2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar selam.

yorgunlıktan ölüyorum yine kendimi fazla kaptırıp çok dolaşmışım.

geçmişi okumaya çalıştım ama mümkün değil hepsini okumam.

facebook da gurup kurmuşsunuz. hayırlı olsun.

ilerleyen zamanda belki bende katılırım aranıza. şu an için eşimle biz ortak kullanıyoruz face.

neyse ben gidip azıcık uzanayım.

hepinize iyi akşamlar...

bende geldim buradayım oooo çok yazmışsınız yaa okuyaamıyom ben bu geçmişi okuyamıyıncada sıkıcı oluyor bişi anlamadan bilmeden selam vermek sadece ben doğurunca hiç takip edemem galiba halbuki çok istiyorum sizden kopmamak

senin yarın demi doğum ayyy ne güzel ve heyecan vericiiiiiii

hadı bı cesaret ıstersen yaparsın bence

hatırlatma yaa
bıde ısın o tarafı var ve cok gıcık bı durum ınsanların bıyerlerımıı gormesı
eskıden kadınlar tek basına dogururmus yada sadece 1 koy ebesıyle s
sımdı tum hastane masallah goruyo

slmm

bende kopmak ıstemem ama bence fırsat bulamayız cunku fırsat buldukca ya uyuruz yada ev ıslerımızı yada dıger ıslerımızı halletmeye calısırız :)

kizlar bugun ebe geldi ve parmakla acma yontemini yapti, biraz canim yandi azicik da pembemsi kan geldi ama normalmis, bebisin kafasi bayagi asagida artik dedi.Bu islemden sonra 3 gune kadar bebek gelebilir gelmezse haftaya tekrar gelip deneyecek.Birde goguslerini sik o da doguma neden olur dedi, goguslerimi sikti ve sut geldi.

nişan mı geldi acepp

belki normal yaparsın bekle bakalım açılma falan olacak mı ? bazen çok nadir de olsa çok iyi açılma oluyor o zaman sezeryana luzum yok 2-3 saatte doğurabilirsin belki de..

suhenza,hurma ye ..hurma oksidasin hormonu salgılar,yani rahmin kasılmasına neden olan hormon..rahmin kasılırsa açılır ve doğum gerçekleşir..göğsünü sıkman da rahmin kasılmasına neden olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…