- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
gull sen epidural sezeryanmı olucaksın
ben bugün yemek yapıcam alkisalkisalkis
eşimi beklemeyeceğim bi kerede o hazır yemek bulsun gelince
hem sabah bebişimin son eşyalarını yerleştirdim çekmecelerine. evimide süpürdüm güzelce.
mutfak dolaplarım karmakarışık dağınıktı onlarıda topladım. bu neyin hamaratlığı ki acaba??
yoksa temelli misafirmi gelecek banada? kızım yani
senle dogum haftalarımızda aynıydı zaten çok memnun oldum insallh sende bende SAGLIKLI VE HAYIRLI UGURLU BİR SEKİLDE KURTARIRIZ:1hug:
evet canım ben tamamen bayılmak istemiyorum. hemde oğlumu ilk gören olmak istiyorum :))
melahatk merak ettim epiduralde ne gibi terslik olabilir ki; eger tutmaz ise genel anesteziye alıyorlar en kotu ihtimalle ?
kızlar benim rahimde açıklık varmı diye bildiğiniz karnımdan bakıyor hemde son 2 aydır sürekli bakıyor. karnımda usg cihazını aşağılara indiriyor kasıklarıma doğru. plesanta duvarından ayrılmamış hala yerinde diyor. rahim ağzı kapalı diyor. ordan bakıyor yani. ama benim baştan beri gittiğim hep 3d v e 4d sanırım bundan.
kızlar aşiyan_10 un bebeğinin resmini gördünüzmü? ne kadar güzel bir kız bebek yumuk yumuk. eşimle baktık dün akşam maşallah dedik ama ben korkuyorum ya o bebişe nazar değerse diye
benim de enbüyük tesellim o
çünkü heyecanlı bi yapıya sahibim ben ama epidural de çok istiyorum
doktorumla konuşcam
ama diyelim ki epiduralde heyecanlandık tansiyon falan düştü
uyutamıyolar mı belli bi süre yani genel anestezi değil de sakinleştirici gibi bi iğne ile?? onuda sorcam doktoruma
kızlar aşiyan_10 un bebeğinin resmini gördünüzmü? ne kadar güzel bir kız bebek yumuk yumuk. eşimle baktık dün akşam maşallah dedik ama ben korkuyorum ya o bebişe nazar değerse diye
nurdancım epidural öncesi sakinleştiri isteyebilirsin öyle bir şans var. ikincisi de bebiş çıktıktan sonra seni bayıltmalarını isteyebilirsin o esnada dikişler dikiliyor, yani o esnada soruyolar sakinleştirici yapalım mı diye eğer tamam dersen yine yarı baygın oluyorsun.
anladım canım
karar vermek çok zor ya
ben son anda genel de diyebilirm
Rabbım hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın ya ne guzel herseyın musaıt azıcık cesaret cnm ya normal dogursan ne ıyı olur bebegını ıçın ne kendın ıçınde anlıyom korkmanı ama sonrasını dusun bıde bebiş bakalım o zamana kadar durcakmı yerınde herseyın hayırlısı cnm Rabbın gonlune gore versın
slm kızlar sadece son sayfayı okuyabildim.
bizimde dün kontrolümüz vardı. oğluşum 3500 gr olmuş boyuda 52 cm.ama yüzünü göstermedi.eliyle kapatmıştı.nstye girdik sancım çıkmadı.9 günüm kaldı doktorum doğur artık dedi.normal istiyorum dedim.oda herşey yolunda normal olabilir.haftaya kadar doğum başlamazsa kontrole gel dedi.ayın dokuzuna kadar gelmezse almamız gerekebilir dedi.sağ salim gelsinde tüm bebişlerimiz.artık normal sezeryan umrum değil.
doğum hikayelerinde zeymuş 1-2 sayfa geride
nurdancım epidural öncesi sakinleştiri isteyebilirsin öyle bir şans var. ikincisi de bebiş çıktıktan sonra seni bayıltmalarını isteyebilirsin o esnada dikişler dikiliyor, yani o esnada soruyolar sakinleştirici yapalım mı diye eğer tamam dersen yine yarı baygın oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?