2010 Temmuz Anneleri : )

yaa kıslar ben altıma bişey gitmek istemiyorum pijama falan giyemiyorum çok bunalıyorum evde gecelikle dolanıyorum. karnımın sıkıştığını hissediyorum canım acıyor halbuki beli bol şeyler giyiyorum ama yinede öyle hissediyorum.

ben de sol yana yatıyorum karnım karpuz gibi yayılıyor koltuğa bi de oynayınca komik görünüyo sanki yanıma yatırmışım da oynuyomuş gibi ama acıtıyo sıpa.maşallah kuzularımıza hala oynuyolar.

ben pijama giyiyorum ama altını göbeğimin altına indiriyorum üstünü de yukarı sıvıyorum göbeğim açıkta dolaşıyorum zaten kocaman annem diyor ört üşütçen ama öyle rahat ediyorum bir de kıpırdayınca zaten hemen sdıyırıp çıkarıyorum meydana.

ya ben şort badi giyiyom badi aynı obiriks gibi oluoo yukarı çıkıo evde deli gibi dolanıyom :lepi:amann sal gitsin yiğidin malı meydandadır

göbiş aşağı inince pijamayı aşağı indiremez oldum bende kökten çözdüm pijamayı çıkarttım kaydirigubbakcemile3

offf şimdi sezeryan ile doğum izledim içim bir hoş oldu korkmaya başladım sonlara doğru..ohaoldumsmile

kendimi toparlayayım normal doğumuda izleyeceğim ona göre karar vereceğim hangisini yapacağıma.:bbo:

offf şimdi sezeryan ile doğum izledim içim bir hoş oldu korkmaya başladım sonlara doğru..ohaoldumsmile

kendimi toparlayayım normal doğumuda izleyeceğim ona göre karar vereceğim hangisini yapacağıma.:bbo:
ya sakın izlemeeeeeeeee:1ninca:insanın psikolojisi bozuluyo.
ben normal yapmak istiyorum normali izledim ilk hamile kaldığım zaman hala gözümün önünden gitmiyor pişman oldum.
onu bırak doğum hikayelerini b:1ninca:ile dinlemeyin diyorlarlmaz:

valla canım ikiside birbirinden zor görünüyor bende izlemiştim annemde çok kızmıştı :))

ben ikisini de izlemicem. doktor da eşim de yasakladılar.

bende hamilelik öncesi izlemiştim o zamanlar bu kadar korkutucu gelmemişti. en iyisi izlememek galiba.

Slm kızlar ben geldim sonunda.
Dayımız bilgisayarımıza el koymuştu.
Bu akşam kavuşabildik.
Özledim sizi.

Ama kocam kızıyo şimdi de kalk onun başından.
Bak 1 ay sonra uykuuuuuuuuuuuu diye inleyecweksin git yat diyor.
ama ben sohbet etmek istiorummmmmmm.

Ayy ben de hem normal hem sezeryan videoları izlemiştim.
Korkmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…