2010 Temmuz Anneleri : )

kaydirigubbakcemile3 canım ben sezeryan istiyorum doktorum normal deneyelim diyor bakalım bu kontrolde bebeğin kilosu kaç çıkacak ona göre karar vericez :)))

Benim dr.ta normal dogumu destekliyor.. normal dogurmanı istiyorum diyor ama eyvahedigeldismile yarın dicek bakalım ... akannehir

kıslarrr ben kapatmak zorundayım pc uyarı veriyor sürekli öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan iyi uykularrrrr

iyi geceler canım.. tatlı uykular .. opuyorumnanaktan

Kızlar bu arada mothercare'de %50 varan indirim başlamış... cevahırdeydım bugun.. baya uygun... bilginiz olsun ...

Son düzenleme:
günaydınlarrrr gece uyuyamadım yine karnım taş gibiydi dönsem dönemedim uyumaya çalıştım uyuyamadım ((

sekerler kendinize iyi bakın ben kız kardeşime gidiyorum
o 34 haftalık hamile benle kıyaslayınca pek haraket edemiyo ona biraz yardım edicez annemle bu günlük nete takılamıcam

uslu uslu durun yaramazlık yapmayın hepinizi öpüyorum

hayırlı günler

Tekrar gözün aydın..
bebek olunca insanın gözü birşey görmez tabi..:lepi:

ay kardeşinde mi hamile?
hadi hayırlısı bakalım..

herkese günaydın buarada.

günaydın arkadaşlar..1 günüm kaldı
benim eltimde hamileydi.....benden sonra doğum yapması gerekiyordu
(7 temmuzda filan) dün sancısı gelmiş o doğumu yaptı

günaydın kızlar nasılsınız? ben birşey soracağım. epidural olacakların yanında eşi, kız kardeşi falan girecek olan var mı? benim kız kardeşim bekar 22 yaşında girmeyi çok istiyor ama bence etkilenir gibi geliyor.siz ne düşünüyorsunuz. yanımdada biri olsun isterdim aslında ama :)

günaydınnnnnnnnn
beni de uyku tutmadı bugün
gökçekcim kardeşin girmesin bence
ben eşimin girmesini istiyorum ama o kararsız
bilmiyorum ne yapıcaz

buarada senin kordon hala dolalı mı bebişinde
benim 3 aydır dolalıydı hala duruyo korkuyorum biraz..

günaydınnnnn
kahvaltımızı yaptık geldik
oğluşum da sabah sporuna başladı yerim ben onuuuuuu

Son düzenleme:

bende girmesinden yana değilim evet. eşim dayanamam diyor ama baktı üzülüyorum belki son anda gelirim diyor :)
Evet kordonlar duruyor, C.tesi tekrar bakacak dr.,aynı ise gününe karar vereceğiz. Sanırım 12 Temmuz gibi alacak. Bir mucize olur da çözülür belki. Senin bebişinin ki de inşallah..
:Saruboceq:

hayat drun kım ve hangı hastaneye gıdıyorsun

ya benim doktorum da çok tatlı dilli ve çok iyi bi adam yani normal yapmak isteseydim tam normal yapılacak adamdı ama ben yapamam heralde çünkü yapan tanıdıklarımk var ve hepsi de aman sakın diyor.
tanıdıkların neden normal dogumdan sakının dedı merak ettım bende sezeryandan korkuyorum eger normal dogumda sorun varsa dusunmım dıycem ama herkeste farklı olur sanırım

kızlar benim karnım biraz aşağı indi yaa göğsümün altı boşaldı gibi biraz. normal mi bu haftada? yoksa doğum yakın demek mi acaba?bugün doktoru aradımsormayı unuttum
bebek zamanla asagıya ınecek bu doguma az kaldı dememkmıs benımkı ınmedı hala
evet canım yaa.. aylardır görmediği temizliği görecek... bünyesi kaldırır inşallah :roflol:
bende 1-2 hafta sora temızlıkcı alıp komple temızletıcem evı doguma kadar bıtırmıs olmam lazım ama işte dogum bellı degılkı ne zaman olacagı

epidural sezeryanda biri yanına girebiliyor mu ? bilmiyodum eğer öyle ise çok iyi.

bilmiyorum canım,sancısı aşırı zormuş artı bi tanıdığım o kadar korkmuş ki bütün dudakları uçuklamış ve 1 hafta sütü gelmemiş, bi tanıdığım hemoroit olmuş zaten çok fazla yok normal doğum yapan çevremde, bütün arkadaşlarımın hepsi isteyerek sezeryanı seçti,hatta okmeydanı sskda ebe olan bir arkadaşım var kendi çocuğunu sezeryanle doğurdu ve aman sakın normal doğurma kafası büyükse ve kiloluysa bebek parçalanırsın artı çocuk ta riske girer dedi ayrıca 2-3 arkadaşım da normal doğurcam diye gitti sezeryan oldu onlar da aman sakın dedi benim çevremdekiler böyle bilemem herkesin çevresi farklı. ama bana herkes normal doğur deseydi de ben sezeryan yapardım yani eskiden beri bana itici gelir normal doğum.bekleyemem ben günü saati belli olsun hazırlanıyım gidiyim 5 dakkada da bebeğimi risk olmadan kucağıma alıyım isterim.sonrasında iyileşmeyen yok nasılsa 2 günde iyileşiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…