yasmin06 bende kayserideyim yeni bebek yeni şehir yeni iş güzel degişiklik.seversin buraları güzeldir
yasmin06 bende kayserideyim yeni bebek yeni şehir yeni iş güzel degişiklik.seversin buraları güzeldir
slm hosgeldın yasee
naber nasılsın
slmm
aslında nette cok oturmamak lazım radrasyom vs dıyolar
az once 15 dk pilates yaptım ıyı geldı
öyleden sora bıkaç halım var onları sılıcem
bugun yemegım var sukur
benım bebek sekerlerım geldı cok guzel yapmıslar pastaneden sıparıs vermıstım 20 adet özel
onun dısında 35-40 tane mevlutte dagıtmak ıcın kendım normal seker yapmıstım
her seyımızıde aldım bıtek bebegın besıgı kaldı (en önemlisi yanı bebek dogsa yatacagı besık yok )
onuda bu hafta sonu alacagız ama baya masraf oluyor kızlar allah yardım etsın bebek yapanlara
ınsallah saglıkla gelsınlerde bunlar tatlı sıkıntılar dıyelım napalım
kızlar ben kayseriye 1 kere geldim bayramda. kapadokya turu 1 günlüğüne getirmişti kayseriye ama 5 tane restoran gezdim mantı yapan bi yer bulamadık sonra berbat bir dürüm yedik mantı yok mu kayseride?
ben kayseride okudum o zaman kaşıkla vardı mantısı da güzeldi.
ama şimdi hala var mıdır bilmembilmiyorumkismile
kizlar herekese merhaba, ben bugun ultrasona gore 40. haftaya girdim ama hala tik yok bende
cibinliği ütülemeye kalktım beceremedim kurdelesini geçirdim demirine takmaya çalıştım onuda beceremedim. bıraktım öylece akşam babamız yapsın öfff
cibinliği ütülemeye kalktım beceremedim kurdelesini geçirdim demirine takmaya çalıştım onuda beceremedim. bıraktım öylece akşam babamız yapsın öfff
offfffffffff kıslarrr yaaaa kalkıp iş yapmam lazım ama benim hiç içimden gelmiyor. hatta hep yatıp uyuyasım var sırf bebeğim acıkmıştır diye kalkıp bişeyler yedim((
offfffffffff kıslarrr yaaaa kalkıp iş yapmam lazım ama benim hiç içimden gelmiyor. hatta hep yatıp uyuyasım var sırf bebeğim acıkmıştır diye kalkıp bişeyler yedim((
benim de aksi gibi hep bişiler yiyip içesim var ama meyve su ve sulu şeyler yemek değil.
1 aydir annem yanimda cok mutluyum,hicbir ise dokunmuyorum bol bol tembellik yapiyorum, iyiki annelerimiz varkaydirigubbakcemile3bende oyle hep yatasim var
benim de aksi gibi hep bişiler yiyip içesim var ama meyve su ve sulu şeyler yemek değil.
bende hep kek, cikolata,meyve ozellikle karpuz gibi seyler yemek isitiyorum ama tatliyi az yemeye calisiyorum yinede.calisiyorken daha dikkatliydim tatli seyler yememe konusunda, ama isi biraktigimdan beri kendime engel olamiyorumklava: ipin ucu bir kere kacti mi tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?