kaydirigubbakcemile3 canım ben sezeryan istiyorum doktorum normal deneyelim diyor bakalım bu kontrolde bebeğin kilosu kaç çıkacak ona göre karar vericez :)))
kıslarrr ben kapatmak zorundayım pc uyarı veriyor sürekli öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan iyi uykularrrrr
sağol canım iyiyim 31 kiloyla kurtuldım
son kontrolde 101 olmuştum:1shok:
biraz sezeryanın olduğu dikişin bittiği yerde yanma var zaten dikiş izi felan yok
o beni ağlatıyo arada
oğlum bitanem çok tatlı bakmaya doyamıyorum
herşey boşmuş meğer
bakımı çok zor değil
her bezine kaka yapıp duruyo sadece :))
bi de bikaç kez üzerimize çiş yaptı
6 günde 78 li paketi ve 3 paket ıslak mendil bitirdik
canı sağolsun yavrumun
çok farklı bir duyguymuş eşim de ben de birbirimize eskisinden çok daha bağlandık
sekerler kendinize iyi bakın ben kız kardeşime gidiyorum
o 34 haftalık hamile benle kıyaslayınca pek haraket edemiyo ona biraz yardım edicez annemle bu günlük nete takılamıcam
uslu uslu durun yaramazlık yapmayın hepinizi öpüyorum
hayırlı günler
günaydınnnnnnnnn
beni de uyku tutmadı bugün
gökçekcim kardeşin girmesin bence
ben eşimin girmesini istiyorum ama o kararsız
bilmiyorum ne yapıcaz
buarada senin kordon hala dolalı mı bebişinde
benim 3 aydır dolalıydı hala duruyo korkuyorum biraz..
Bende sadece ince gece boyu orkidlerden koydummm sempatiksalakcinni
neyse yaa gerekirse hemen alınır artık..
bu arda doktoruma normal dogumdan çok korktugumu falan söledim..Seninle sohbet ederek doğum yapıcaz dedi..epiduralini de sen istediğin zaman yapıcaz dedi.. öle 3cm -5 cm açıklık falan yok dedi,onlşarın hepsi hikaye dedi..çok rahatladım...
tanıdıkların neden normal dogumdan sakının dedı merak ettım bende sezeryandan korkuyorum eger normal dogumda sorun varsa dusunmım dıycem ama herkeste farklı olur sanırımya benim doktorum da çok tatlı dilli ve çok iyi bi adam yani normal yapmak isteseydim tam normal yapılacak adamdı ama ben yapamam heralde çünkü yapan tanıdıklarımk var ve hepsi de aman sakın diyor.
bebek zamanla asagıya ınecek bu doguma az kaldı dememkmıs benımkı ınmedı halakızlar benim karnım biraz aşağı indi yaa göğsümün altı boşaldı gibi biraz. normal mi bu haftada? yoksa doğum yakın demek mi acaba?bugün doktoru aradımsormayı unuttum
bende 1-2 hafta sora temızlıkcı alıp komple temızletıcem evı doguma kadar bıtırmıs olmam lazım ama işte dogum bellı degılkı ne zaman olacagıevet canım yaa.. aylardır görmediği temizliği görecek... bünyesi kaldırır inşallah :roflol:
günaydın kızlar nasılsınız? ben birşey soracağım. epidural olacakların yanında eşi, kız kardeşi falan girecek olan var mı? benim kız kardeşim bekar 22 yaşında girmeyi çok istiyor ama bence etkilenir gibi geliyor.siz ne düşünüyorsunuz. yanımdada biri olsun isterdim aslında ama :)
hayat drun kım ve hangı hastaneye gıdıyorsun
tanıdıkların neden normal dogumdan sakının dedı merak ettım bende sezeryandan korkuyorum eger normal dogumda sorun varsa dusunmım dıycem ama herkeste farklı olur sanırım
bebek zamanla asagıya ınecek bu doguma az kaldı dememkmıs benımkı ınmedı hala
bende 1-2 hafta sora temızlıkcı alıp komple temızletıcem evı doguma kadar bıtırmıs olmam lazım ama işte dogum bellı degılkı ne zaman olacagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?