naber şekerler?
annem geldi bugün sabahtan bir iki iş yaptı bana ütü falan sapolsun şimdi gitti ben de buraya geldim..
Aaa 37 haftam bitmiş benim de..
bizim bebişler artık erken doğum riskini atlattı di mi hanımlar.
ya neden böyle genellemeler yapıyosunuz anlamıyorumbenim de karından bakılıyor açıklık var mı diye. normal doğum düşünmediğim halde. zaten şu var normal doğumdan ben neredeyse tamamen soğudum çünkü normal isteyenlerin artık yarısı sezeryanla sonuçlanıyor herkes çektiği sancı ile kalakalıyor..hem boşuna sancı çekiyorlar sonuçta gene sezeryan oluyorlar
sonbaharcım eşimin emlakçı olan bir arkadaşı var ama yaşı bayağı büyük o almış çok güzel tekerlekli
ama boş yorgancıya yaptırmak gerekiyo galiba
ne kadar tutar fikri olan varmı
daha akrabalardan bir şey gelmedi
nurdancım epidural öncesi sakinleştiri isteyebilirsin öyle bir şans var. ikincisi de bebiş çıktıktan sonra seni bayıltmalarını isteyebilirsin o esnada dikişler dikiliyor, yani o esnada soruyolar sakinleştirici yapalım mı diye eğer tamam dersen yine yarı baygın oluyorsun.
merhabaaa
işler biraz yoğun arada girip geçmişi okudum
etrafımızdaki düşüncesiz şahıslardan bahsedilmiş
hemen yaşanmış hayat hikayesi anlatmam gerek
o dediklerinizden benim etrafımda da fazlaca var
ve ben artık yabancıları daha çok seviyorum hısım akrabadan içime fenalık geldi
geçen gün işyerime bi bayan geldi
ay ne tatlı görünüyosunuz hamilelik size çok yakışmış dedi
bi de bizim hödük kuzen ve yengeleri düşünüyorum
ay oran şişmiş ay buran büyümüş şuran genişlemiş....
bi de şişsem içim gam yemiycekklava:
ya neden böyle genellemeler yapıyosunuz anlamıyorum
açıkçası çok sinir bozucu oluyo
burda normal doğum yapmak isteyen bir çok insan var
ve ayrıca benim etrafımdaki çoğu kişi normal doğum yaptı ve
hiçbiri de olumsuz hiçbişey söylemiyo adı üstünde normal doğum
zaten kendini bilen hiçbir insan doğum şekli hakkında olumsuz bişey söylemez
sonuçta kerkesin bünyesi farklı ve hiçbir yöntem herkeste aynı etkiyi göstermiyo
sıkıldım artık ben bu muhabbetten
kim nasıl istiyosa öyle doğursun ama lütfen diğer yöntemler hakkında olumsuz şeyler yazmasın
bende bugun tozlarımı aldım yerlerı map la sildim halıları sılkeledım koltuklarımıda sıldım oh ıcım rahatladı
bıkac halım var onlarıda sılersem tam olcak
aksama yemekte yapmam lazım saat 7 gıbı
sımdı kendıme dınlenme neskafesı yapıcam
temmuzun 13unde kontrolum var dogum seklını konusuruz bebegın suyune bakar dr ultrasonda bırde nst ye baglar bakalım daha 13 gun var
bebeklerınız hareket etmezse dr a haber verın unutmayın kızlar gunde 10 defa oynaması gerekıyormus
selam kızlar doktordan geliyoruz 48 cm boyumuz 2880 gr kilomuz 9 günde 380 gr almış oğlum doktorum gayet güzel kilo almış bebeğin dedi. 10 gün sonra çatı muayenesi yapacak ve doğum şekli konusunda konuşuruz dedi. nst ye bağlandım sonuçlar normal ama bebeğim sanki bugün pek hareket etmiyor doktora söyledim nst de gayet normal gözüküyor endişe etme dedi ama sanırım evham yapıyorum(
selam kızlar doktordan geliyoruz 48 cm boyumuz 2880 gr kilomuz 9 günde 380 gr almış oğlum doktorum gayet güzel kilo almış bebeğin dedi. 10 gün sonra çatı muayenesi yapacak ve doğum şekli konusunda konuşuruz dedi. nst ye bağlandım sonuçlar normal ama bebeğim sanki bugün pek hareket etmiyor doktora söyledim nst de gayet normal gözüküyor endişe etme dedi ama sanırım evham yapıyorum(
bende bugun tozlarımı aldım yerlerı map la sildim halıları sılkeledım koltuklarımıda sıldım oh ıcım rahatladı
bıkac halım var onlarıda sılersem tam olcak
aksama yemekte yapmam lazım saat 7 gıbı
sımdı kendıme dınlenme neskafesı yapıcam
temmuzun 13unde kontrolum var dogum seklını konusuruz bebegın suyune bakar dr ultrasonda bırde nst ye baglar bakalım daha 13 gun var
bebeklerınız hareket etmezse dr a haber verın unutmayın kızlar gunde 10 defa oynaması gerekıyormus
son ayda halı silkelenir mi hatun başkasına silkeletseydin. kocan ne güne duruyo.klava:
yase sende normal dogum dusunuyorsun sanırım
bende oyle ıstıyorum ama olumsuz yorumlardan etkılenmemk elde degıl aslında ben normal dogumdan degılde sezeryandan korkuyorum
normal dogumdan sonra daha cabuk ayaklanılıyormus dıyorlar
agrıdan acıdan korkmuyorum sadece bende gebelıkte seker var bebek ırı olursa normal dogum zor olur o yuzden epıdurall sezeryan dusunebılırım
ama eger bebek 2500-2800 gr falan olsa hıc dusunmezdım sezeryanı
herseyın hayırlısı
maşallah oğluna çakırcım
maşallah annesi kuzucuğuna
maşallahsizleri okuyunca moralim bozuluyo bazen ben bunların onda birini yapamıyorum. 3dk ayakta sabit dursam belim kopuyor ağrıdan. yerden bişi almak bile mesele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?