2010 Temmuz Anneleri : )

var canım herkeste var birşeyler:)
damat-kaynana ya da kayınbaba problemi yok ama nedense...

benimde koca tarafımdan maşallahım var dilimi ısırayım

ama gel görki kendi abim, anam , kardeşim çok vefasızdır benimde.. herkesin bir

derdi var işte. hayat bu acı olmayınca tatlıda olmaz

kızlar saolun...nette de bakıyorum şimdii.hamileyken yapılabılecek hiç bişe yok galıba..biraz araştırmak lazım...doğumdan sonra hmn çağırmış dr.da..o zamana kadar sıkıntılı bır bekleyiş olcak..offf herkez bnm bebğimin özürlü olmasından endişe ediyordu..korkup duruyorduk.bu hiç hazırlıklı olmadıgımız bir durum..
her bebeğin kalbinde delik olurmuş..bunun ki normaldan büyükmüş..inşallah kapanır...ne diyeceğim bilmiyorum valla..annemde çok üzülecek şimdi.yaşlı kadın kalp tansıyon şeker...amannn amaannn.

kızlar yarın sabah sezaryana girecem çooooooooooooook heyecanlıyım

hadi bakalım gözün aydınnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis

heyecan doruktadır değilmi? çok şükür herkes birer birer kucağına

almaya başladı. bizlerde kuluçkaya yatmış bekliyoruz ben yani bize daha

çok var.

kızlar yarın sabah sezaryana girecem çooooooooooooook heyecanlıyım
ayyyyyyy:lepi:

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..:Saruboceq:
Yarın bu saatlerde inş kucağına almış olursun bebişini..:Saruboceq::ecrin_bebek:

Yavaş yavaş herkes sırasını savıyor..
Sıra bize geliyor.

Son gece nasıl geçer bilemiyorum..Oğlumda da son gece çook uzun olmuştu..
Ay hayırlısı:Saruboceq:

benimde koca tarafımdan maşallahım var dilimi ısırayım

ama gel görki kendi abim, anam , kardeşim çok vefasızdır benimde.. herkesin bir

derdi var işte. hayat bu acı olmayınca tatlıda olmaz[/I][/B]

bence sen istisnasın:)
olsun kendi tarafından olmasa da kocan tarfından gülmüşsün sen de:)

merhaba herkese
dün yine kaçmak zorunda kaldım. bi oturup sohbet edemedim sizile kaç gündür...
nasılsınız bakalım?
bizim bugün doktor kontrolümüz var... yine nst yani :/ bakalım ne olacak?

merhaba herkese
nasılsınız bakalım?

hoşgeldin canım.ben iyiyim çok şükür bebeğim kıpırdamıyor oturdum oynamasını bekliyorum. benim randevuda yarın. seninki bugün saat kaçta? yani gelince girebilirmisin acaba ben merak ederim seni.

ben geçen ay boyadım saçımı organik boya ile otları falan kaynattık ama bilmiyom zararı varmıydı ama saçımın yarısı sarı yarısı siyahtı doktora sordum bi zararı yok sık olmadığı sürece dedi sadece 1 kereye izin verdi doğumdan sonra kendi saç rengime dönmek istiyorum

izmir çok sıcak dyanamıyom sanki ya buharlaşacağımmm bide adet san cısından ölüyom sanki son haftalarda bu normalmiş ama doğuma hazırlıyomuş bebek kendini doğumdan sonrada 3 gün falan çok edet sancısı oluyor saonra geçiyor özelikle emzirirken ağrıyor vucut kendini toplarmış o adet sancısınla rahim eski halini almaya çalışırmış mesela şaırcaksınız ama doğumdan sonraki ilk karı koca ilişkinizde sanki deliğiniz kapalı gibi oluyor rahim genç kızlıktaki gibi kendini topluyor çünkü

merhaba herkese
nasılsınız bakalım?

hoşgeldin nazocum.

elfida üzme kendini zamanla çoğu çocukta kapandığını duymuştum deliğin. hem Allah ne verirse hayırlısını verir derler, biz aksi olduğunu sansak da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…