ne izliyosun?
kızlar nie kimse yazmıyo herkes tvye mi takıldı?
transformers 10 kere izlesem yine izlerim kaydirigubbakcemile3 artık kaçıncı izleyişim çoookkkkk kaydirigubbakcemile3
internetimiz çok yavaş bizim bu akşam.
sayfaların açılmasını bekliyorum çok uzun zaman o aralardada çukulatalarımızı yiyoruz oğluşumla.
ben yedikçe oğlum sevinip zıplayıp duruyor..kaydirigubbakcemile3
yarın temizlik şirketi gelecek eve.
evde şenlik var yaniiii mirmirmirmir
benimde demin ki hareketinden sonra sanki aşağı indi gibi eşim öle dedi ama ben anlamıyorum acaba benimki normalmiieyvahedigeldismilekızlar benim karnım biraz aşağı indi yaa göğsümün altı boşaldı gibi biraz. normal mi bu haftada? yoksa doğum yakın demek mi acaba?bugün doktoru aradımsormayı unuttum
kızlar benim karnım biraz aşağı indi yaa göğsümün altı boşaldı gibi biraz. normal mi bu haftada? yoksa doğum yakın demek mi acaba?bugün doktoru aradımsormayı unuttum
yarın temizlik şirketi gelecek eve.
evde şenlik var yaniiii mirmirmirmir
valla ben annem ben ve teyzem yaptık deli gibi evde yıkanmadık iğne bile bırakmadık mis oldu misss.ohh mis gibi temizlik kokar heryer. ne güzel benimde evimin ihtiyacı var ama ben bir on gün daha beklemeyi planlıyorum.
bu arada ne kadara gelip temizleyeceklermiş.?
senin oğluşun masrafsız olcak şimididen belli:lepi:yine belime ağrı girdi oğlumda karnımı yırtacak gibi :) kendi kendine sezeryan yapacak sanırım :))
yine belime ağrı girdi oğlumda karnımı yırtacak gibi :) kendi kendine sezeryan yapacak sanırım :))
senin oğluşun masrafsız olcak şimididen belli:lepi:
bazen benim de tam göbek deliğimin olduğu yerden hareket ediyor o zaman çok rahatsız oluyorum hatta çok sinir oluyorum.
şu anda da öğle garip hareket ediyorki göbeğim bacaklarımın üstünde duruyor oğluşumda bacaklarımda oynuyor gibisempatiksalakcinni
ben bacaklarımı birbirne birleştiremiyorum mecb ur yayılmak zorunda kalıyorumsempatiksalakcinnibazen benim de tam göbek deliğimin olduğu yerden hareket ediyor o zaman çok rahatsız oluyorum hatta çok sinir oluyorum.
şu anda da öğle garip hareket ediyorki göbeğim bacaklarımın üstünde duruyor oğluşumda bacaklarımda oynuyor gibisempatiksalakcinni
ohh mis gibi temizlensin ev :)))
ben bacaklarımı birbirne birleştiremiyorum mecb ur yayılmak zorunda kalıyorumsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?