2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar uyumaya çalışçam çok uykusuzum u gece de uyuyamazsam çok fena olcak. hazır eşimd de masaj yapayım demişken. belki uyurum iyi gecelerr.

ohhh ne güzel masaj yapılacak sana.

benim eşim bana sadece tavlada onu yendiğim zamanlarda yapıyor. bende o zamanlarda işin suyunu çıkarıyorum iyicene...

ben sağlık ocağına hiç gitmiyorum bebeğim doğunca gidermiyim bilmiyorum nede olsa hastaneye rutin kontrole götüreceğiz.

başka doktorla kafam karışsın istemiyorum açıkçası...

ooooo herkes yatmışşşş :)) biz babamızı oturma odasına sürgün ettik son 1 aydır nerdeyse ona kanepeye yatak hazırlıyorum :)) sonrada uyumadan önce biraz eşlik ediyorum :))

Aaa bu gece herkes erkenden kaçmış..

Azıcık uykum var ama yatağa gidince uykum kaçıcak biliyorum..
biraz daha oyalanayım Kk da.

İyi geceler kızlarr... herkesler uyudumu ?kaydirigubbakcemile3 Yarin sabah 11 de randevumuz var... ALLAHIM İNŞAALLAH hayırlı haberlerle geliriz... Artık kızıma kavuşmak cok istiyorum.. birde kafam cok karışıyor.. sezeryanmı olsam.. beni gunler yaklaştıkça korkular sarıyoooorrr ...bilmiyorumkismile

Canım hoşgeldin.. nasılsın ? oğluşun nasıl? anlatsana bıras... zormu bakımı ? kaydirigubbakcemile3

sağol canım iyiyim 31 kiloyla kurtuldım
son kontrolde 101 olmuştum:1shok:
biraz sezeryanın olduğu dikişin bittiği yerde yanma var zaten dikiş izi felan yok
o beni ağlatıyo arada
oğlum bitanem çok tatlı bakmaya doyamıyorum
herşey boşmuş meğer
bakımı çok zor değil
her bezine kaka yapıp duruyo sadece :))
bi de bikaç kez üzerimize çiş yaptı
6 günde 78 li paketi ve 3 paket ıslak mendil bitirdik
canı sağolsun yavrumun
çok farklı bir duyguymuş eşim de ben de birbirimize eskisinden çok daha bağlandık

Canım ALLAHIM daim etsin mutlulugunuzu... :Saruboceq:
İnan okurken cok duygulandım...
Benim yavrusumda biir gelseydi ...:asigim:
Bu arada tartıldınmı ? dogumdan sonra ne kdr kılon gıttı.. bende şuanda 31.400 oldu aldgım akannehir

zeymuran canım yarına güzel haberler getir bize :)

katremm cici taze anne hoşgeldin canım bizi merakta bırakma ara ara uğra :)) kuzucuğunuda öp kokla bizim için :))

uyku tutmadımı senide gülcümkaydirigubbakcemile3 gunlerımız aynı.. bakalım kım daha önce dogurucakk naniknanik
Dogumun normalmiydi senin ?

kaydirigubbakcemile3 canım ben sezeryan istiyorum doktorum normal deneyelim diyor bakalım bu kontrolde bebeğin kilosu kaç çıkacak ona göre karar vericez :)))

10 kilo gitmişti
inşallah geri kalanını da vereceğim ama şimdi onu hiç düşünmüyorum

katremm cici taze anne hoşgeldin canım bizi merakta bırakma ara ara uğra :)) kuzucuğunuda öp kokla bizim için :))

hoşbulduk canım
çok muhteşem bir duygu Allah sizlere de aynı duyguları tattırsın
sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

İNŞAALLAH canım... :Saruboceq:
Çok merak ediyorum kızım kac kg. oldu acaba... 15 gun önce 2600 kg.dı umarım 3 kilo olmustur:Saruboceq: Birde kızımı merak ediyorumm.. acaba kıme benzicek.. babası yeşil gozlu , kıvırcık saclı.. halası, babanesi ve dedeside oyle.. ben kumralım kahve gözlerim.. eşimemi yoksa banamı benzicek yavrusum..:asigim: Öncelıkle saglıklı dogsunda yavrusum hayırlısıyla.. ama merak etmedende duramıyorumm kaydirigubbakcemile3

aminnnn katremcimm hayırlısıyla o günü bekliyoruz :)) yaa siz geldiniz benim laptopun şarjı bitiyor ((

ayyy ben saplık sıhhatten başlayıp bütün isteklerimi sıralıyorum orası şöyle olsun burası böyle olsun diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıslarrr ben kapatmak zorundayım pc uyarı veriyor sürekli öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan iyi uykularrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…