2010 Temmuz Anneleri : )

sen bugün biraz gergin misin yase?

bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirelim de hayırlısıyla, gerisi boş.
ben çekeceğim acılara razıyım yeterki bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun:Saruboceq:
hepimizin bebekleri kolayca ve sağlıkla gelirler inşallah:Saruboceq:

normal doğumla ilgili olumsuzluklar mı.?

kız herkes sezeryana o gözle bakıyor aslında, normale değil..ohaoldumsmile

adı üstünde normal..en güzeli..kaydirigubbakcemile2

ama şartlar değişince yapack birşey yok..

hayırlısı düşünmeyin bunları.

he he..de geç canımmmm..napcanbilmiyorumkismile
kardeş sonuçta.

dün akşam çok sıkılmıştım ya sizlerle paylaşmıştım valla çok teşekkürler gerçekten bunalmışım biz sizle konuştum rahatladım bir de gece eşimle balkonda konuştuk biraz o da biraz rahatlattı neyse bugün kardeşimin eşi aradı özür diledi sonra annem de dedi haklısın ben biraz abarttım sıktım seni dedi bugün moralim daha iyi dün sanki karnım sürekli kasılıyodu ne kadar etkiliyo insanı olumsuzluklar.

kızlar ben acayip yorgunum okumaya bile halim kalmamış.

ütümü yaptım. kurabiye yaptım şimdi de kek yapacağım. bir saat sonrada yola çıkarız herelde.

ama ayağım çok şişti.

bir kaç gün görüşemeyebiliriz.

herkese sağlıklı günler dilerim.

ne güzel valla..
tabii ki herşey uygunsa, sen hazırsan bebek hazırsa, normal yapman lazım..

ilki sezeryan oldu diye 2. de sezeryan olacak demeseydi doktor yani normal olabilsseydi benim cesaretim vardı normale bu sefer..

ama olmuyormuş.

hayırlısı olsun.

evet hayırlısı nasılsa öyle doğuralım. ama bence de aslında normale değil sezeryane yükleniliyor burda. insanlar neden normal yapamadıklarının mazereti olarak bişeyler yazıyolardır belki.etkilenmeyin bence fazla.herkes istedği gibi ve sağlığı elverdiği gibi doğuracak neticede.

kesi attıktan sonra doktorların elleriyle çekiştirip genişletmeleri içimi tuhaf yapıyo

bu cümlen olumsuz geldi bana sankiguclubacismile

gerçekten çok gerginsin ama buraya yansıtma istersen

hamarat hatun..iyi gezmeler fazla yorulma..sempatiksalakcinni

kız bana da öğretsene bigün kurabiye yapmayı. ben bu konularda çok beceriksizim yaaa. yani iyi yemek yaparım ama kek çırpmayı bile bilmem. kyrabiyeyi bi kere denedim fiyaskoydu valla.hepsi çöpe gitti. yarın çocuğum anne kurabiye yapsana derse napçam.

bazen biz de alıngan olabiliyoruz hamilelikten dolayı, bazen çevremizekiler abartıyor falan..

olur böyle şeyler..sağlık olsun.

[/B]
sen bugün biraz gergin misin yase?

hayır canım neden gergin olayım ki
yazılanlar canımı sıktı sadece
hepimiz hassas bi dönem geçiriyoruz
kimse kimseyi kırmak istemez
ama sadece olumsuzlukları yazmak da doğru değil onu diyorum
herkesin kendi tercihi sonuçta
Allah hepimize kolayca doğurmayı nasip etsin

normal doğumla ilgili olumsuz yorumlar yapılmasın demek istemiştim aslında
yoksa her şeyin doğal olanı en iyisi tabii ki
doktorlar da normali tavsiye ediyolar zaten

Olumsuzlukları yazmayalım haklısın..
Bu saatten sonra son dakkada bir aksilik olmazsa herkes karar verdiği şekilde doğum yapacak zaten..

yapılan olumsuz yorumlar sadece bizim psiolojimizi olumsuz etkiler..
sezeryanda da normalde de, çok kötü tecrübeler ya da çok iyi tecrübeler mutlaka var, hepimiz duyuyoruz..

ama biz hayırlısı ile neşeli doğumlar yaşıycaz inşallaaaaaaahh:Saruboceq::teytey:

normal doğumla ilgili olumsuz yorumlar yapılmasın demek istemiştim aslında
yoksa her şeyin doğal olanı en iyisi tabii ki
doktorlar da normali tavsiye ediyolar zaten

haklısın canım...herşeyin normali en güzeli aslında..:lepi:

hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah:Saruboceq:

Allah hayırlısıyla kurtarsın canım seni ve hepimizi

kesi attıktan sonra doktorların elleriyle çekiştirip genişletmeleri içimi tuhaf yapıyo

bu cümlen olumsuz geldi bana sankiguclubacismile

gerçekten çok gerginsin ama buraya yansıtma istersen

gergin değilim canım
burda cahil hiç kimse yok
herkes biliyo nasıl yapıldığını
yani ben kimsenin bilmediği bişey yazmadım
ve yazdığım şey benim yorumum değil ki tamamen gerçek

Ama şu da var kızlar ne yalan söyliyim:

yani bir kadın olarak, normal doğumu da yaşamak isterdim sanki..CADIARZUsempatiksalakcinni
yani nasıl birşey acaba yaa normal yollardan doğurmak..CADIARZU??

valla bazen merak da ediyorum..:kedi:

sadece doğum konusunda değil başka konularda da yapılan olumsuz yorumlardan etkileniyoruz. benim eşim farketti. eşimle hemen hemen her akşam konuşuruz. ben hep diyormuşumki aşkım varya birine böyle olmuş durup durup aşkım varya birine şöyle olmuş artık dikkatini çekmiş bana her seferinde nerden duydun dediğinde kadınlar kulübünde okudum cevabıyla karşılaşınca geçenlerde bir gün bana dedi ki :istersen artık takılma çünkü gitgide senin olumsuz etkilendiğini görüyorum dedi. mesela erken doğum yapan arkadaşlar oldu ya ben onlarıda anlatmıştım. şimdi gece karnım acıyınca ya da anlık kasılma olunca uykumdan uyanıp ayy erken doğuruyorum galiba diye irkiliyormuşum. yani benim olumsuz yönde etkilendiğimi savunuyor.

nurdan ve yase arkadaşlar birbirinze alınmayınhamilelikle ilgili gerginlikler bunlar birbirimizi pozitif etkileyelimolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…