2010 Temmuz Anneleri : )

acaba dr uzulmım dıyemı demedı nasıl olsa dogunca ogrencek dıye
ıcıme ates dustu valla
anne olmak ne zormus daha dogmadan ıcım yanmaya basladı (

canım kesinlikle doktorlar üzülmesin falan diye söylememezlik yapmaz
sorunu abartırlar bile ama muhakkak söylerler
içini ferah tut lütfen

slm kızlar bende uzun zamandır giremiyodum internete ondan yazamadım epeydir...
yarın kontrolümüz var doğum şekline karar vericez inşallah
son 10 günümüz heyecanlıyız ...
sizler nasılsınız epeyi doğuran arkadaş varmış maşallah

amaan ozof nerlerdesin yaf. insan burayı bu kadar boş bnırakır mı valla bi problem mi var die endişe ettik. neyseki herşey yolundaymış

canım kesinlikle doktorlar üzülmesin falan diye söylememezlik yapmaz
sorunu abartırlar bile ama muhakkak söylerler
içini ferah tut lütfen

ınsallah
yarın dru arıyıp sorucam
ama ınsan zaten pımpırıklenıyor yada ben pımpırıklımıyım neyım
bebegın yuzde yuz saglıklı oldugunu bılsem sevınıcem ama bundan emın olamadıgım ıcın ıcımde hep bı kusku var acaba bendemı sorun var yaaa

ben eleviti gece içiyorum açken acaip mide yakıyor. lansor aslında hamilelikte pek önerilmez çok mecbur kalınmadıkça bir de dikkat edin bi sorun doktora bi kere bana bir cerrah lansoru ç.ok içersen sütün gelmez demişti ama sonra başka bir doktor da öyle bir etkisi yoktur dedi ama çok mecbur değilseniz lansoru içmeyin çok mecbursanız artık bebeklere bu saatten sonra bişi olmuyomuş sanırım.ama ben gaviskonla idare ediyorum. bir de yediklerime dikkat ederek.

amaan ozof nerlerdesin yaf. insan burayı bu kadar boş bnırakır mı valla bi problem mi var die endişe ettik. neyseki herşey yolundaymış

ay valla internete giremedim çok uzun zaman şimdi evimizi taşıdıkda internete bağlanıyorum artık bi bakim dedim maşallah doğuran doğurana bayağıdır girmemişim demekki kaydirigubbakcemile3

selam kızlar 2 günden beri doğalgaz bağlantıları vardı onlar bitti temizlik yaptık şimdi perdelerimde yıkandı yarına temizlik tam biter inşallah bebeğim evine tertemiz gelcek inşallah tatlı yorgunluk bunlar ama çok belim ağrıyor bi yandanda ardayı çok merak etmeye başladım geceleri hiç uyuyamıyorum hem heyecandan hem karnımın büyüklüğünden mirmirmirmir

Kızlar selam bugün kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür pazartesi ayın 5 i sezeryana giricem kısmetse oğluma kavuşmama az kaldı darısı başınıza...
amanınnn hadi hayırlısı..:Saruboceq:çok az kalmış..

acaba dr uzulmım dıyemı demedı nasıl olsa dogunca ogrencek dıye
ıcıme ates dustu valla
anne olmak ne zormus daha dogmadan ıcım yanmaya basladı (
öyle şey mi olur?
üzülme diye söylememzlik lur mu? birşey olsa mutlaka söyler dktor..önemsiz birşeydir..ama kafaya taktıysan aç. teli sor..

nerdesin kız? senin de çok az kalmış..
ay hepimiz geri sayıma geçtik ..
hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

hadi hayırlısı..
ben de evde ufak tefek işlerden yoruluyorum ama olacak o kadar..

gece uykusuzlukları bende de var son günlerde..
ben göbeğimden uyuyamıyorum..
bir de uykum gelmiyr nedense.CADIARZU

evet o topukkanı olayını bende izledim gerçekten çok önemli aman kızlar atlamayalım.

banada bugün saglık ocagında tembih etti ebe bebek dogduktan 4 gün sonra topuk kanı vermeye gel dedi.çok iyi bişeyde saglıgı için çok aglıyor çok canları yanıyor yavruların yaa:teselli:

bana da ebe en son gittiğim de 50 kere şunu tembih etti:

hastaneden ayrılırken size 5 gün sonra topuk kanı vermeye buraya gelin.. denecek..
5 günün sonunda sakın gitmeyin..lmaz:5 günlük bebek de kan değerleri vs tam olarak oturmadığı için sonuçlar kesinlikle hatalı çıkar..lmaz: bu her yerde böyledir araştırın sorun.
mutlaka 7-8 hatta 10.günü bekleyin ..
.
hatta hastaneye değil kan vermeye buraya gelin..
çünkü bebek takibini biz yapacaksak, biz de kendi tahlillerimiz için topuk kanı almak istiycez ve burda da kan alınacak, böylelikle boş yere bir sürü topuk kanı alınmış olacak,kaç kere alınmasına gerek yok.

7 ile 10 gün arası buraya gelin yeter.. dedi..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…