o ne olaki bacımfacebook profilime ticker koydum kızlar
facebooku olanlar yapabilirler
kızlar yarın sabah sezaryana girecem çooooooooooooook heyecanlıyım
hoşgeldin canım.ben iyiyim çok şükür bebeğim kıpırdamıyor oturdum oynamasını bekliyorum. benim randevuda yarın. seninki bugün saat kaçta? yani gelince girebilirmisin acaba ben merak ederim seni.
kızlar merhaba,
kızoşuma 17 temmuz da kavuşucaz az önce hastaneden geldik, hastane olarak da medipol, şifa ve istanbul cerrahi yi önerdi doktor ama biz kadıköy şifa yı seçtik..şimdiden sabırsızlanmaya başladım çok heyecanlı...epidural sezeryanda oncesinde sakinlestirici de yapılıyormus bu da harika bir haber..bugun nst yte de soktu 36 + 3 üz şu anda...
hayırlısı olsunnnnnnnnn:lepi:
hoşgeldin canım.ben iyiyim çok şükür bebeğim kıpırdamıyor oturdum oynamasını bekliyorum. benim randevuda yarın. seninki bugün saat kaçta? yani gelince girebilirmisin acaba ben merak ederim seni.
kızlar merhaba,
kızoşuma 17 temmuz da kavuşucaz az önce hastaneden geldik, hastane olarak da medipol, şifa ve istanbul cerrahi yi önerdi doktor ama biz kadıköy şifa yı seçtik..şimdiden sabırsızlanmaya başladım çok heyecanlı...epidural sezeryanda oncesinde sakinlestirici de yapılıyormus bu da harika bir haber..bugun nst yte de soktu 36 + 3 üz şu anda...
canım bugün 18:30 da randevum. ama dönüşte eve gelemeyeceğim.
gece geç saatte ancak girebilirim. 11-12 gibi falan. ama yazmaya çalışırım mutlaka...
gece burda olursan görüşürüz şeker olumunekankayizsmile
canım bugün 18:30 da randevum. ama dönüşte eve gelemeyeceğim.
gece geç saatte ancak girebilirim. 11-12 gibi falan. ama yazmaya çalışırım mutlaka...
gece burda olursan görüşürüz şeker olumunekankayizsmile
mutlaka haber ver ama!!!
maşallah hadi hayırlısı inşallahh.....:ecrin_bebek:
merhab canım...
nerdeyse aynıymış günümüz.. bize şimdilik normal gözüküyor ya.. hayırlısı bakalım...
selammmmm güzel annelerr
geçmişi okuyayım dedim belim ağrıdı 1 saattir okuyorum maşallah ne çok kaynatmışınız
şimdi çıkıp dinlenelim kızımla
kızımla aynı bedende son 2 günümüz tadını çıkaralımkaydirigubbakcemile3
papatya16 napıyo acaba kızıyla
çok merak ediyorum onu
haber alan varsa bizimle paylaşabilir mi acaba yerimseniben
selammmmm güzel annelerr
geçmişi okuyayım dedim belim ağrıdı 1 saattir okuyorum maşallah ne çok kaynatmışınız
şimdi çıkıp dinlenelim kızımla
kızımla aynı bedende son 2 günümüz tadını çıkaralımkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım, sat a göre 26 temmuz mu senin de ?
temmuza girer girmez herkesin günleri yavaş yavaş belli olmaya başladı...
yarın doğuma gireceklere şimdiden hayırlı olsun diyorum..ben sürekli dua ediyorum zaten sizlere..
burada birbirimize ailelerimizden daha yakın oldugumuzu düşünüyorum..ortak sorunlarımız var.hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz heralde.ablamlarla bile paylaşmıyorum sizlerle paylaştığımı..hatta eşime ve ablamlara hep burada olanları anlatıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?