- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
ne gördün hastanede?CADIARZU[/QUOTdogumhanede normal dogum yapan bayanları gördüm nasıl korktuysam eve geldim burnumun alt kısmı kasınıyor bir baktım kabarmış ucuk oldu:bbo:
canım senin temmuzun ortasın bulmaz gibi geliyor. bana...hayırlısı
Bazen bende kendime neden bu kdr sabırsızım dıye kızıyorum... eninde sonunda gelicek yavrusum dıyorum İNŞAALLAH.. ama cok gecmeden bı bakıyorum ki ben neden hala dogurmadım, ne zaman dogurucam dıye düşüne düşüne yaşıyorum kaydirigubbakcemile3eninde sonunda doğurcan işekerim orda kalmıcak bebek sıkma canını :))
çağırma canım 41. haftayı...
daha var belki akşama sabaha başlıycak doğum belli olmaz ki:)
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
ben de bekliycem normali bir sorun olmazsa, şimdilik yok görünüyo amabilmiyorumkismile
Ayyy İNŞAALLAH canım yaa.. umarım ilk haftası gelir kızımmm hayırlısıyla :CüvCüv:
Bazen bende kendime neden bu kdr sabırsızım dıye kızıyorum... eninde sonunda gelicek yavrusum dıyorum İNŞAALLAH.. ama cok gecmeden bı bakıyorum ki ben neden hala dogurmadım, ne zaman dogurucam dıye düşüne düşüne yaşıyorum kaydirigubbakcemile3
9 aydır bu gunleri cagırdım gelmedi...kaydirigubbakcemile3 dr. 41. haftaya bıle gıdebilecegını söyedi akannehir Hayırlısıyla dogurmak ıstıyorum artıkkk :Saruboceq:
medipolde arkadaşımın kuzeni doğum yapmıştı biraz riskli bir gebelikti onunki...
bayağı araştırmıştı o da hastane olayını.
en sonunda en iyisi medipol diye karar vermişti.
orda doğum yapan herkes çok memnun, amerikan hastanesi ayarında diyorlar...
hayırlısı olsun hakkında...
saol canım moral verdin hepimiz için hayırlı olsun seçimlerimiz inşallah.
dogumhanede normal dogum yapan bayanları gördüm nasıl korktuysam eve geldim burnumun alt kısmı kasınıyor bir baktım kabarmış ucuk oldu:bbo:
canım bildiğim kadarıyla uçuk kremlerinde kortizon var.
druna sor bi istersen sakıncalı olabilir.
limon sürebilirsin biraz yakar ama.
eski bir yöntem ama benim çok uçukladığı için dudağım filan iyi gelir.
dogum işi belli olmuyor bı akrabamız evde temızlık yapaken agrısı tutmus kadıncagız arabada dogurmus hıc bellı olmazçağırma canım 41. haftayı...
daha var belki akşama sabaha başlıycak doğum belli olmaz ki:)
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
ben de bekliycem normali bir sorun olmazsa, şimdilik yok görünüyo amabilmiyorumkismile
orası ıyı dıye bende duydum ama pahalı geldı bana tayyıp erdoganın kızında orda dogumus galıbamedipolde arkadaşımın kuzeni doğum yapmıştı biraz riskli bir gebelikti onunki...
bayağı araştırmıştı o da hastane olayını.
en sonunda en iyisi medipol diye karar vermişti.
orda doğum yapan herkes çok memnun, amerikan hastanesi ayarında diyorlar...
hayırlısı olsun hakkında...
ne guzel canlı dogum gormussun dogumdan korkmassın ozamanO neki.... yaklasık 10 sene once alt komşumuzun gelinini ebe evde dogum yaptırttı.. ben yanındaydımohaoldumsmile canlı canlı seyrettım... akannehir
Bu arada dogumu yatırarak degılde, Çömelterek yaptırdı.. bilmiyorumkismile cokta kolay dogmuştu... RABBİM yardım edıyor zorda olana demekki... Gelin maddi zorluklar yuzunden evde dogum yapmıştı ...
bize de medipol ve istanbul cerrahiyi önermişti doktor ama biz medipolü seçtik biz de 16 temmuz tarihini istedik cumaya geliyo pazar da çıkış yapıcaz inşallah istanbul cerrahi de güzel bir hastane ama medipolde ssk geçtiği için daha uyguna geliyor.
sabah 8 de canım evet 2.benim kızım 4 yasında buda kız allah yardımcımız olsun yarın ikimizde bu saatlerde bebişlerimizi koklyacaz inş.çooooooooook heycan var sen nasılsın
dogum işi belli olmuyor bı akrabamız evde temızlık yapaken agrısı tutmus kadıncagız arabada dogurmus hıc bellı olmaz
benımkınınde hareketlerı azaldı arada hareket edıyor ama eskısı gıbı degıl endıselensemmı
orası ıyı dıye bende duydum ama pahalı geldı bana tayyıp erdoganın kızında orda dogumus galıba
benım hastanenın fıyatı daha uygun ve yakın oldugundan tercıh ettım
yakın olsaydı belkı bende medıpolu tercıh edebılırdım
ne guzel canlı dogum gormussun dogumdan korkmassın ozaman
bızede kolay olur ınsallah dogumumuz
elifbetül ve krikitos kızlar size yarın hayırlı doğumlar dliyorum inaşallah melekleriniz mis gibi yanlarınıza gelecek.darısı başımızaa.
O neki.... yaklasık 10 sene once alt komşumuzun gelinini ebe evde dogum yaptırttı.. ben yanındaydımohaoldumsmile canlı canlı seyrettım... akannehir
Bu arada dogumu yatırarak degılde, Çömelterek yaptırdı.. bilmiyorumkismile cokta kolay dogmuştu... RABBİM yardım edıyor zorda olana demekki... Gelin maddi zorluklar yuzunden evde dogum yapmıştı ...
offf kızlar canım sıkıldı..abimin eşi 20 haftalık hamile. şimdi aradı dr.dan çıkmış.fetal eko kontrolü vardı..bebişin kalbinde delik varmış...
doğumdan sonra kapanmayabilir demiş...moralim bozulduu yaaaa.kızcazında sesii titriyordu..
hiç böyle bişe yaşıyan varmı....
yyaaa bendede çok heyecan var dün gece 5 te uyumuşum artık bayılmılşım resmen bu gece hiç uyuyamam benim oğlum daha çok küçük 19 aylık teyzesi ikinciside erkek ona oyun arkadaşı gelicek çok farklı hisler var içimde birazdan sağlık ocağına bilgi vermeye gidicem illa arıyolar yerimde duramıyom sanki evde iş falan yok hepsini hallettim yinede gözüme batıyo onları yapıyom ayy vakitte geçmiyor sanki
yaa çok hıçkırıyo bebeğim yaa üzülüyorum bazen sürekli hıçkırıyo kolay kolay da geçmiyo doğduktan sonra da böyle olcak heralde dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?