2010 Temmuz Anneleri : )

çok tşkkür ederim.bende sie edeceğim
çünkü birinin duasını hissetmek çok önemliymiş

tatlımm bu akşam ben sana dua ediyim bol bol yarın akşamda sen bana olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimde cuma sabahı kısmetse bende çok tırsıyorum heyecan bastı çok

çok sğol...seninkide 2 temmuz..öylemi..inşallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza

işte ben çok duygusal içine kapanık olmasını istemiyorum..hakkını arayan kimseye bağlı olmayan güçlü bir kız olsun istiyorum..aslanla yengeci karşılaştırdımda aslan daha cazip geldi bana..neyse sağlıklı olsunda napiim..

günaydı arkadaşlar .....allah izin verirse yarın bu vakitler
bebeğim doğmuş olacak
çokmu tırsıyorum ne..
dualarınızı bekliyorum lütfeeen

tatlımm bu akşam ben sana dua ediyim bol bol yarın akşamda sen bana olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimde cuma sabahı kısmetse bende çok tırsıyorum heyecan bastı çok

İnşallah ikinizde sıkıntısız kavuşursunuz bebişlerinize...Darısı başımıza..:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay yazık çocuğa yazık nasıl bir endişeyle sormuşsa

benim bebeğimin burcu yengeç yükseleni aslan olacak sanırım
bir taraftan duygusal... bir taraftan,,lider ,,,enteresannn

benim de şu an mecburen sezeryan görünüyor ama ben tarih belirlemek istemiyorum,
bana kalsa sancım gelince sezaryene al diyeceğim ama o da olmuyor :)))

senin de az kalmış hayırlısı olsun:)
ben hep merak ederim sen şimdi hemşire olduğun için daha mı az endieşlisin yoksa daha mı çok?bilmiyorumkismile

valla benımde ilk hamılelıgım bende endıselıyım . kapalı bışı merak edıyosun bazı konularda daha farklı duşunebılıyorum işte mesela dogumu kendi calıştıgım hastanede yapıcam . gece olursa epidural yaptırmıcam nöbetci beceremiyebilir bilmiyorum işi bilince daha garip oluyo ya hiç takılmayacak seylerıde takabılıyosun .gercı bebek bana uzak ben yogun bakım hemşiresiyim yaa ne bılıyım hakkımızda hayırlısı

ayy çok sıcak bu gün yaaa.tansiyonumda iyice düştüü heralde..şu sabahları bir türlü kendime gelemiyorumm..varmı bir formülü olan
mirmirmirmir

ohhh:teytey:alkisalkisalkis ringa ringa yı indirdim şimdii.nihalın kınasındakı hint müziğini..azıcık hareketlendimmm

ayy çok sıcak bu gün yaaa.tansiyonumda iyice düştüü heralde..şu sabahları bir türlü kendime gelemiyorumm..varmı bir formülü olan
mirmirmirmir

tansıyonun duserse tuzlu ayran veya tatlı tuzlu bişeyler ye ıyı gelır

inşallah canım benim hepize ferah sıkıntısız doğumlar versin ardındada güç kuvvet versin allahım

aminnnn

günaydınnnnnnnn güzel anneler
bugün çok tembelimm geç kalktım kızım acıktı hemen kahvaltı edeyim

güllcüm ben de 4 temmuzda giriyorum sezeryana ve benim de 38+4 olcak
hayırlısı olsun herkes için
4 gün kaldıı ama bana çok geliyo artık bu 4gün bile

domates ben seni aylardır görmüyorum nerelerdesin sen ?? yoksa bana mı denk gelmedin??CADIARZU

3-4 haftadır pek giremiyordum iş yoğunluğundan ama şimdi izne çıktım evdeyim,
can sıkıntısından da mecburen internet başındayım sürekli :)
sıcaktan çok etkileniyorum onun dışında herşey yolunda,
nasılsın, senin nasıl gidiyor?

benimde iyi çok şükür

melahat ben medipole karar verdim doğum için, orda anestezist eğer epidural konusunda tecrübeli olmazsa tecrübeli anestezisti gece evden çağırıyolarmış. yani burda gece geldiniz diye genel anestezi olursunuz die bişi yok dediler ama şu var ben sabaha kadar su içiyorum kalktıkça ama epidural için enaz 6 saattir su içmemek gerekiyomuş eğer acil gidersen nasıl oluyor? öff insan neleri aklına takıyor yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…