geçmiş olsun : (((
zeymuran bebişini görmüşsün gözün aydın canım. ablanın oğluna gerçekten üzüldüm 2,5 yaş şeker koması için aman yarabbim çok erken değilmi ?? Allahım yardımcısı olsun yawrucağızın. bir an önce iyileşir inşallah :Saruboceq:
canım gözün aydın..
yeğenine de çok geçmiş olsun Allah şifa versin.:Saruboceq:
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah..
Allah şifa versin canım çook geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir
kızlar slm benim bugün muayenem vardı doktor bebişimize baktı kilosu 3.400 gr sezeryan istedigimi söyledim öbür hafta 8 temmuzda gün aldık sabah saat 7.00 de yavrum dogacak .ALLAHIM HERKEZİ KURTARSIN hayırlısıyla.bugün muayenede bbegime baktı doktor yavrum bayagı aşagıya inmiş taa kasıklarımda doktor hemen bir açıklık muayenesi yapalım varsa acıklık hemen alalım dedi bebegi acıklık için yukarı dogumhaneye çıktım ebe baktı hiç acıtmadı sagolsun hafif hafif baktı acıklık yok çok sükür öbür haftaya gün belirledi yavruşum gelecek hayırlısıyla kızlar.dogumhanede iki bayan normal dogum için suni sancıyla geziyorlardı bir sancı bir bagıltı ortalık kan gölü bir tırstım anam bir olsamda surdan çıksam dedim.yapamam herseyim müsait ama ben normal yapamam yaa.bu arada ben genel anestesi tavsiye ederim arkadaslar o heyecanı kaldırabilecekmisinz
kızlar profildeki kişisel rütbe kısmına herkes doğum yapacağı tarihi yazsınmı??
hem birbirimizin aklında daha iyi kalırız ne dersiniz??
doktor bana gece 12 den sonra hiç bişi yeme su bile içme dedi ama ben gece çok acıkıyom ya acıkınca içimdeki bebecikte uyumuyor hep tekmeliyor ayy nasıl dayancam yaa sabah 10 da doğuma alcakmış o saatte kadar aç kalınır mı zaten bütün gece uyuyamam heyecandan iyice acıkırım kaydirigubbakcemile3
mertte sabah kahvaltını yap gel demişti öğlen almıştı doğuma bunda aç aç gidicem öff öfff
yavsib ben anlamıyorum neden senin açıklık var mı die ebeler bakıyor benim doktorum vajinal ultrasonda 1 snde bakıyor açıklık var mı die. ne acıması normal vajinal muayene yani ölçüyor ve açıklık yok diyor yani sizin orda vajinal ultrason die bişi yok mu dicem ama olmaması imkansız çünkü her türlü hastalığa vajinadan ultrasonla bakılıyor anlamadım ben bu işi.
kızlar slm benim bugün muayenem vardı doktor bebişimize baktı kilosu 3.400 gr sezeryan istedigimi söyledim öbür hafta 8 temmuzda gün aldık sabah saat 7.00 de yavrum dogacak .ALLAHIM HERKEZİ KURTARSIN hayırlısıyla.bugün muayenede bbegime baktı doktor yavrum bayagı aşagıya inmiş taa kasıklarımda doktor hemen bir açıklık muayenesi yapalım varsa acıklık hemen alalım dedi bebegi acıklık için yukarı dogumhaneye çıktım ebe baktı hiç acıtmadı sagolsun hafif hafif baktı acıklık yok çok sükür öbür haftaya gün belirledi yavruşum gelecek hayırlısıyla kızlar.dogumhanede iki bayan normal dogum için suni sancıyla geziyorlardı bir sancı bir bagıltı ortalık kan gölü bir tırstım anam bir olsamda surdan çıksam dedim.yapamam herseyim müsait ama ben normal yapamam yaa.bu arada ben genel anestesi tavsiye ederim arkadaslar o heyecanı kaldırabilecekmisinz
slm kızlar sadece son sayfayı okuyabildim.
zeymuran cnm geçmiş olsun.
yavsib sağ salim kucağına alırsın inşaallah yavrunu
bizimde dün kontrolümüz vardı. oğluşum 3500 gr olmuş boyuda 52 cm.ama yüzünü göstermedi.eliyle kapatmıştı.nstye girdik sancım çıkmadı.9 günüm kaldı doktorum doğur artık dedi.normal istiyorum dedim.oda herşey yolunda normal olabilir.haftaya kadar doğum başlamazsa kontrole gel dedi.ayın dokuzuna kadar gelmezse almamız gerekebilir dedi.sağ salim gelsinde tüm bebişlerimiz.artık normal sezeryan umrum değil.
olumunekankayizsmile aynı gün aynı saatlerde doğumdayız şekerim olumunekankayizsmile
kızlar benim rahimde açıklık varmı diye bildiğiniz karnımdan bakıyor hemde son 2 aydır sürekli bakıyor. karnımda usg cihazını aşağılara indiriyor kasıklarıma doğru. plesanta duvarından ayrılmamış hala yerinde diyor. rahim ağzı kapalı diyor. ordan bakıyor yani. ama benim baştan beri gittiğim hep 3d v e 4d sanırım bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?