2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar nie kimse yazmıyo herkes tvye mi takıldı?

internetimiz çok yavaş bizim bu akşam.

sayfaların açılmasını bekliyorum çok uzun zaman o aralardada çukulatalarımızı yiyoruz oğluşumla.

ben yedikçe oğlum sevinip zıplayıp duruyor..kaydirigubbakcemile3

transformers 10 kere izlesem yine izlerim kaydirigubbakcemile3 artık kaçıncı izleyişim çoookkkkk kaydirigubbakcemile3

ben de arka sokakları izzliyorum. transformer gürültülü.başım belim heryerim ağrıyor. bi tane daha minoset içsem mi içmesem mi die tereddütteyim. kalçalarım yara gibi acıyo. uf.

ya çukulata ya da tatlı yiyince dayanamıyorum ben hareketine. şimdi yemeden bile tepinip duruyor. canımı yakıyor artık hareketleri. sığmıyor karnıma.

az önce eşimle korkudan karnıma bakamadık yasırnaşık şeykarnım ikye bölündü sanki bebek gelio zannettik:ecrin_bebek:enee b:ecrin_bebek:i delirdi bizimkii:ecrin_bebek:neyseki şimdi rahatladık:lepi:

kızlar benim karnım biraz aşağı indi yaa göğsümün altı boşaldı gibi biraz. normal mi bu haftada? yoksa doğum yakın demek mi acaba?bugün doktoru aradımsormayı unuttum

kızlar benim karnım biraz aşağı indi yaa göğsümün altı boşaldı gibi biraz. normal mi bu haftada? yoksa doğum yakın demek mi acaba?bugün doktoru aradımsormayı unuttum
benimde demin ki hareketinden sonra sanki aşağı indi gibi eşim öle dedi ama ben anlamıyorum acaba benimki normalmiieyvahedigeldismile

canım benimde karnım indi bikaç hafta oluoyor ama 2 gündür yine benim oğluş yukarda takılıyor :) anlamadım ne oluyor :)

ohh mis gibi temizlik kokar heryer. ne güzel benimde evimin ihtiyacı var ama ben bir on gün daha beklemeyi planlıyorum.

bu arada ne kadara gelip temizleyeceklermiş.?
valla ben annem ben ve teyzem yaptık deli gibi evde yıkanmadık iğne bile bırakmadık mis oldu misss.
bende temizlikçi düşünüyordum en olmadık ama güvenemedim kendi temizlememiz gibi olmazdı çünkü o kadar derine inmezlerdi kesinlikle şimdi içim çok ferahh herşey misszemuszemus

benimde karnım sırt üstü yattığımda inmiş gibi geliyor bana ama ayağa kalkınca bakıyorum normal gibi bende anlamadım nasıl olduğunu.

ama bundan sonra insede normaldir bence.

yine belime ağrı girdi oğlumda karnımı yırtacak gibi :) kendi kendine sezeryan yapacak sanırım :))

yine belime ağrı girdi oğlumda karnımı yırtacak gibi :) kendi kendine sezeryan yapacak sanırım :))

bazen benim de tam göbek deliğimin olduğu yerden hareket ediyor o zaman çok rahatsız oluyorum hatta çok sinir oluyorum.

şu anda da öğle garip hareket ediyorki göbeğim bacaklarımın üstünde duruyor oğluşumda bacaklarımda oynuyor gibisempatiksalakcinni

senin oğluşun masrafsız olcak şimididen belli:lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet yaaa bazen bacaklarımda hissediyorum çok değişik oluyor o zaman

ben bacaklarımı birbirne birleştiremiyorum mecb ur yayılmak zorunda kalıyorumsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…