2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar biz kaçıoruz,
Miss kaçar,
Feci ter bastı duş alıp uyuyacağım,
Hepinizi öpenziiiiiiiiiiiiiiii....

tecrübesizdik canım bizler şimdiye kadar. ben bebek şekerini ilk defa arkadaşta görüp şaşırmıştım kaydirigubbakcemile3

bravo eltine ellerine sağlık diyelim.

mutlulukla dağıtın inşallah...

iyi geceler kızlar bende yıllarca bebek sahibi olamadığım için hep bir şeymi olacak korkusuyla yaşıyorum sanki hiç gelmeyecek doğduğu gün:çok üzgünüm:

kıslar eşimi yatırayım geliyorum :)) benim koca bebeğin uykusu gelmiş :))

iyi geceler kızlar bende yıllarca bebek sahibi olamadığım için hep bir şeymi olacak korkusuyla yaşıyorum sanki hiç gelmeyecek doğduğu gün:çok üzgünüm:

aklına kötü şeyler getirme canım.

yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik.

bu haftalarda doğan bebeklerde zaten sağlıklı şekilde hayatlarına devam edebiliyorlar.

zamanlarında gelirler inşallah kuzlarımız...

valla bilemicem canım...
bana hastaneden birşey demediler henüz ama sağlık ocağındaki ebe 50 kere tembih etti.CADIARZU
.

ben de bugün bebek şekerlerimizin siparişini verdim..bebek puseti şeklinde çok güzel..

kapı süsümüzü de babaannesi yaptı ..
sepeti de teyze hazırlatıyor..

olunca foto eklicem bende..:lepi:

eşim pc yi istiyor..:mymeka:ilerleyen saatlerde gelirim..turkbayragi

ALLAH KORUSUN yavrunubak ne kadar kalmışki azkaldı merak etme sen yeterki allaha sıgın ve ona bırak herseyi.bizlre anne baba olma vasfını layık gördügü için binlerce sükürler olsun.:Saruboceq:

saol canım inşallah hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelir
benim eşimde maçın ilk yarısında uyuya kalıyor

kızlar uyumaya çalışçam çok uykusuzum u gece de uyuyamazsam çok fena olcak. hazır eşimd de masaj yapayım demişken. belki uyurum iyi gecelerr.

bende anlamadım flowersun banada bugün saglık ocagında ebe dediki hastaneden alsalar bile bizede gelip topuk kanı vereceksinz dedi bu yavrucukların bir cinke kanı var acımazmı yawklava:

ALLAH KORUSUN yavrunubak ne kadar kalmışki azkaldı merak etme sen yeterki allaha sıgın ve ona bırak herseyi.bizlre anne baba olma vasfını layık gördügü için binlerce sükürler olsun.:Saruboceq:

saol yasvipcim 7 yıl olmadı ondan canım hala inanamıyorum bebeğimizmi olacak diye herkez ümidini kesmişti bizden bunların olmaz diyolardı

haydi bende cıkıyorum benimde yatma vaktim geldi iyice dinleneyim yarın biraz işlerim var çünkü çarsambada büyük gün muayene var yarın iyice motive olmam lazım

bende anlamadım flowersun banada bugün saglık ocagında ebe dediki hastaneden alsalar bile bizede gelip topuk kanı vereceksinz dedi bu yavrucukların bir cinke kanı var acımazmı yawklava:

canım burada bayağı bilinçli bir komşumuz var yeni bebekleri oldu hastanede almışlar topuğundan kan sağlık ocağıda alıcakmış demişlerki bizim çocuğumuz deneme tahtası değil aldırmayız

saol yasvipcim 7 yıl olmadı ondan canım hala inanamıyorum bebeğimizmi olacak diye herkez ümidini kesmişti bizden bunların olmaz diyolardı

ne münasebet bizim bir akraba var kadın 36 yasında 37,ye giriyor 8 yıllık evli olmadı bu sene oda hamile kaldı normal yoldan hemde tüp bebek mebek hepsini denemişlerdi.:Saruboceq:şimdi 1.5 ayı kaldı onunda doguma veren allah veriyor yüce rabbim bizleri onlarla denemesin.yavrularımızı bize bagışlasın ve hayırlı bir evlat olark yetiştirmeyi nasip etsin.

bende gidip yatayım bakalım uyuyabilecek miyim.

burada otururken uykum geliyor yatağa yatıyorum cin gibiyim.

banada saçma geldi iki yere vermek bakalım ne olucak bizim saglık ocagındaki bayan çok anlayışlı duruyor ne yapar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…