kızlar uyumaya çalışçam çok uykusuzum u gece de uyuyamazsam çok fena olcak. hazır eşimd de masaj yapayım demişken. belki uyurum iyi gecelerr.
kızlar ben geldim yaa kimse yok mu?
Annelik zormuş hiç nete giresim gelmiyo valla
Canım hoşgeldin.. nasılsın ? oğluşun nasıl? anlatsana bıras... zormu bakımı ? kaydirigubbakcemile3
sağol canım iyiyim 31 kiloyla kurtuldım
son kontrolde 101 olmuştum:1shok:
biraz sezeryanın olduğu dikişin bittiği yerde yanma var zaten dikiş izi felan yok
o beni ağlatıyo arada
oğlum bitanem çok tatlı bakmaya doyamıyorum
herşey boşmuş meğer
bakımı çok zor değil
her bezine kaka yapıp duruyo sadece :))
bi de bikaç kez üzerimize çiş yaptı
6 günde 78 li paketi ve 3 paket ıslak mendil bitirdik
canı sağolsun yavrumun
çok farklı bir duyguymuş eşim de ben de birbirimize eskisinden çok daha bağlandık
oooooooo kıslarrrrr :)))
uyku tutmadımı senide gülcümkaydirigubbakcemile3 gunlerımız aynı.. bakalım kım daha önce dogurucakk naniknanik
Dogumun normalmiydi senin ?
Canım ALLAHIM daim etsin mutlulugunuzu... :Saruboceq:
İnan okurken cok duygulandım...
Benim yavrusumda biir gelseydi ...:asigim:
Bu arada tartıldınmı ? dogumdan sonra ne kdr kılon gıttı.. bende şuanda 31.400 oldu aldgım akannehir
zeymuran canım yarına güzel haberler getir bize :)
katremm cici taze anne hoşgeldin canım bizi merakta bırakma ara ara uğra :)) kuzucuğunuda öp kokla bizim için :))
zeymuran canım yarına güzel haberler getir bize :)
İNŞAALLAH canım... :Saruboceq:
Çok merak ediyorum kızım kac kg. oldu acaba... 15 gun önce 2600 kg.dı umarım 3 kilo olmustur:Saruboceq: Birde kızımı merak ediyorumm.. acaba kıme benzicek.. babası yeşil gozlu , kıvırcık saclı.. halası, babanesi ve dedeside oyle.. ben kumralım kahve gözlerim.. eşimemi yoksa banamı benzicek yavrusum..:asigim: Öncelıkle saglıklı dogsunda yavrusum hayırlısıyla.. ama merak etmedende duramıyorumm kaydirigubbakcemile3
10 kilo gitmişti
inşallah geri kalanını da vereceğim ama şimdi onu hiç düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?