2010 Temmuz Anneleri : )

canım senin temmuzun ortasın bulmaz gibi geliyor. bana...hayırlısı

Ayyy İNŞAALLAH canım yaa.. umarım ilk haftası gelir kızımmm hayırlısıyla :CüvCüv:
eninde sonunda doğurcan işekerim orda kalmıcak bebek sıkma canını :))
Bazen bende kendime neden bu kdr sabırsızım dıye kızıyorum... eninde sonunda gelicek yavrusum dıyorum İNŞAALLAH.. ama cok gecmeden bı bakıyorum ki ben neden hala dogurmadım, ne zaman dogurucam dıye düşüne düşüne yaşıyorum kaydirigubbakcemile3

9 aydır bu gunleri cagırdım gelmedi...kaydirigubbakcemile3 dr. 41. haftaya bıle gıdebilecegını söyedi akannehir Hayırlısıyla dogurmak ıstıyorum artıkkk :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım benim ya.
ben de tickerını görünce dedim içimden heralde önümüzdeki haftayı bulmaz doğurur.
içimden öyle geçti.kaydirigubbakcemile3
malum mu oldu neopuyorumnanaktan

saol canım moral verdin hepimiz için hayırlı olsun seçimlerimiz inşallah.

dogumhanede normal dogum yapan bayanları gördüm nasıl korktuysam eve geldim burnumun alt kısmı kasınıyor bir baktım kabarmış ucuk oldu:bbo:

O neki.... yaklasık 10 sene once alt komşumuzun gelinini ebe evde dogum yaptırttı.. ben yanındaydımohaoldumsmile canlı canlı seyrettım... akannehir
Bu arada dogumu yatırarak degılde, Çömelterek yaptırdı.. bilmiyorumkismile cokta kolay dogmuştu... RABBıM yardım edıyor zorda olana demekki... Gelin maddi zorluklar yuzunden evde dogum yapmıştı ...

elifbetül ve krikitos kızlar size yarın hayırlı doğumlar dliyorum inaşallah melekleriniz mis gibi yanlarınıza gelecek.darısı başımızaa.

geçenlerde dudaklarım uçukladı ben de süğrdüm uçuk kremi asiviral sürdüm ben ilk 3 aydayken çok uçuklamıştım o zaman sormuştum doktora o zaman 1 gıdım kremden bişi olmaz ama yine de ilk 3 ayda sürmeyelim demişti doktor ama şimdi sormadan süürdüm ben de valla.

dogum işi belli olmuyor bı akrabamız evde temızlık yapaken agrısı tutmus kadıncagız arabada dogurmus hıc bellı olmaz
benımkınınde hareketlerı azaldı arada hareket edıyor ama eskısı gıbı degıl endıselensemmı

orası ıyı dıye bende duydum ama pahalı geldı bana tayyıp erdoganın kızında orda dogumus galıba
benım hastanenın fıyatı daha uygun ve yakın oldugundan tercıh ettım
yakın olsaydı belkı bende medıpolu tercıh edebılırdım

ne guzel canlı dogum gormussun dogumdan korkmassın ozaman
bızede kolay olur ınsallah dogumumuz

evet bu hastanelerde epidural de sorunsuz olmuş, tabi yine de bazen sorun yaşanabiliyor dedi ama her yerd ebu risk var zaten en kötü ihtimal genel anesteziye alıyorlarmış..benim de bir arkadaş şifa da yeni doğum yaptı çok memnun kalmış ondan dolayı ben de orayı tercih ettim...senden 1 gün sonra da ben doğum yapıcam demek ki hadi bakalım hayırlısı :)

sabah 8 de canım evet 2.benim kızım 4 yasında buda kız allah yardımcımız olsun yarın ikimizde bu saatlerde bebişlerimizi koklyacaz inş.çooooooooook heycan var sen nasılsın

yyaaa bendede çok heyecan var dün gece 5 te uyumuşum artık bayılmılşım resmen bu gece hiç uyuyamam benim oğlum daha çok küçük 19 aylık teyzesi ikinciside erkek ona oyun arkadaşı gelicek çok farklı hisler var içimde birazdan sağlık ocağına bilgi vermeye gidicem illa arıyolar yerimde duramıyom sanki evde iş falan yok hepsini hallettim yinede gözüme batıyo onları yapıyom ayy vakitte geçmiyor sanki

ben duymamıştım tayyip erdoğanın kızının orda doğurduğunu yani doğumdan ziyade sünnet ve sarılık olduğunda bebek medipolde ssk geçiyor kadıköy şifada benim doktorum hiç doğum yaptırmamış kendi doktorumla yapacağım için onun aşina olduğu hastaneyi tercih ettim ben o da metropolitan cerrahi ya da medipol dedi metropolitan çok pahalı cerrahiyle medipol de nerden baksan en kötü 1000tl farkediyor o yüzden en uygunu medipoldü .muayenesi pahalı lüks yerde doktora gidersen hastaneler de pahalı oluyor malesef.

elifbetül ve krikitos kızlar size yarın hayırlı doğumlar dliyorum inaşallah melekleriniz mis gibi yanlarınıza gelecek.darısı başımızaa.

teşekkürler tatlım darısı herkezin başına off ne heycen ne telaş kalbim pır pır ama çok güzel bi heyecanmış hihoyyyt

hakan çoker diye bir dr var.
normal doğumla ilgili seminerler veriyo.
marmariste de kliniği var hatta 23 nisanda paket seminer programı yapmıştı marmariste hem otelde eşinle birlikte kalıyosun hem de eğitimlere katılıyosun.
bana kitapçık yollamıştı normal doğumla ilgili.
orda da aslında sırtüsü yatmanın normal doğum için en yanlış yol olduğu yazıyordu.
kendi hastalarına sadece damar yolu açtırıyormuş serumu gerekirse takmak için.
sancı çekerke anne kendini en az yoracak pozisyonu zaten bulurmuş...
çoğunluğu da zaten çömelerek yapıyormuş doğumu...

geçmiş olsun canım
seker sıkama canını bebeklerde görülebiliyo . 2 ay sonra flan bebekte cok rahatsızlık yaratırsa ameliyat yapılıyo yoksa 1yasına kadar bekleniyo kendiliginden de kapana bılıyo .iyi bir hastanede iyi bir cocuk kardiyologuna baglantı kurup takıbını yaptırmak lazım

yarn doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağlıklı bi şekilde yavrucuklarınıza kavuşursunuz
bizim de yarın doktor kontrolümüz var kzımın suyu azalmıştı son gittiğimizde bakalım normale dönmüş mü
ben dr a giderken bile heyecanlanıyorum doğuma gitsem ölürüm heyecandan heralde sempatiksalakcinni

senındemi 2.zor oluyo ya ama allah yardımcımz olutr ,nş.2 çocukla ugrasmak zor yanında kimse yokmu ben annemi çagırdım kızımada babaennesi bakacak ben hastanedeyken bu gece bende uyuyamam heralde zaten normalde gece 10 kere uyanıyorum şimdi hiç uyuyamam heralde

yaa çok hıçkırıyo bebeğim yaa üzülüyorum bazen sürekli hıçkırıyo kolay kolay da geçmiyo doğduktan sonra da böyle olcak heralde dimi.

arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla 2. sezeryan çok daha kolay oluyomuş çok daha kolay ayaklanıyomuş anneler bana öyle söylediler bilginize hanımlar.

yaa çok hıçkırıyo bebeğim yaa üzülüyorum bazen sürekli hıçkırıyo kolay kolay da geçmiyo doğduktan sonra da böyle olcak heralde dimi.

sorma flower benimkide günde en az 3 kez hıçkırıyo. o hıçkırıyo benim içim kopuyo valla. hiç kıyamıyorum.
doğduktan sonrada habire hıçkıracaklar ve çözümü yok.
internette okudum hıçkırığı geçirmek için limon falan vermek zararlıymış. gerek yok kendi kendine geçmesini bekleyin diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…