bana da ebe en son gittiğim de 50 kere şunu tembih etti:
hastaneden ayrılırken size 5 gün sonra topuk kanı vermeye buraya gelin.. denecek..
5 günün sonunda sakın gitmeyin..lmaz:5 günlük bebek de kan değerleri vs tam olarak oturmadığı için sonuçlar kesinlikle hatalı çıkar.. lmaz: bu her yerde böyledir araştırın sorun.
mutlaka 7-8 hatta 10.günü bekleyin ..
.
hatta hastaneye değil kan vermeye buraya gelin..
çünkü bebek takibini biz yapacaksak, biz de kendi tahlillerimiz için topuk kanı almak istiycez ve burda da kan alınacak, böylelikle boş yere bir sürü topuk kanı alınmış olacak,kaç kere alınmasına gerek yok.
7 ile 10 gün arası buraya gelin yeter.. dedi..........
kıslarrr benim aklıma takıldıda ben doğum çantama koymak için kalın orkit aldım gece boylarından ama dün eltim onlar yetmez ben kocaman kalın kalın pamukları sargı bezine sarıp koyuyordum dedi. bi arkadaşında hasta bezi kullandım yoksa başedemezdim dedi. ne yapıcaz yaaaa????
bana da ebe en son gittiğim de 50 kere şunu tembih etti:
hastaneden ayrılırken size 5 gün sonra topuk kanı vermeye buraya gelin.. denecek..
5 günün sonunda sakın gitmeyin..lmaz:5 günlük bebek de kan değerleri vs tam olarak oturmadığı için sonuçlar kesinlikle hatalı çıkar.. lmaz: bu her yerde böyledir araştırın sorun.
mutlaka 7-8 hatta 10.günü bekleyin ..
.
hatta hastaneye değil kan vermeye buraya gelin..
çünkü bebek takibini biz yapacaksak, biz de kendi tahlillerimiz için topuk kanı almak istiycez ve burda da kan alınacak, böylelikle boş yere bir sürü topuk kanı alınmış olacak,kaç kere alınmasına gerek yok.
7 ile 10 gün arası buraya gelin yeter.. dedi..........
hasta bezi 2 çeşit biri yatağa serilir. diğeride bel bantlıdır yani yetişkinlere göre çocuk bezini düşün bahar
şimdi çözdüm konuyu.
ben daha ikisinide almadım gerekirse hastanede eczaneden hemen alınır diye düşünüyorum..
Bende sadece ince gece boyu orkidlerden koydummm sempatiksalakcinni
neyse yaa gerekirse hemen alınır artık..
bu arda doktoruma normal dogumdan çok korktugumu falan söledim..Seninle sohbet ederek doğum yapıcaz dedi..epiduralini de sen istediğin zaman yapıcaz dedi.. öle 3cm -5 cm açıklık falan yok dedi,onlşarın hepsi hikaye dedi..çok rahatladım...
hem tv izliyorum canım biyandanda benim oğluş kıpır kıpır :)))
ya benim doktorum da çok tatlı dilli ve çok iyi bi adam yani normal yapmak isteseydim tam normal yapılacak adamdı ama ben yapamam heralde çünkü yapan tanıdıklarımk var ve hepsi de aman sakın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?