2010 Temmuz Anneleri : )

defne herşey bambaşka programında kaan kocatepe varmış. gerçi biz artık sona yaklaştık ama isteyenler izlesin

offf çok yoruldum mutfağımı anca toparlayabildim bende.

daha kurabiye yapıcam ve ütü yapmam lazım. ama ayakta durmaktan ayakalrım baloncuk oldu.....

kızlar slm dün kontrolümüz vardı doktor normal doğum yapabilirsin dedi...
ama bebeğim zayıf kalmış çok üzüldüm
ben 3 kilo olmuştur die beklerken 2800 müş bebeğim zaten son haftam 3 kilo bile doğmıycak bebeğim mafoldumben

naber kız ozoff nerelerdesin uzun zamandır dün okudum sendemi taşındın eve net bağlattım falan okudum. usg ye pek güvenme artı 2500 üstü sağlıklı sayılıyor biliyorsun.. sen normal bekliyorsun değil mi ?

10 dakka hurafe sorup gönderdiler adamı. şu betahcg değerine göre cinsiyet konuşmasını biz de yapmıştık burda.

evet bende ona dikkat ettim adam dedi ya internette yazmışlar birbirlerininkini karşılaştırmışlar acaba dedim kaan kocatepedemi kk ya takılıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

önceden iş yerinden bağlanıyodum internete sonra kocam karnım çok büyük die 7 ci ayda sen artık evden çalışırsın dedi ondan nete giremiyodum uzun zamandır özlemiştim valla sizi...
geçen hafta taşındık kayınvalidemlerin üst katına onların kablosuz internetinden girebiliyorum artık...

bebeğin kilosu kafama takıldı biliyorum aslında 2500 ve üstü normal sayılıyo ama bu kadar kocaman bi göbekten çıka çıka o kadarmı çıkıcak die şaştım biraz bende 2700 doğmuşum aslında belki genetikdir sırnaşık şey

inşallah normal doğum yapıcam bi aksilik çıkmazsa...

yanlış hatırlamıyorsam o kadın 5şiz dpğurdu ama çok oldu yaa o kadına benzettim ben bide başka çocuklarıda varmış sanırım

aşiyanın bebeği çok tatlı maşallah pembe beyaz pamuk gibi allah nazarlardan saklasın onu ve bütün bebekleri bu arada fotograf albümü açtım bizim kasım annelerinde var hep koyuyoruz fotoları eskilere bakınca içimiz bi hoş oluyor ee şimdi nerdeyse 20 aylıklar el kadarlardı yaaa temmuz annelerinede açtım oralara fotolar koysak ne süper olur

merhaba kızlarr...
işleri bitirip geri geldik biz...
çok sıkıcı bigün bugün yaaaa:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…