2010 Temmuz Anneleri : )

yasmin06 bende kayserideyim yeni bebek yeni şehir yeni iş güzel degişiklik.seversin buraları güzeldir

kızlar ben kayseriye 1 kere geldim bayramda. kapadokya turu 1 günlüğüne getirmişti kayseriye ama 5 tane restoran gezdim mantı yapan bi yer bulamadık sonra berbat bir dürüm yedik mantı yok mu kayseride?

iyiyim şekerim yemek yedim geldim şimdi
sen ne halısı silicen bu halinle
yapma dinlen bence keyfine bak sositososito
yani kendimi düşünüyorum da
oturmaktan bile fenalık geliyo
halı silerken hiç düşünemiyom kendimi delikafadulden

kızlar ben kayseriye 1 kere geldim bayramda. kapadokya turu 1 günlüğüne getirmişti kayseriye ama 5 tane restoran gezdim mantı yapan bi yer bulamadık sonra berbat bir dürüm yedik mantı yok mu kayseride?

ben kayseride okudum o zaman kaşıkla vardı mantısı da güzeldi.
ama şimdi hala var mıdır bilmembilmiyorumkismile

cibinliği ütülemeye kalktım beceremedim kurdelesini geçirdim demirine takmaya çalıştım onuda beceremedim. bıraktım öylece akşam babamız yapsın öfff

kizlar herekese merhaba, ben bugun ultrasona gore 40. haftaya girdim ama hala tik yok bende

senin kuzu nazlı olacak demekki şekerim :)))

cibinliği ütülemeye kalktım beceremedim kurdelesini geçirdim demirine takmaya çalıştım onuda beceremedim. bıraktım öylece akşam babamız yapsın öfff

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

offfffffffff kıslarrr yaaaa kalkıp iş yapmam lazım ama benim hiç içimden gelmiyor. hatta hep yatıp uyuyasım var sırf bebeğim acıkmıştır diye kalkıp bişeyler yedim ((

offfffffffff kıslarrr yaaaa kalkıp iş yapmam lazım ama benim hiç içimden gelmiyor. hatta hep yatıp uyuyasım var sırf bebeğim acıkmıştır diye kalkıp bişeyler yedim ((

benim de aksi gibi hep bişiler yiyip içesim var ama meyve su ve sulu şeyler yemek değil.

1 aydir annem yanimda cok mutluyum,hicbir ise dokunmuyorum bol bol tembellik yapiyorum, iyiki annelerimiz varkaydirigubbakcemile3bende oyle hep yatasim var

benim de aksi gibi hep bişiler yiyip içesim var ama meyve su ve sulu şeyler yemek değil.

yaaaa canım benim beslenme düzenim çok bozuldu 1 aya kadar çok düzenliydim son 1 aydır iyice yemeden içmeden soğudum zaten son kontrollerde bebeğimde az kilo aldı sanırım benim yüzümden (

1 aydir annem yanimda cok mutluyum,hicbir ise dokunmuyorum bol bol tembellik yapiyorum, iyiki annelerimiz varkaydirigubbakcemile3bende oyle hep yatasim var

benim annemde pztesi yada salı geliyor :))

bende hep kek, cikolata,meyve ozellikle karpuz gibi seyler yemek isitiyorum ama tatliyi az yemeye calisiyorum yinede.calisiyorken daha dikkatliydim tatli seyler yememe konusunda, ama isi biraktigimdan beri kendime engel olamiyorum klava: ipin ucu bir kere kacti mi tamam.

çikolata falan yaaa nst ye girmeden önce zorla yiyorum bikaç parça (( kilo veriyorum zaten (( bi doğumu yapsaydım ondan sonra hayırlısı bakalım ((

benim bebeğim kaç kg bilmiyorum yarın öğrencem ben 28 kg aldım
hemde çok dikkat ettiğim halde. kotam 30 du ama sanırım geçecek

ben de son birkaç gündür ne yesem pişman oluyorum
yerken hiçbir rahatsızlık duymuyorum ama yemekten 15-20 dakka sonra sanki çatlıcakmışım gibi hissediyorum. halbuki çok fazla da yemem ama anlamadım gitti
bu öğle yemeğinde de aynını yaşadım
yediğim şeyde mercimek çorbası 1 kase
bir bardak ayran bi de küçük bir dolmanın ucundan tadına baktım, hoşuma gitmadi yemedim
budur yani

ben de zayıflıyorum son ay sürekli meyve ve suyla beslendiğim için heralde sürekli şiş vaziyetteyim idrar torbası zaten zorlanıyor hatta doıktor bu kadar su içme dedi 2 buçuk ltyi geçmemeye çalış dedi. şimdi 1ltlik şişeyi kendime referans aldım baktım geçiyorum frenliyorum kendimi ama vakit geçmiyor. yemek yiyorum ama tatlı olarak dondurma sadece. yani sıcak olmadığı halde hep soğuk şeyle hep cam açık yanıyorum sürekli.

ben kilo almıyorum zayıflıyorum diye hep endişeliydim ama bnebeğim hep kilolu gitti doktor da savaş zamanı kıtlıkta bile bebekler kilolarını aldılar o alır siz kafaya takmayın siz kendinize bakın böyle giderseniz siz halsiz düşersiniz dedi ama katremin bebeğinin hareketsiz olması için yetersiz beslenmeyi söylemiş doktor orda şaşırdım hani bebekler her türlü halukarda alıyordu. gerçi çok şüküğr benim bebeğim oldukça hareketli ama az da yesem protein içerikli yemeğe çalışıyorum ceviz süt filan ihmal etmiyorum bir de elevit demir hapı magnezyum calsium bu haplar yarıyor bebeğe sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…