2010 Temmuz Anneleri : )

bende bugun tozlarımı aldım yerlerı map la sildim halıları sılkeledım koltuklarımıda sıldım oh ıcım rahatladı
bıkac halım var onlarıda sılersem tam olcak
aksama yemekte yapmam lazım saat 7 gıbı
sımdı kendıme dınlenme neskafesı yapıcam
temmuzun 13unde kontrolum var dogum seklını konusuruz bebegın suyune bakar dr ultrasonda bırde nst ye baglar bakalım daha 13 gun var
bebeklerınız hareket etmezse dr a haber verın unutmayın kızlar gunde 10 defa oynaması gerekıyormus

merhabaaa
işler biraz yoğun arada girip geçmişi okudum
etrafımızdaki düşüncesiz şahıslardan bahsedilmiş
hemen yaşanmış hayat hikayesi anlatmam gerek
o dediklerinizden benim etrafımda da fazlaca var
ve ben artık yabancıları daha çok seviyorum hısım akrabadan içime fenalık geldi
geçen gün işyerime bi bayan geldi
ay ne tatlı görünüyosunuz hamilelik size çok yakışmış dedi
bi de bizim hödük kuzen ve yengeleri düşünüyorum
ay oran şişmiş ay buran büyümüş şuran genişlemiş....
bi de şişsem içim gam yemiycek
klava:

ya neden böyle genellemeler yapıyosunuz anlamıyorum
açıkçası çok sinir bozucu oluyo
burda normal doğum yapmak isteyen bir çok insan var
ve ayrıca benim etrafımdaki çoğu kişi normal doğum yaptı ve
hiçbiri de olumsuz hiçbişey söylemiyo adı üstünde normal doğum
zaten kendini bilen hiçbir insan doğum şekli hakkında olumsuz bişey söylemez
sonuçta kerkesin bünyesi farklı ve hiçbir yöntem herkeste aynı etkiyi göstermiyo
sıkıldım artık ben bu muhabbetten
kim nasıl istiyosa öyle doğursun ama lütfen diğer yöntemler hakkında olumsuz şeyler yazmasın

burda benim arkadaş diktirmiş bambuya. beyaz ince kumaşın üzerine lila kurdeleli çok şeker olmuş. sepet beşiklerinki gibi. ama fiyatını sormadım doğrusu.

selam kızlar doktordan geliyoruz 48 cm boyumuz 2880 gr kilomuz 9 günde 380 gr almış oğlum doktorum gayet güzel kilo almış bebeğin dedi. 10 gün sonra çatı muayenesi yapacak ve doğum şekli konusunda konuşuruz dedi. nst ye bağlandım sonuçlar normal ama bebeğim sanki bugün pek hareket etmiyor doktora söyledim nst de gayet normal gözüküyor endişe etme dedi ama sanırım evham yapıyorum (

yase sende normal dogum dusunuyorsun sanırım
bende oyle ıstıyorum ama olumsuz yorumlardan etkılenmemk elde degıl aslında ben normal dogumdan degılde sezeryandan korkuyorum
normal dogumdan sonra daha cabuk ayaklanılıyormus dıyorlar
agrıdan acıdan korkmuyorum sadece bende gebelıkte seker var bebek ırı olursa normal dogum zor olur o yuzden epıdurall sezeryan dusunebılırım
ama eger bebek 2500-2800 gr falan olsa hıc dusunmezdım sezeryanı
herseyın hayırlısı

son ayda halı silkelenir mi hatun başkasına silkeletseydin. kocan ne güne duruyo. klava:

maşallah oğluna çakırcım

maşallah annesi kuzucuğuna

maşallah sizleri okuyunca moralim bozuluyo bazen ben bunların onda birini yapamıyorum. 3dk ayakta sabit dursam belim kopuyor ağrıdan. yerden bişi almak bile mesele.

kızlar dün sağlıkocağında ebeye topuık kanı meselesini sordum
doğumun 3.günüyle 7.günü arasında getir bebeği dedi
muhakkak getir çünkü benim bakacağım testlerle hastanede bakacakları testler farklı dedi
bebeğin 3gün anne sütü alması gerekiyo dedi

maaşallah canım bebişine

evet canım normal düşünüyorum hem de epidural filan da istemiyorum
o anı yaşamak istiyorum. kısmetse benim bebeğim de 3.250 civarında doğabilirmiş. çok iri bir bebek gibi görünmüyo yani
ve sezeryan konusunda seninle aynı fikirdeyim
normalden çok sezeryandan korkuyorum
kesi attıktan sonra doktorların elleriyle çekiştirip genişletmeleri içimi tuhaf yapıyo
ama kesinlikle sezeryan olmam demiyorum.
eğer normal doğum yapmama engel bir durum ortaya çıkarsa tabiki diretmem,
doktoruma güvenirim. sonuçta sezeryan da alternatif bir doğum şekli vereliniortak

maşallah oğluna çakırcım

maşallah annesi kuzucuğuna

sağolun kızlar hepimizin bebişlerine

bugün hastanedeyken 4 gün önce doğum yapmış biriyle sohbet ettik hani şu topuktan kan alınıyor ya hastanede onu hemen alıyorlarmış 5 gün sonra da sarılık testi yapıyorlarmış topuk için 6-7 gün sonra kan alınması gerekmiyor muydu kızlar? ben mi yanlış biliyorum acaba...

bende bugün evimi süpürdüm ama bir görseniz çok komiktim

mutfak dolaplarımı yerleştirdim yere oturarak yaptım alt dolaptı yerimden kalkamadım

yemek pişircem demiştim ya bütün malzemeyi hazırladım tencereyi ocağa koymaya halim

yok öyle çiğ çiğ duruyor . elbet halim olacak kalkınca yaparm
kafamçokkarıştı

maşallah sizleri okuyunca moralim bozuluyo bazen ben bunların onda birini yapamıyorum. 3dk ayakta sabit dursam belim kopuyor ağrıdan. yerden bişi almak bile mesele.

canım bende okadar fazla rahatsızlık yok sadece eğilip kalkarken zorlanıyorum ama yine de dikkat ediyorum yani
Allah korusun sonuçta son aydayız ya tehlikeli bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…