2010 Temmuz Anneleri : )

yani biz bütün gece susuz kalıpmı gidicez doğuma tamam ben az su içerim ama onuda gece içerim yoksa çatlarım kururum susuzluktan ayol kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun : (((

canım gözün aydın..

yeğenine de çok geçmiş olsun Allah şifa versin.:Saruboceq:

geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah..

Allah şifa versin canım çook geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir

Çook teşekkur ederim kızlar.. Durumu şuan daha iyi yegenimin... İNŞAALLAH hayırlısıyla bugunlerde gecer....:Saruboceq:

Bu arada be sezeryanı iyice kafayı taktım.. önumuzdekı salı nst için gittiğimde konusucam dr.la 38 hafta bitmiş oluyor.. hatta 38+3 fln oluyor...
bakalım hayırlısı yınede... ama normal doguramıcam gıbı geliyorrboshayallersmile

kızlar profildeki kişisel rütbe kısmına herkes doğum yapacağı tarihi yazsınmı??

hem birbirimizin aklında daha iyi kalırız ne dersiniz??

doktor bana gece 12 den sonra hiç bişi yeme su bile içme dedi ama ben gece çok acıkıyom ya acıkınca içimdeki bebecikte uyumuyor hep tekmeliyor ayy nasıl dayancam yaa sabah 10 da doğuma alcakmış o saatte kadar aç kalınır mı zaten bütün gece uyuyamam heyecandan iyice acıkırım kaydirigubbakcemile3

mertte sabah kahvaltını yap gel demişti öğlen almıştı doğuma bunda aç aç gidicem öff öfff

kızlar slm benim bugün muayenem vardı doktor bebişimize baktı kilosu 3.400 gr sezeryan istedigimi söyledim öbür hafta 8 temmuzda gün aldık sabah saat 7.00 de yavrum dogacak .ALLAHIM HERKEZı KURTARSIN hayırlısıyla.bugün muayenede bbegime baktı doktor yavrum bayagı aşagıya inmiş taa kasıklarımda doktor hemen bir açıklık muayenesi yapalım varsa acıklık hemen alalım dedi bebegi acıklık için yukarı dogumhaneye çıktım ebe baktı hiç acıtmadı sagolsun hafif hafif baktı acıklık yok çok sükür öbür haftaya gün belirledi yavruşum gelecek hayırlısıyla kızlar.dogumhanede iki bayan normal dogum için suni sancıyla geziyorlardı bir sancı bir bagıltı ortalık kan gölü bir tırstım anam bir olsamda surdan çıksam dedim.yapamam herseyim müsait ama ben normal yapamam yaa.bu arada ben genel anestesi tavsiye ederim arkadaslar o heyecanı kaldırabilecekmisinz

a.s.slm kızlar ben hazıran annesı olmayı planlıyodum ama olmuyacak bu gıdıste 39+5 oldum bugun dun kontrolum vardı 1 cm acılmam olmuş cuma tekrar gıtıcem sancımda sık sık yok oyle dogum yapacak herkese rabbım sabırını versın bı avazda kurtarsın :Saruboceq::Saruboceq:

yavsib ben anlamıyorum neden senin açıklık var mı die ebeler bakıyor benim doktorum vajinal ultrasonda 1 snde bakıyor açıklık var mı die. ne acıması normal vajinal muayene yani ölçüyor ve açıklık yok diyor yani sizin orda vajinal ultrason die bişi yok mu dicem ama olmaması imkansız çünkü her türlü hastalığa vajinadan ultrasonla bakılıyor anlamadım ben bu işi.

evet gece 12den sonra hiçbişey yiyip içmemek lazım yoksa 5-6 saat bekletiyolar anestezi tutmuyormuş ama ben de gece boyunca her kalktığımda su içiyorum nasıl dayancam su içmemeye. inşallah zamanını bekler de bebeğim sadece 1 gece dayanırım susuzluğa. gece inan 1 lt ye yakın su içiyorum ben. 3-4 yudum su içti diye papatya2010 arkadaşımızı öğlen 12ye kadar aç bekletmişler almamışlar anesteziye.

slm kızlar sadece son sayfayı okuyabildim.

zeymuran cnm geçmiş olsun.
yavsib sağ salim kucağına alırsın inşaallah yavrunu

bizimde dün kontrolümüz vardı. oğluşum 3500 gr olmuş boyuda 52 cm.ama yüzünü göstermedi.eliyle kapatmıştı.nstye girdik sancım çıkmadı.9 günüm kaldı doktorum doğur artık dedi.normal istiyorum dedim.oda herşey yolunda normal olabilir.haftaya kadar doğum başlamazsa kontrole gel dedi.ayın dokuzuna kadar gelmezse almamız gerekebilir dedi.sağ salim gelsinde tüm bebişlerimiz.artık normal sezeryan umrum değil.

kızlar benim rahimde açıklık varmı diye bildiğiniz karnımdan bakıyor hemde son 2 aydır sürekli bakıyor. karnımda usg cihazını aşağılara indiriyor kasıklarıma doğru. plesanta duvarından ayrılmamış hala yerinde diyor. rahim ağzı kapalı diyor. ordan bakıyor yani. ama benim baştan beri gittiğim hep 3d v e 4d sanırım bundan.

Rabbım hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın ya ne guzel herseyın musaıt azıcık cesaret cnm ya normal dogursan ne ıyı olur bebegını ıçın ne kendın ıçınde anlıyom korkmanı ama sonrasını dusun bıde bebiş bakalım o zamana kadar durcakmı yerınde herseyın hayırlısı cnm Rabbın gonlune gore versın

aydan maşallah bebişine seninkide artık heran cööö anneee diyebilir

olumunekankayizsmile aynı gün aynı saatlerde doğumdayız şekerim olumunekankayizsmile

bizim burda vajinal usg lede ultrasonlada bakıyor lar ama bu rahimdeki acıklıgı tespit için daha garanti.bebegim çok asagıda bayagı dogum eger yaklaştıysa hemen alınması lazım diye doktor endişe etti bizim doktor çok şüpheci birisi.

ben bugün yemek yapıcam alkisalkisalkis

eşimi beklemeyeceğim bi kerede o hazır yemek bulsun gelince

hem sabah bebişimin son eşyalarını yerleştirdim çekmecelerine. evimide süpürdüm güzelce.

mutfak dolaplarım karmakarışık dağınıktı onlarıda topladım. bu neyin hamaratlığı ki acaba??

yoksa temelli misafirmi gelecek banada? kızım yani

benim gittiğim de 3d renkli ultrason ama benim doktorum vajinadan bakıyor bence doktorların tercihiyle ilgili.her defasında da bakmıyor. enson 34.haftada baktı dedim her hafta bakıcak mısınız yok sadece nstde sancı ya da kasılma çıkarsa bakıcam dedi bidaha bakmadı 2 haftadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…