2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar merhaba,

kızoşuma 17 temmuz da kavuşucaz az önce hastaneden geldik, hastane olarak da medipol, şifa ve istanbul cerrahi yi önerdi doktor ama biz kadıköy şifa yı seçtik..şimdiden sabırsızlanmaya başladım çok heyecanlı...epidural sezeryanda oncesinde sakinlestirici de yapılıyormus bu da harika bir haber..bugun nst yte de soktu 36 + 3 üz şu anda...

facebook profilime ticker koydum kızlar
facebooku olanlar yapabilirler
o ne olaki bacım
bılgısayar özürlü biri olarak anlamadım
kızlar yarın sabah sezaryana girecem çooooooooooooook heyecanlıyım

ben bıle heyecanlandım senınde heyecanlanman normal ama stres yapma hersey guzel olacak dıye kendını telkın et ozaman hersey guzel olur merak etme
ayy her gecen dakıka bızımde yaklasıyor tırsmayamı baslıyorum neee

hoşgeldin canım.ben iyiyim çok şükür bebeğim kıpırdamıyor oturdum oynamasını bekliyorum. benim randevuda yarın. seninki bugün saat kaçta? yani gelince girebilirmisin acaba ben merak ederim seni.

çikolata ye yada karpuz bak nası göbecikler bıle atar atmıyorsa druna gıt bekleme bence cunku benım dr gunde 10 defadan az oynarsa hemen gel dedı korkutmak ıstemem ama önlemınıde al takıp et belki erken gelir senın oğlan

kızlar yarın sabah sezaryana girecem çooooooooooooook heyecanlıyım

bende bende sabah 10 giricem kısmetse seni kaçta alaklar birbirimize dua edelim canikommm seninde 2ci bebeğin ve yaşları yakındı galiba kzıın kaç yaşında şimdi bide 2 bebeğin erkek mi ay ne çok soru sordum dimiii kaydirigubbakcemile3

maşallah hadi hayırlısı inşallahh.....:ecrin_bebek:

hoşgeldin canım.ben iyiyim çok şükür bebeğim kıpırdamıyor oturdum oynamasını bekliyorum. benim randevuda yarın. seninki bugün saat kaçta? yani gelince girebilirmisin acaba ben merak ederim seni.

canım bugün 18:30 da randevum. ama dönüşte eve gelemeyeceğim.
gece geç saatte ancak girebilirim. 11-12 gibi falan. ama yazmaya çalışırım mutlaka...
gece burda olursan görüşürüz şeker olumunekankayizsmile

merhaba :hulya:

geçmişi okudum bitirdim öyle geldim
gece kuşları siziiiii aklinialirimsmile

merhab canım...
nerdeyse aynıymış günümüz.. bize şimdilik normal gözüküyor ya.. hayırlısı bakalım...

hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah

papatya16 napıyo acaba kızıyla
çok merak ediyorum onu
haber alan varsa bizimle paylaşabilir mi acaba yerimseniben

selammmmm güzel annelerr
geçmişi okuyayım dedim belim ağrıdı 1 saattir okuyorum maşallah ne çok kaynatmışınız
şimdi çıkıp dinlenelim kızımla
kızımla aynı bedende son 2 günümüz tadını çıkaralımkaydirigubbakcemile3

temmuza girer girmez herkesin günleri yavaş yavaş belli olmaya başladı...
yarın doğuma gireceklere şimdiden hayırlı olsun diyorum..ben sürekli dua ediyorum zaten sizlere..
burada birbirimize ailelerimizden daha yakın oldugumuzu düşünüyorum..ortak sorunlarımız var.hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz heralde.ablamlarla bile paylaşmıyorum sizlerle paylaştığımı..hatta eşime ve ablamlara hep burada olanları anlatıyorum..

kızlar benim yine sancım başladı. bi duşa gireyim iyi gelir belki. şimdilik hepiniz koccaman öpüldünüz...

canım hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah

papatya16 napıyo acaba kızıyla
çok merak ediyorum onu
haber alan varsa bizimle paylaşabilir mi acaba yerimseniben

aynen katılıyorum canım... bilen varsa yazsın lütfen. çatlıcam meraktan sempatiksalakcinni

ay çok heyecanlı nurdan akannehir
hayırlısı ile sağlıkla doğurup gelde yaz anlat bakalım bizlere tecrübelerini... olumunekankayizsmile

hayırlısı olsun canım, sat a göre 26 temmuz mu senin de ?

benim sat 30 temmuz çıkıyor ama ben buna göre şu an 35+6 dayım canım..

kimseyi tanımadan tanımış kadar olduğum tek ortam burası. resmen özlüyorum sizleri.. çokilginç aslında a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…