceğiniz çantalarınız ne kadar çok olmuş bende dün hazırladım ama benim ufak bir çantaya sığdı.
kendime 2 gecelik bir sabahlık birde pijama takımı aldım iç çamaşırı birde terlik ha birde diş macunu deodorant falan bakım ürünlerini koydum.
oğlum içinde 3 takım bir battaniye koydum. birde şekerleimiz ve kapı süsü koydum.
bez falan koymadım oğlum için bildiğim kadarı ile onları hastane kendisininkilerden kullanıyor. olmadı bir kaç tane atarım çantaya.
kafam karıştı şimdi...
:1hug:
canım denedim olmadı ben sana en geç yarın yüklerim.özelden atarım canım..
denizgüneş maaşallah kızına... çok az kalmış seninde.
bizde pazartesi günü gideceğiz kontrole. bakalım bizim tarihimiz kaç çıkacak?bilmiyorumkismile
flowersun sanada çok geçmiş olsun canım...neyseki düzelmişsin
canım benim çantalar küçük.biz ıslak mendil kağıt havlu cinsi şelerle doldurduk çantayı. bebeğin çantası zaten 2 takım hastane çıkışı var bir de 1 takım tulum var pişik kremi ıvır zıvır göğüs pedleri benim çantada ise çıkarken giyeceğim kıyafet var onu bir jile bir de eşofman koydum ne canım isticek kestiremedim ben biraz sıkıntılıyımdır tatillere de bavul bavul giderim onla ilgili bebek bezi orkid hasta bezi hepsini koydum mohtemelen hepsini kullanmıcam kolonya termos bisürü şey yani. olmasa da olur şeyler de var içinde.
bizim temmuz bebekleri haziran bebeklerini geçti. onlarda hala doğurmayanlar var.
denizgüneş maaşallah kızına... çok az kalmış seninde.
bizde pazartesi günü gideceğiz kontrole. bakalım bizim tarihimiz kaç çıkacak?bilmiyorumkismile
ayyy hakikaten kimi doğmak bilmiyor kimide aniden geliveriyor bu sıpalarındelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?