2010 Temmuz Anneleri : )

offff yaaaa babamız yine gecikti ( arkadaşın çevirisini okuyorum düzeltmelerini yapıyorum ondanda sıkıldım ((

Canım seninde gözünaydın.. ne guzel şimdi yavruşun kollarında... ALLAHIM analı babalı buyutsınn :Saruboceq:

Oy oyyy MAŞAALLAHH yavruşuna ALLAHIM ayırmasın hiççç:Saruboceq:

kızlar doktordan geldim..

herşey yolunda çok şükür.

kızım 3370 gr olmuş..
12 temmuzu kesinleştirdik kısmet olursa 12 temmuzda sezeryana giricem.
6 temmuzda son kontrole gidicem..
..

Canım senin Kızınada
Bakalım pazartesi benim kızım kac kilo olmuş.. cok merak ediyorum yavruşumu...
İNŞAALLAH 3 kg olmuştur opuyorumnanaktan

:hulya:

hoşbulduk canım....

akşamları şenlik varmış burada ne çok kalabalıkmış böyle....

nasılsınız bu arada....?

yaa evet tatlım son zamanlarda böyleyiz :)) sancılarımız başladı onun dışında çok şükür iyiyiz :))

Canım senin Kızınada
Bakalım pazartesi benim kızım kac kilo olmuş.. cok merak ediyorum yavruşumu...
İNŞAALLAH 3 kg olmuştur opuyorumnanaktan

3 kg geçmiştir senin bebiş de.
geçmese de kilo önemli değil saplıklı olsun yeter.
hayırlısı olsun senin için de

yaa evet tatlım son zamanlarda böyleyiz :)) sancılarımız başladı onun dışında çok şükür iyiyiz :))

seninde çok az kalmış canım....

zaman daraldıkça bende korkmaya başladım doğrusu... şükür henüz bende bir şikayet yok.

ama ben bugün bir delilik yaptım üç odamın camını sildim. sonra çok pişman oldum ama yapmış bulundum bir an için...

herkese iyi akşamlar arkadaşlarım.ben bayadır giremiyordur.takip edemedim.umarım herkesde herşey yolundadır.işten ayrlacağım için son zamanlarda iş yoğunluğum vardı.işi bıraktım evde koşturmacalar hazırlıklar ...yeni yeni dinlenmeye zaman bulabiliyorum.zamanımız yaklaştı hayırlısıyla.tüm arkadaşlarıma hayırlı doğumlar diliyorum.doğum yapan arkadaşlarım var sanırım.hepsine bebişleriyle mutlu huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.şimdilik iyi akşamlar.allaha emanet olun.

Evet yaaaa paylasamiyoruum,dertlesemiyorum ,icime oturuyor..

arayı fazla uzatma..valla millet patır patır doğuruyor hayırlısı olsun.:lepi:

hepimiz iyiyiz doğum yapan çok kişi oldu..

sende Allaha emanet ol.

Herkese iyi geceler.Günler azaldıkça hem merak hem korku artıyor.akannehirBebeğimi çoooook merak ediyorum.Sağlıklı olması tabi önemlisi ama nasıl olacak kime benzayecek çok meraktayım.sositososito

benim bir arkadaşım bu sütü arttıran humananın bitki çayından doğuma bir ay kala içmeye başlamıştı.

aramızda böyle birşey içen yada doktoru ile bu konuyu konuşan var mı?

benim bir arkadaşım bu sütü arttıran humananın bitki çayından doğuma bir ay kala içmeye başlamıştı.

aramızda böyle birşey içen yada doktoru ile bu konuyu konuşan var mı?

ben aldım ama içmedim canım. yaa onu da götürcez mi hastaneye kimisi götürün demiş ama. hatta rezene çayı bile götürün demiş. hangibiri sıcak valla şişti çanta.

herkese iyi geceler
geçmişi pek okuma imkanım olmadı
barış bey pek rahat vermiyor :)))
genel anestezi ile sezeryanla oldu doğum
sancılarım ve açılmada artma olduğu için doktorum tekrar hastaneye yatırmak istedi
bizde yatmışken oğlumuzu alalım dedik ve normal doğumu beklemedik
3060 gram 49 santim olarak 36+2 de 17.30 da oğlum doğmuş oldu
doktorum gerçekten mükemmelmiş bunu şimdi daha iyi anlayabiliyorum
ne aprı ne bişey biz hiçbirşey öylemediğimiz halde bizim için en uygun olanını yaptı
doğumdan 4-5 saat sonra ayağa bile kalkıp yürüyebildim :))

maşallah yaa ben evde hiçbir iş yapamıyorum. enerjin varsa ne iyi hareket olmuştur.benim oturmam kalkmam bile mesele.

maşallah hangi hastanede doğum yaptın canım. bebeğinin kilosu da boyu da çok iyi maşallah. Alah uzun ömür ve sağlık versin. sütün hemen geldi mi?

bu arada oğlumu emziriyorum
doktorumun emriyle mama verilmediği için uğraştırıcı hatta biraz acı vericide olsa ısrarlı emzirme denemelerinden dolayı sütüm geldi
kimse sezeeryan yaptım sütüm gelmez demesin
gerekirse bizim gibi yarım saatte bir emzirin muhakkak gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…