yaa kıslar ben altıma bişey gitmek istemiyorum pijama falan giyemiyorum çok bunalıyorum evde gecelikle dolanıyorum. karnımın sıkıştığını hissediyorum canım acıyor halbuki beli bol şeyler giyiyorum ama yinede öyle hissediyorum.
ya ben şort badi giyiyom badi aynı obiriks gibi oluoo yukarı çıkıo evde deli gibi dolanıyom :lepi:amann sal gitsin yiğidin malı meydandadıryaa kıslar ben altıma bişey gitmek istemiyorum pijama falan giyemiyorum çok bunalıyorum evde gecelikle dolanıyorum. karnımın sıkıştığını hissediyorum canım acıyor halbuki beli bol şeyler giyiyorum ama yinede öyle hissediyorum.
ben pijama giyiyorum ama altını göbeğimin altına indiriyorum üstünü de yukarı sıvıyorum göbeğim açıkta dolaşıyorum zaten kocaman annem diyor ört üşütçen ama öyle rahat ediyorum bir de kıpırdayınca zaten hemen sdıyırıp çıkarıyorum meydana.
göbiş aşağı inince pijamayı aşağı indiremez oldum bende kökten çözdüm pijamayı çıkarttım kaydirigubbakcemile3
ya sakın izlemeeeeeeeee:1ninca:insanın psikolojisi bozuluyo.offf şimdi sezeryan ile doğum izledim içim bir hoş oldu korkmaya başladım sonlara doğru..ohaoldumsmile
kendimi toparlayayım normal doğumuda izleyeceğim ona göre karar vereceğim hangisini yapacağıma.:bbo:
offf şimdi sezeryan ile doğum izledim içim bir hoş oldu korkmaya başladım sonlara doğru..ohaoldumsmile
kendimi toparlayayım normal doğumuda izleyeceğim ona göre karar vereceğim hangisini yapacağıma.:bbo:
offf şimdi sezeryan ile doğum izledim içim bir hoş oldu korkmaya başladım sonlara doğru..ohaoldumsmile
bende eşimin pijamaları ve tshırtları ile takılıyorum..
bende hamilelik öncesi izlemiştim o zamanlar bu kadar korkutucu gelmemişti. en iyisi izlememek galiba.
Slm kızlar ben geldim sonunda.
Dayımız bilgisayarımıza el koymuştu.
Bu akşam kavuşabildik.
Özledim sizi.
h.gŞenizSlm kızlar ben geldim sonunda.
Bu akşam kavuşabildik.
Özledim sizi.
Slm kızlar ben geldim sonunda.
Bu akşam kavuşabildik.
Özledim sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?