bilmiyorum canım,sancısı aşırı zormuş artı bi tanıdığım o kadar korkmuş ki bütün dudakları uçuklamış ve 1 hafta sütü gelmemiş, bi tanıdığım hemoroit olmuş zaten çok fazla yok normal doğum yapan çevremde, bütün arkadaşlarımın hepsi isteyerek sezeryanı seçti,hatta okmeydanı sskda ebe olan bir arkadaşım var kendi çocuğunu sezeryanle doğurdu ve aman sakın normal doğurma kafası büyükse ve kiloluysa bebek parçalanırsın artı çocuk ta riske girer dedi ayrıca 2-3 arkadaşım da normal doğurcam diye gitti sezeryan oldu onlar da aman sakın dedi benim çevremdekiler böyle bilemem herkesin çevresi farklı. ama bana herkes normal doğur deseydi de ben sezeryan yapardım yani eskiden beri bana itici gelir normal doğum.bekleyemem ben günü saati belli olsun hazırlanıyım gidiyim 5 dakkada da bebeğimi risk olmadan kucağıma alıyım isterim.sonrasında iyileşmeyen yok nasılsa 2 günde iyileşiyosun.
ben eşimin girmesini çok istiyorum ama girmemekte ısrarcı çünkü dayanamam ben diyor. bende sen birşey görmeyeceksinki diye ikna etmeye çalışıorum ama o benden daha fazla korkuyor kaydirigubbakcemile3
bende çok fazla negatif şey duyuyorum normalle ilgili. ama burda paylaşmam normal doğumda kararlı arkadaşları korkutmamak için. ben diyorum ya kendine güvenen girsin normal doğuma Allah yardım eder. benim gibilere sezaryan sempatiksalakcinni
epidural sezeryanda biri yanına girebiliyor mu ? bilmiyodum eğer öyle ise çok iyi.
tabi canım giriyor yakının.. ikna edersme eşim gelcek, sanmıyorum gerçi..
bilmiyorum canım,sancısı aşırı zormuş artı bi tanıdığım o kadar korkmuş ki bütün dudakları uçuklamış ve 1 hafta sütü gelmemiş, bi tanıdığım hemoroit olmuş zaten çok fazla yok normal doğum yapan çevremde, bütün arkadaşlarımın hepsi isteyerek sezeryanı seçti,hatta okmeydanı sskda ebe olan bir arkadaşım var kendi çocuğunu sezeryanle doğurdu ve aman sakın normal doğurma kafası büyükse ve kiloluysa bebek parçalanırsın artı çocuk ta riske girer dedi ayrıca 2-3 arkadaşım da normal doğurcam diye gitti sezeryan oldu onlar da aman sakın dedi benim çevremdekiler böyle bilemem herkesin çevresi farklı. ama bana herkes normal doğur deseydi de ben sezeryan yapardım yani eskiden beri bana itici gelir normal doğum.bekleyemem ben günü saati belli olsun hazırlanıyım gidiyim 5 dakkada da bebeğimi risk olmadan kucağıma alıyım isterim.sonrasında iyileşmeyen yok nasılsa 2 günde iyileşiyosun.
benim doktorun eşide sezaryan olmuş.. eşlerine kıyamıyorlar adamcağızlar doğumun zorluklarını defalarca gördükleri içindir sanırımbebeğin iriyse ve başı büyükse sezaryanı dr. zaten öneriyor.benim kızım aynen dediğin gibiydi.sezaryan oldum..doktor ozaman senide bebeğide riske atamayız demişti.acil sezaryan gerekir ameliyathane bulamazsın.bebek yoğunbakım ünitesi dolu olur falan hiç riske girme demişti..bnm eşimde sezaryan oldu doktor eşlerine bi bak hep sezaryan oluyo..kötü olsa biz eşimizi riske atmayız demişti..en sonunda ikna olmuştum..zor olmaya ikiside zor bence.hemoroid sezaryandada oluyor.bende olmuştu.öyle yada böyle doğurucaz iştee..önemli olan bebişlerimizi sağ salim alalım kucagımıza.:Saruboceq:
kıslar günaydın,günler yaklaştıkça doğum şekli konusu daha fazla konuşulmuş şööle bi baktımda geçmişe.bende 35+2 oldum bugün itibariyle..
doktorumla daha doğum konusunda hiç konuşmadık benim aklımda epidural normal doğum var..gebelik.org sitesinde dr.kaan kocatepede iyi bir yöntem demiş.yani hem normal doğum olcak hem acı olmıcak..ıkınabiliyormuşuz ama bu doğum esnasında..
bakalım doktoruma sorucam.
birde hemoroid den bahsetmişsiniz bende de oldu aylar önce hemoroit ama hiç canım yanmıyor.sadece hemoroid çıktı kaldı öyle beni hiç etkilemiyor?bende öyle olunca doktoruma hiç demedim,söylemeliyim sizce?bilmesi gereken bir durummuki???
katremin doğum hikayesi çok duyguluydu okudumda..gözün aydın bu arada..
doktora bağlı doktorun girebilir diyorsa girer olmaz derse almıyorlar. benim kardeşimin eşinin doktoru kabul etmemişti. hijyen gereği eşleri almıyoruz dedi. ama bizimki alıyor galiba.
cedricx umarım herşey istediğin gibi olur tatlımm ben de bekliyorum zamanın dolmasını ama sanki hiç geçmiyo zamannnnnnnn
bende normal doğumu bekliyorum ve günler geçmek bilmiyor..henüz 2 haftam var umarım bir terslik çıkmaz ve herşey yolunda gider hepimiz için boshayallersmile
valla kızlar zaman nizim için geçmiyor bence..hele şu son haftalar hiç geçmez oldu..sabah sağlık ocağındakı aile hekımımız.sen 35 haftalık oldunmu zaman nasıl geçmiş dedi.valla bırde bana sor dedim..herkes aynı şeyı söylüyoo.son ay oldugunu duyunca daha dun gibi diyorlar...ahhh ahhh bizi anlamıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?