- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
niye konuşmuyorsunuz alttakiler
bizde şimdi yürüyüşten geldikk oohh rahatladım
bende geldim buradayım oooo çok yazmışsınız yaa okuyaamıyom ben bu geçmişi okuyamıyıncada sıkıcı oluyor bişi anlamadan bilmeden selam vermek sadece ben doğurunca hiç takip edemem galiba halbuki çok istiyorum sizden kopmamak
hadı bı cesaret ıstersen yaparsın benceslm kızlar bugün nişanım geldi az önce doktordan geldim kararı bana bıraktı hep normal istiyodum ama nişanı görünce bile elim ayağım dolaştı çok panik oldum birde doktorda ikinci çocuğuna hamile bi bayan vardı ilki normal olmuş ama bunu sezeryan yapıcam dedi ama sen yinede normal yap dedi iyice kafam karıştı eşimde kayınvalidemde zayıf bi yapıya sahip olduğum için sezeryan diyorlar tabiki en son karar benim ama yarım saat sonra doktoru arayıp sezeryan için gün istiycem artık umarım bebeğim ve kendim için doğru karar vermişimdir Allah hepimizin yardımdıcısı olsun sizinle paylaşmak istedimboshayallersmile
hatırlatma yaaben normalde 3 haftada aldırıyorum..bi de yaz ya şimdi..koltuk altı ve bacaklar daha sık istiyor aslında..en korktugum şey temizliğimi yapmadan sancı falan gelmesii..heralde sancılanırsam önce kuaföre sonra dr.a giderimm.gerçi kız eve gelir yaparım diyor..habersiz yakalanmayiim dee.ay çünki her yerin açılıyor..hasta bakıcıya varana kadar anesteziciler hemşireler..dr..ayy insan utanıyor yaa:kedi:
slmmslm kızlar..
bende geldim buradayım oooo çok yazmışsınız yaa okuyaamıyom ben bu geçmişi okuyamıyıncada sıkıcı oluyor bişi anlamadan bilmeden selam vermek sadece ben doğurunca hiç takip edemem galiba halbuki çok istiyorum sizden kopmamak
nişan mı geldi aceppkizlar bugun ebe geldi ve parmakla acma yontemini yapti, biraz canim yandi azicik da pembemsi kan geldi ama normalmis, bebisin kafasi bayagi asagida artik dedi.Bu islemden sonra 3 gune kadar bebek gelebilir gelmezse haftaya tekrar gelip deneyecek.Birde goguslerini sik o da doguma neden olur dedi, goguslerimi sikti ve sut geldi.
amın
ben hurma falanmı yesem yada ananas suyu falanmı ıcsem bunlar dogumu tetıklıyormusya ,
ben normal ıstıyorum ama bebegın ırılmesındende korkuyorum ozaman normal doguramam,
mesela çağla şıkael 8 aylık dogurdu normal yolla mınıcık bır bebek acaba bılerek bıseylermı yapıyoda erken doguruyo bu mankenler
gerçi bizim erken degıl 37 haftadan sora dogan bebekler normal sayılıyor bıde bende gebelıkte seker cıktı bebek 4.5 kılo olursa mecburen sezeryan olur doguramam gıbıme gelıyor
canim bana dr hurma, anans, anans suyu, ahududu cayi, yuruyus, merdiven inip cikma ve goguslerini sik dedi ve birde sex onerdi, dogum icin benim gunum dundu ve bitti, bu arada 1 cm acilmisim henuz.Bu arada ben dogum basladigi anda acilmaya basliyorz sandim ama anladdigim kadariyla gunler oncede acilabiliyorsun bu konuda bilgisi olan var mi?
slm kızlar bugün nişanım geldi az önce doktordan geldim kararı bana bıraktı hep normal istiyodum ama nişanı görünce bile elim ayağım dolaştı çok panik oldum birde doktorda ikinci çocuğuna hamile bi bayan vardı ilki normal olmuş ama bunu sezeryan yapıcam dedi ama sen yinede normal yap dedi iyice kafam karıştı eşimde kayınvalidemde zayıf bi yapıya sahip olduğum için sezeryan diyorlar tabiki en son karar benim ama yarım saat sonra doktoru arayıp sezeryan için gün istiycem artık umarım bebeğim ve kendim için doğru karar vermişimdir Allah hepimizin yardımdıcısı olsun sizinle paylaşmak istedimboshayallersmile
nişan mı geldi acepp
valla ben korkarım yahuuuuuuyok canim nisan degil kendisi acmaya calsitigi icin normalmis bende once oyle sandim ama degil dedi.
İyi geceler kıslarrrrr...Yaaaa facebook'a çok takılıpda burayı çok ihmal etmeyin sakınnnnnnnnnnnnn.....
face book adresini biliyormusun canim ben de uye olmak istiyorum
ayşecimm umuarım iyisinizdeirrrrrrrr:kedi:suhenza,hurma ye ..hurma oksidasin hormonu salgılar,yani rahmin kasılmasına neden olan hormon..rahmin kasılırsa açılır ve doğum gerçekleşir..göğsünü sıkman da rahmin kasılmasına neden olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?