2010 Temmuz Anneleri : )

nasıl koydun cnm benim:uhm:

facede arama kısmı var ya oraya ticker factory yazdım. uygulama olarak çıktı .erişime izin ver seçeneğine tıkladım. sonra zaten face üzerinden ticker factory açıldı. şeklini seçtim. muhtemel doğum tarihini girdim. ekle dedim oldu. ticker factory bana zor geliyor aslında lilypie daha kolay geliyor ama o facebookta varmı bilmiyorum

merhaba :hulya:

geçmişi okudum bitirdim öyle geldim
gece kuşları siziiiii aklinialirimsmile

slm hosgeldın yasee
naber nasılsın

slmm
aslında nette cok oturmamak lazım radrasyom vs dıyolar
az once 15 dk pilates yaptım ıyı geldı
öyleden sora bıkaç halım var onları sılıcem
bugun yemegım var sukur
benım bebek sekerlerım geldı cok guzel yapmıslar pastaneden sıparıs vermıstım 20 adet özel
onun dısında 35-40 tane mevlutte dagıtmak ıcın kendım normal seker yapmıstım
her seyımızıde aldım bıtek bebegın besıgı kaldı (en önemlisi yanı bebek dogsa yatacagı besık yok )
onuda bu hafta sonu alacagız ama baya masraf oluyor kızlar allah yardım etsın bebek yapanlara
ınsallah saglıkla gelsınlerde bunlar tatlı sıkıntılar dıyelım napalım

bende dogum çantama bardagımla rezene çayımı ekledim onlar kalmıştı.bu arada dün hastanede o sahneleri görünce nasıl korktuysam burnum uçuklamış sizce geçermi öbür hafta doguma kadar

hayırlısı olsun canım. dakikalar geçmek bilmez şimdi , heyecan doruktadır :) ama yarın kollarında inşallah

ay kızlar hemde çok heyecanlıyım vakit gecmiyor gece napacam bakalım şimdi kızkardeşimdeyim annemde geldi yanıma denizlideydi dogum için geldi yanıma ama ben düşündükçe içim bi tuhaf oluyo yarın bu saatlerde bebişle ilgileniyo olucam inş.darısı herkesin basına eyvahedigeldismile

bende koyem bari...

slm kızlar...
Ne gusel , herkez son bir kaç gunlerı sayıyor....
Benim ne günüm belli, ne dogum şeklimm :sm_confused:
En başından beri hazıran sonunda dogurucam boyle bir his var derdim içimde... kaydirigubbakcemile3
Artık umudum temmuzun ilk haftası... anacım hiç bir dogum belirtiside yokki... sanırım 41. haftalara kdr beklıcem ben.. öyle geliyor bana hayırlısı :Saruboceq:

bize de medipol ve istanbul cerrahiyi önermişti doktor ama biz medipolü seçtik biz de 16 temmuz tarihini istedik cumaya geliyo pazar da çıkış yapıcaz inşallah istanbul cerrahi de güzel bir hastane ama medipolde ssk geçtiği için daha uyguna geliyor.

canım senin temmuzun ortasın bulmaz gibi geliyor. bana...hayırlısı

eninde sonunda doğurcan işekerim orda kalmıcak bebek sıkma canını :))

çağırma canım 41. haftayı...
daha var belki akşama sabaha başlıycak doğum belli olmaz ki:)
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
ben de bekliycem normali bir sorun olmazsa, şimdilik yok görünüyo amabilmiyorumkismile

bende dogum çantama bardagımla rezene çayımı ekledim onlar kalmıştı.bu arada dün hastanede o sahneleri görünce nasıl korktuysam burnum uçuklamış sizce geçermi öbür hafta doguma kadar

uçuk kremi falan kullanabiliyo olsan geçerde böyle biraz zor geçer... aman derdin bu olsun canım boşver geçmezse geçmesin.
fondoten sürersin üzerine sempatiksalakcinni

sabah 8 de canım evet 2.benim kızım 4 yasında buda kız allah yardımcımız olsun yarın ikimizde bu saatlerde bebişlerimizi koklyacaz inş.çooooooooook heycan var sen nasılsın
hayırlısıyla sen de al inşallah bebeğini kucağına. bizim yerimize de şöyle bi öp kokla. bizim daha vaktimiz çok...
inş.bol bol öpücem canım hepimiz için darsı sizlerin basına

saol canım dua edin bize bol bol hayırlısıyla kucagımıza alalım bebişlerimizi

medipolde arkadaşımın kuzeni doğum yapmıştı biraz riskli bir gebelikti onunki...
bayağı araştırmıştı o da hastane olayını.
en sonunda en iyisi medipol diye karar vermişti.
orda doğum yapan herkes çok memnun, amerikan hastanesi ayarında diyorlar...
hayırlısı olsun hakkında...

uçuk kremim var dı evde üzerine biraz sürdüm zararı olurmu kızlar

canım bildiğim kadarıyla uçuk kremlerinde kortizon var.
druna sor bi istersen sakıncalı olabilir.
limon sürebilirsin biraz yakar ama.
eski bir yöntem ama benim çok uçukladığı için dudağım filan iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…