2010 Temmuz Anneleri : )

ben eşimin girmesini çok istiyorum ama girmemekte ısrarcı çünkü dayanamam ben diyor. bende sen birşey görmeyeceksinki diye ikna etmeye çalışıorum ama o benden daha fazla korkuyor kaydirigubbakcemile3

bende çok fazla negatif şey duyuyorum normalle ilgili. ama burda paylaşmam normal doğumda kararlı arkadaşları korkutmamak için. ben diyorum ya kendine güvenen girsin normal doğuma Allah yardım eder. benim gibilere sezaryan
sempatiksalakcinni

ben eşimin girmesini çok istiyorum ama girmemekte ısrarcı çünkü dayanamam ben diyor. bende sen birşey görmeyeceksinki diye ikna etmeye çalışıorum ama o benden daha fazla korkuyor kaydirigubbakcemile3

aynen hiçbiri girmek istemiyor. ama ben dünyaya çocuk ghetirmek için karnımı kestircem sen 5 dakka duramıyosun diye ikna etmeye çalışıyorum.arkanı döncen görmicen szaten 5 dakka sonra öçıkıcan dışarı filan diyorum ikna oluyo gibi. tamam dedi ama bakalım.

evet paylaşmamak lazım ama normal doğuma cesaret eden bunları da bilsin de girsin sonuçta. sonrasında iyileşme çabuk oluyomuş gerçekten 2 saat sonra duş aldım diyen var. sezeryande ise 1 hafta dikişlerin acıyomuş.birisinin öncesi zor diğerinin sonrası.tercih meselesi.

tabi canım giriyor yakının.. ikna edersme eşim gelcek, sanmıyorum gerçi..

doktora bağlı doktorun girebilir diyorsa girer olmaz derse almıyorlar. benim kardeşimin eşinin doktoru kabul etmemişti. hijyen gereği eşleri almıyoruz dedi. ama bizimki alıyor galiba.

bebeğin iriyse ve başı büyükse sezaryanı dr. zaten öneriyor.benim kızım aynen dediğin gibiydi.sezaryan oldum..doktor ozaman senide bebeğide riske atamayız demişti.acil sezaryan gerekir ameliyathane bulamazsın.bebek yoğunbakım ünitesi dolu olur falan hiç riske girme demişti..bnm eşimde sezaryan oldu doktor eşlerine bi bak hep sezaryan oluyo..kötü olsa biz eşimizi riske atmayız demişti..en sonunda ikna olmuştum..zor olmaya ikiside zor bence.hemoroid sezaryandada oluyor.bende olmuştu.öyle yada böyle doğurucaz iştee..önemli olan bebişlerimizi sağ salim alalım kucagımıza.:Saruboceq:

benim doktorun eşide sezaryan olmuş.. eşlerine kıyamıyorlar adamcağızlar doğumun zorluklarını defalarca gördükleri içindir sanırım

kıslar günaydın,günler yaklaştıkça doğum şekli konusu daha fazla konuşulmuş şööle bi baktımda geçmişe.bende 35+2 oldum bugün itibariyle..

doktorumla daha doğum konusunda hiç konuşmadık benim aklımda epidural normal doğum var..gebelik.org sitesinde dr.kaan kocatepede iyi bir yöntem demiş.yani hem normal doğum olcak hem acı olmıcak..ıkınabiliyormuşuz ama bu doğum esnasında..
bakalım doktoruma sorucam.
birde hemoroid den bahsetmişsiniz bende de oldu aylar önce hemoroit ama hiç canım yanmıyor.sadece hemoroid çıktı kaldı öyle beni hiç etkilemiyor?bende öyle olunca doktoruma hiç demedim,söylemeliyim sizce?bilmesi gereken bir durummuki???

katremin doğum hikayesi çok duyguluydu okudumda..gözün aydın bu arada..

bende katremin dogum hikayesini yeni okudum ÇOK DUYGUSAL BıR KADIN OLDUM BEN YAA ARTIK NERDE BıR DOGUM HıKAYESı :çok üzgünüm: VAR BEN KOPUYORUM BU NE YAWW

mutlaka normal doğum doktorda önerdıkten sonra daha iyi..sonrası kolay..ben ikisinide yaşadım..sezaryan sonrasında çok çektim. inanın bende şimdi sezaryandan korkuyorum.sonra yıne aynı şeylerı yaşayacakmıyım diye...hemoroid konusuna gelınce canım dr.a söylemene gerek yok.eğer ağrın olsaydı o rahatlatmak için krem yada fitil yazardı..ağrırsa söylersın..ama kesinlikle kabız olmamalısın..yoksa çok canın acıyo..ayy ben neler çektım bır bılsen

doktora bağlı doktorun girebilir diyorsa girer olmaz derse almıyorlar. benim kardeşimin eşinin doktoru kabul etmemişti. hijyen gereği eşleri almıyoruz dedi. ama bizimki alıyor galiba.

o zaman doğumdan önce konuşmak lazım. ben hiç alınmayanı duymamıştım . vardır ama mutlaka nedeni..

bende pogaça yapıcam yarın kahvaltıda yeriz diye yarın büyük gün doktoro gidecegiz bakalım en son olarak ne diyecek dogum tarihini belirleyecegiz çok heyecanlıyım yavrum nasıl merak ediyorum.çamasır attım makinaya,birazda kendi bacak temizligim var epilasyon işleri bugün çok iş var sunları bir halletseydim biraz takılayım diye girdim eriniyorum off

cedricx umarım herşey istediğin gibi olur tatlımm ben de bekliyorum zamanın dolmasını ama sanki hiç geçmiyo zamannnnnnnn

bende normal doğumu bekliyorum ve günler geçmek bilmiyor..henüz 2 haftam var umarım bir terslik çıkmaz ve herşey yolunda gider hepimiz için boshayallersmile

bende normal doğumu bekliyorum ve günler geçmek bilmiyor..henüz 2 haftam var umarım bir terslik çıkmaz ve herşey yolunda gider hepimiz için boshayallersmile

valla kızlar zaman nizim için geçmiyor bence..hele şu son haftalar hiç geçmez oldu..sabah sağlık ocağındakı aile hekımımız.sen 35 haftalık oldunmu zaman nasıl geçmiş dedi.valla bırde bana sor dedim..herkes aynı şeyı söylüyoo.son ay oldugunu duyunca daha dun gibi diyorlar...ahhh ahhh bizi anlamıyorlar..

merhaba kızlar....

berbat bir hava var burada. gökyüzü simsiyah. deniz desen o bile siyah görünüyor. korku filmlerinde ki gibi de şimşek çakıyo.

içim bunalıyo bu havalarda yaaa.....

ewet arkadaşım sna katılıyorum şu son haftalar bitmek bilmiyor sanki hep yerinde sayıyoookafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…