nasıl koydun cnm benim:uhm:
merhaba :hulya:
geçmişi okudum bitirdim öyle geldim
gece kuşları siziiiii aklinialirimsmile
selammmmm güzel annelerr
geçmişi okuyayım dedim belim ağrıdı 1 saattir okuyorum maşallah ne çok kaynatmışınız
şimdi çıkıp dinlenelim kızımla
kızımla aynı bedende son 2 günümüz tadını çıkaralımkaydirigubbakcemile3
kızlar benim yine sancım başladı. bi duşa gireyim iyi gelir belki. şimdilik hepiniz koccaman öpüldünüz...
hadi bakalım gözün aydınnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis
heyecan doruktadır değilmi? çok şükür herkes birer birer kucağına
almaya başladı. bizlerde kuluçkaya yatmış bekliyoruz ben yani bize daha
çok var.
ayyyyyyy:lepi:
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..:Saruboceq:
Yarın bu saatlerde inş kucağına almış olursun bebişini..:Saruboceq::ecrin_bebek:
Yavaş yavaş herkes sırasını savıyor..
Sıra bize geliyor.
Son gece nasıl geçer bilemiyorum..Oğlumda da son gece çook uzun olmuştu..
Ay hayırlısı:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım. dakikalar geçmek bilmez şimdi , heyecan doruktadır :) ama yarın kollarında inşallah
facede arama kısmı var ya oraya ticker factory yazdım. uygulama olarak çıktı .erişime izin ver seçeneğine tıkladım. sonra zaten face üzerinden ticker factory açıldı. şeklini seçtim. muhtemel doğum tarihini girdim. ekle dedim oldu. ticker factory bana zor geliyor aslında lilypie daha kolay geliyor ama o facebookta varmı bilmiyorum
olabilir elfida :teytey::ecrin_bebek:anacım bu kızın jelibonu gelicekmi nolucak..banyoda doğumu kolaylaştırır aslında..hayırlısı olsun bakalım...:uhm:
bende dogum çantama bardagımla rezene çayımı ekledim onlar kalmıştı.bu arada dün hastanede o sahneleri görünce nasıl korktuysam burnum uçuklamış sizce geçermi öbür hafta doguma kadar
kızlar merhaba,
kızoşuma 17 temmuz da kavuşucaz az önce hastaneden geldik, hastane olarak da medipol, şifa ve istanbul cerrahi yi önerdi doktor ama biz kadıköy şifa yı seçtik..şimdiden sabırsızlanmaya başladım çok heyecanlı...epidural sezeryanda oncesinde sakinlestirici de yapılıyormus bu da harika bir haber..bugun nst yte de soktu 36 + 3 üz şu anda...
slm kızlar...
Ne gusel , herkez son bir kaç gunlerı sayıyor....
Benim gne günüm belli, ne dogum şeklimm :sm_confused:
En başından beri hazıran sonunda dogurucam boyle bir his var derdim içimde... kaydirigubbakcemile3
Artık umudum temmuzun ilk haftası... anacım hiç bir dogum belirtiside yokki... sanırım 41. haftalara kdr beklıcem ben.. öyle geliyor banahayırlısı :Saruboceq:
slm kızlar...
Benim ne günüm belli, ne dogum şeklimm :sm_confused:
En başından beri hazıran sonunda dogurucam boyle bir his var derdim içimde... kaydirigubbakcemile3
Artık umudum temmuzun ilk haftası... anacım hiç bir dogum belirtiside yokki... sanırım 41. haftalara kdr beklıcem ben.. öyle geliyor banahayırlısı :Saruboceq:
slm kızlar...
Benim ne günüm belli, ne dogum şeklimm :sm_confused:
bende dogum çantama bardagımla rezene çayımı ekledim onlar kalmıştı.bu arada dün hastanede o sahneleri görünce nasıl korktuysam burnum uçuklamış sizce geçermi öbür hafta doguma kadar
sabah 8 de canım evet 2.benim kızım 4 yasında buda kız allah yardımcımız olsun yarın ikimizde bu saatlerde bebişlerimizi koklyacaz inş.çooooooooook heycan var sen nasılsınbende bende sabah 10 giricem kısmetse seni kaçta alaklar birbirimize dua edelim canikommm seninde 2ci bebeğin ve yaşları yakındı galiba kzıın kaç yaşında şimdi bide 2 bebeğin erkek mi ay ne çok soru sordum dimiii kaydirigubbakcemile3
inş.bol bol öpücem canım hepimiz için darsı sizlerin basınahayırlısıyla sen de al inşallah bebeğini kucağına. bizim yerimize de şöyle bi öp kokla. bizim daha vaktimiz çok...
temmuza girer girmez herkesin günleri yavaş yavaş belli olmaya başladı...
yarın doğuma gireceklere şimdiden hayırlı olsun diyorum..ben sürekli dua ediyorum zaten sizlere..
burada birbirimize ailelerimizden daha yakın oldugumuzu düşünüyorum..ortak sorunlarımız var.hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz heralde.ablamlarla bile paylaşmıyorum sizlerle paylaştığımı..hatta eşime ve ablamlara hep burada olanları anlatıyorum..
uçuk kremi falan kullanabiliyo olsan geçerde böyle biraz zor geçer... aman derdin bu olsun canım boşver geçmezse geçmesin.
fondoten sürersin üzerine sempatiksalakcinni
bize de medipol ve istanbul cerrahiyi önermişti doktor ama biz medipolü seçtik biz de 16 temmuz tarihini istedik cumaya geliyo pazar da çıkış yapıcaz inşallah istanbul cerrahi de güzel bir hastane ama medipolde ssk geçtiği için daha uyguna geliyor.
uçuk kremim var dı evde üzerine biraz sürdüm zararı olurmu kızlar
uçuk kremim var dı evde üzerine biraz sürdüm zararı olurmu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?