canım hepimizin heyecanla beklediği gün..sana ne mutlu sadece bir günün kalmışş.hiç korkma canımmm.ne güzel bir gün bence..tadını çıkar..yarın bir ANNE olucaksın...sana dua edicezz..sende bize dua et canımm.lohusa duası kabul olur..:Saruboceq:
tatlımm bu akşam ben sana dua ediyim bol bol yarın akşamda sen bana olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimde cuma sabahı kısmetse bende çok tırsıyorum heyecan bastı çok
ayy kıyamam ona ya çocuk işte hayal gücünde kimbilir nasıl düşünmüştür
yengeç çok duygusal ve nazik olur çekingendirhem hüzünlüdür çok annecidir anneyi bırakıp kimselere gitmez benim oğlum kasım doğumlu ve çok cana yakındır kimseden çekinmez inanılmaz babacıdır ben yengeç doğurduğum için mutluyum yani buda anneci olsun dimiiii
günaydı arkadaşlar .....allah izin verirse yarın bu vakitler
bebeğim doğmuş olacak
çokmu tırsıyorum ne..
dualarınızı bekliyorum lütfeeen
tatlımm bu akşam ben sana dua ediyim bol bol yarın akşamda sen bana olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimde cuma sabahı kısmetse bende çok tırsıyorum heyecan bastı çok
size komik bişe anlatiim.
ablamla böyle hangi burç olur falan diye konuşuyorduk..işte 22 sinden önce olursa yengeç olur.sonra aslan olur falan diye.bende ben yengeç istemiyorum aslan istiyorum..falan diyorum..işte koçlardan balıklardan falan bahsediyorduk.5 yaşındaki kızımda bizi dinliyormuş meğer..şaşkınlıkla geldiii ANNNEEEE SEN YOKSA HAYVANMI DOĞURACAKSIN dediii.koptuk biz o an...haka gülüyorumm
senin de az kalmış hayırlısı olsun:)
ben hep merak ederim sen şimdi hemşire olduğun için daha mı az endieşlisin yoksa daha mı çok?bilmiyorumkismile
benim de şu an mecburen sezeryan görünüyor ama ben tarih belirlemek istemiyorum,
bana kalsa sancım gelince sezaryene al diyeceğim ama o da olmuyor :)))
fox tv de düğün var bir teyzenin
krikitos sanada bol bol dua edicez canım..allah darda koymaz inşallah..:Saruboceq:
ayy çok sıcak bu gün yaaa.tansiyonumda iyice düştüü heralde..şu sabahları bir türlü kendime gelemiyorumm..varmı bir formülü olan
mirmirmirmir
inşallah canım benim hepize ferah sıkıntısız doğumlar versin ardındada güç kuvvet versin allahım
domates ben seni aylardır görmüyorum nerelerdesin sen ?? yoksa bana mı denk gelmedin??CADIARZU
3-4 haftadır pek giremiyordum iş yoğunluğundan ama şimdi izne çıktım evdeyim,
can sıkıntısından da mecburen internet başındayım sürekli :)
sıcaktan çok etkileniyorum onun dışında herşey yolunda,
nasılsın, senin nasıl gidiyor?
valla benımde ilk hamılelıgım bende endıselıyım . kapalı bışı merak edıyosun bazı konularda daha farklı duşunebılıyorum işte mesela dogumu kendi calıştıgım hastanede yapıcam . gece olursa epidural yaptırmıcam nöbetci beceremiyebilir bilmiyorum işi bilince daha garip oluyo ya hiç takılmayacak seylerıde takabılıyosun .gercı bebek bana uzak ben yogun bakım hemşiresiyim yaa ne bılıyım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?