2010 Temmuz Anneleri : )

Gunlerdır bende yemek yapmıyorum... ama bu sabah kalktıgımda mutfaga gectım ve bugun ne pişereyım dıye bakındım.. bakalım artık vazgecmessem bugun eşime yemek pişireyim diyorum kaydirigubbakcemile3

melahatk merak ettim epiduralde ne gibi terslik olabilir ki; eger tutmaz ise genel anesteziye alıyorlar en kotu ihtimalle ?

kızlar aşiyan_10 un bebeğinin resmini gördünüzmü? ne kadar güzel bir kız bebek yumuk yumuk. eşimle baktık dün akşam maşallah dedik ama ben korkuyorum ya o bebişe nazar değerse diye

melahatk merak ettim epiduralde ne gibi terslik olabilir ki; eger tutmaz ise genel anesteziye alıyorlar en kotu ihtimalle ?

benim de enbüyük tesellim o
çünkü heyecanlı bi yapıya sahibim ben ama epidural de çok istiyorum
doktorumla konuşcam

ama diyelim ki epiduralde heyecanlandık tansiyon falan düştü
uyutamıyolar mı belli bi süre yani genel anestezi değil de sakinleştirici gibi bi iğne ile?? onuda sorcam doktoruma

benim de karından bakılıyor açıklık var mı diye. normal doğum düşünmediğim halde. zaten şu var normal doğumdan ben neredeyse tamamen soğudum çünkü normal isteyenlerin artık yarısı sezeryanla sonuçlanıyor herkes çektiği sancı ile kalakalıyor..hem boşuna sancı çekiyorlar sonuçta gene sezeryan oluyorlar

kızlar aşiyan_10 un bebeğinin resmini gördünüzmü? ne kadar güzel bir kız bebek yumuk yumuk. eşimle baktık dün akşam maşallah dedik ama ben korkuyorum ya o bebişe nazar değerse diye

sonbaharcım evettt ya ne şeker maşallah ya
yanaklarını ısırasım geldi
böyle bebişleri görünce meleğimi çoookkk merak ediyorumopuyorumnanaktan

benim komşum geçen gün epid. sezaryan oldu. oda çok heyecanlıydı ama bir sakinleştirici iğne yapmışlar birde sürekli konuşmuşlar kızla yani lafa duyup oyalamışlar sonra 5 dk da bebişi göstermişler ayy ne güzell:1rolleyes:

nurdancım epidural öncesi sakinleştiri isteyebilirsin öyle bir şans var. ikincisi de bebiş çıktıktan sonra seni bayıltmalarını isteyebilirsin o esnada dikişler dikiliyor, yani o esnada soruyolar sakinleştirici yapalım mı diye eğer tamam dersen yine yarı baygın oluyorsun.

anladım canım
karar vermek çok zor ya
ben son anda genel de diyebilirm

aslında bende normal dogum ıstıyorum
doğum sorasını dusununce sezeryan daha acılı gelıyor bana normal dogumda daha cabuk ayaga kalkılıyormus
agrı sancı da bıyere kadar cekebılırım dıye dusunuyorum ama bebegım ırı olursa epıdural sezeryanı dusnuyorum bende
cunku daha 4 hafta var sımdıden bebek 2800 gr olmus o zamana adar 3800 gr olur dedı dr
neredeyse 4 kılo bebegı bıraz zor dugururum gıbıme gelıyor

valla hayırlısıyla olsun bıtsınde ınsallah yaa kurtulalım
yatamıyorum kalkamıyorum karın ıclerım acıyor
seker cıktı gebelıkten dolayı vs vs vs
bıde dogum sorasını atlattıkmıydı
bebekte sorunsuz olur ınsallah

belde asagını uyusturduktan sonra dmardan sedasyon verebılırler ıstersen sanırım bı sor
yanı bıraz çakırkeyıf olursun op sırasındakı hıcbıseyıde hatırlamazssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…