Hosgeldin cnm aramıza suan ki dogum haftana gore yasadıkların Braxton sancısı olsa gerek yanı yalancı sancılar . benım herseyım normal oldugu ıcın doktoruma sezeryan ıstıyorum deme şansım yok zaten oda normal gelisen gebelıkte sezeryanın konusunu bıle acmıyor . Ben 37 + 4 haftalıgım ve normal dogumu beklıyorum . pazartesı gunu pelvic kontrolum var acılma var mı yok mu dıye :)) eger acılma varsa daha da mutlu olucam ..
Selam kızlar 29 haziran salı günü bende doğum yaptım darısı başınıza detayları sonra anlatırım herşey çok çabuk oldu bitti çok şükür çok iyiyiz.
slm kızlar ben elif betuln kardeşim ablam bu sabah dogum yaptı sezaryanla bebişimzde anneside çok ii
bebişimz 3780gr 50sndogduu sanırım pazar günü çıkarlar bi sorun olmazsa
ben 37+3 haftalıgım ve çarşamba açıklık kontrolum yapıldı hiç açılmam kızlar zaten sezeryan olucagım ben.benimde herseyim normal gidiyor ama ben doktoruma kendime güvenemedigimi normal dogumun başına geçip sonra acil sezryana alınmaktansa baştan sezeryan olayım dedim oda kendine güvenin yoksa ben ısrarcı olmayacagım dedi bu sekilde gün aldık
slm kızlar ben elif betuln kardeşim ablam bu sabah dogum yaptı sezaryanla bebişimzde anneside çok ii
saoln kızlarrrrr darısıı sizlereeee
sezaryan düşünenler bence normali denesn olmazsa bi sorun olursa sezaryn olsnn bende zorunlu sezaryan ilk olunca bişey bilmiysn kuzu kuzu yatıyosn ama ben bugn ablamı öle gördm yaa 2. çoçugu nezamn yaparm bilinmez oturdmm agladm resmenn
Off yaa bı sezeryan daha(( Canım neden herseyın normalken kendıne guvenmıyorsun ki ? o bılıyorsun suanda bızın bı organımız gıbı yanı çıkışı sankı kendınden bı parca gıbı olucak ..Hem ben dogum anında anneyı sakınlestıren bı hormonun salgılandıgını dusunuyorum bu sana guc verıcektır. Senın doktorun olsam kabul etmezdım bu ıstegını :)))
neden sezeryan dünyanın sonu mu? herkes nasıl istiosa kendisi öyle doğurur. beden sadece bize ait. ben şahsen kendi mantığım beynim ve isteğimle kesinlikle sezeryan istiyorum.
Off yaa bı sezeryan daha(( Canım neden herseyın normalken kendıne guvenmıyorsun ki ? o bılıyorsun suanda bızın bı organımız gıbı yanı çıkışı sankı kendınden bı parca gıbı olucak ..Hem ben dogum anında anneyı sakınlestıren bı hormonun salgılandıgını dusunuyorum bu sana guc verıcektır. Senın doktorun olsam kabul etmezdım bu ıstegını :)))
hepinize kocaman bir SELAM ben ağustos annelerindeyim aslında ama doğumum 20 temmuza kadar bekleniyor ve sizlerinde yaklastığı için size sormak istediklerim var özellikle dün gece yasamıs olduğum o sancılar sonucu gündüz rahmime bir baskı her zaman olduğu gibi normaldi fakat bu kadar mı olur gece saat 5 e kadar belimden kasıklarıma vuran ağrılarla dua ede ede uyumusum ve sabah da sesli bir sekilde ağlarken esim tarafından uyandırıldım ne oldu rüyamı gördün felan dio ama ben ne rüya ne baska bişe hatırlamıyorum sanırım bu sancı beni cok korkuttu ve ben şöle de bi karar aldım sezeryan olmak istiyorum normali kaldıramıcam sanırım doğum sekilleriniz coğunuzun bellidir sanıyorum sezeryan olucaklar doktor tarafından mı karrar verildi sizin kararınız mı? ve benimle aynı sıkıntıları yasıo musunuz acaba amma uzun oldu ama :) kusura bakmayın
mşL.canım sana takdir ettim valla ben o kontrollerden bile korkuyorum sense acılma varsa sevinicem diosun ben pazartesi kontrole gttiğimde sölücem doktoruma şimdilik normal doğum görünüyo demişti en son gittimde ama ben basaramıcamı sölücem bakalım tepkisi ne olcak..[/QUOTE
:))) Keske daha once baksaydı da suankıyle oncekı arasındakı farkı daha ıyı anlardı dıye dusunuyorum korkmuyorum ben yaa herseyın normal olmasını ıstıyorum ..
ya neden nasıldı? ki sen de sezeryan olmusun bak
öncelikle herkese selamlar
primera canım herkesin ağrı eşiği ağrı tahammülü farklıdır kaldıki konumuda farklıdır bence herkesi bu şekilde yönlendirme
bende sezeryanla bebek dünyaya getirdim tam 1 sene önce çok şükür şuanda sizden hiç bir farkımda yok üstelik öğlen 2 de ameliyat olup akşam 8 de de ayaktaydım yani normal doğum yapan nasılsa bende öyleydim insanlar dayanamıyorsa yada başka yolu yoksa sezeryan olurlar yanii
Wallahi bana da cevre baskısı büyüktü normal ol die ama dün geceki sancılardan kesin kararımı verdim gibi
benm suyum bitmiş bebek tehlkeye girdi daha 3 haftam vardı o yüzden sezaryan oldum bilmedigin için herhengi bi korku olmuyoo ama öle bişeyki insan belli bi zamndan sonra unutuyoo
ablamı görünce çok kötü oldumm sedyeden yataga yatırrken ayık olmamak en güseli
dikiş yerleri acıyo zaten ilk 2 gün kalkarken zorlanırsn 3. gün biraz daha ii 1 haftayı atlatın mı bişey kalmıyoo
allah herkese hayırlı dogumlar nasip etsnnn inşş
flovers ve diğer kızlar nasılsınız olumunekankayizsmile
geçmişde doğum yapanlar olmuş ömürlü olsun yeni doğum yapanlaraa.s.
doğru birde şöle bi mantık var bizim özellikle eski insnlarda sezeryan olan yarım insan olurmus sen sizden farkım yok diosun bak ne güsel işte normal doğumdan tek farkı bana göre normalde doğumdan önce sancı cekiyorsun sezeryanda doğumdan sonra ve bana doğumdan sonra sancı cekmekde daha ii gibi gelio bebeğim karnımda deil yanımda olcak ya ... zor seyler valla hayırlısıyla bi doğursaydık bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?