2010 Temmuz Anneleri : )

mşL.canım sana takdir ettim valla ben o kontrollerden bile korkuyorum sense acılma varsa sevinicem diosun ben pazartesi kontrole gttiğimde sölücem doktoruma şimdilik normal doğum görünüyo demişti en son gittimde ama ben basaramıcamı sölücem bakalım tepkisi ne olcak..

Selam kızlar 29 haziran salı günü bende doğum yaptım darısı başınıza detayları sonra anlatırım herşey çok çabuk oldu bitti çok şükür çok iyiyiz.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün..:teytey:

slm kızlar ben elif betuln kardeşim ablam bu sabah dogum yaptı sezaryanla bebişimzde anneside çok ii
bebişimz 3780gr 50sn dogduu sanırım pazar günü çıkarlar bi sorun olmazsa

Amanınnnnn elifbetül de doğurmş..
Allah analı babalı büyütsün maşallah...............:teytey:

Ama sezeryan olucaksan neden kontrol yapıldı ki gün ne zamana verildi kaç haftalık dünyaya gelicek bebğin a.s.

slm kızlar ben elif betuln kardeşim ablam bu sabah dogum yaptı sezaryanla bebişimzde anneside çok ii
bebişimz 3780gr 50sn dogduu sanırım pazar günü çıkarlar bi sorun olmazsa

maşşallah
bereketli bi gün
Allah sağlıklı hayırlı bir ömür versin bebişine :ecrin_bebek:

saoln kızlarrrrr darısıı sizlereeee
sezaryan düşünenler bence normali denesn olmazsa bi sorun olursa sezaryn olsnn bende zorunlu sezaryan ilk olunca bişey bilmiysn kuzu kuzu yatıyosn ama ben bugn ablamı öle gördm yaa 2. çoçugu nezamn yaparm bilinmez oturdmm agladm resmenn

ya neden nasıldı? ki sen de sezeryan olmusun bak

neden sezeryan dünyanın sonu mu? herkes nasıl istiosa kendisi öyle doğurur. beden sadece bize ait. ben şahsen kendi mantığım beynim ve isteğimle kesinlikle sezeryan istiyorum.

neden sezeryan dünyanın sonu mu? herkes nasıl istiosa kendisi öyle doğurur. beden sadece bize ait. ben şahsen kendi mantığım beynim ve isteğimle kesinlikle sezeryan istiyorum.

Wallahi bana da cevre baskısı büyüktü normal ol die ama dün geceki sancılardan kesin kararımı verdim gibi

öncelikle herkese selamlar

primera canım herkesin ağrı eşiği ağrı tahammülü farklıdır kaldıki konumuda farklıdır bence herkesi bu şekilde yönlendirme
bende sezeryanla bebek dünyaya getirdim tam 1 sene önce çok şükür şuanda sizden hiç bir farkımda yok üstelik öğlen 2 de ameliyat olup akşam 8 de de ayaktaydım yani normal doğum yapan nasılsa bende öyleydim insanlar dayanamıyorsa yada başka yolu yoksa sezeryan olurlar yanii

Selam canım, benim doktor normal istedi ama ben sezeryana karar verdim..aslında birlikte değerlendirdik ve ortaya çıkan sonuç normal doğumun ve sezeryanın da iyi ve kötü yanları olduğu yani normal doğum daha iyi diye birşey yok kesinlikle. sadece doğal olanı o ama saatlerce sancı çekip sezeryana alınanlar oluyor dedi bana ve bu benim tercih etmeyeceğim birşey...epidurali onerdi genel anestezi sezeryanda çok risk varmış ..kısacası durum böyle..aslında sezeryan da zor normal de zor ama bir şekilde ikisinden birini seçicez bakalım...ama doktor yine de ekledi, eğer açılma güzel bir şekilde olursa sezeryan tarihine kadar normal de olabilir dedi ben de kısmet dedim...

ya neden nasıldı? ki sen de sezeryan olmusun bak

benm suyum bitmiş bebek tehlkeye girdi daha 3 haftam vardı o yüzden sezaryan oldum bilmedigin için herhengi bi korku olmuyoo ama öle bişeyki insan belli bi zamndan sonra unutuyoo
ablamı görünce çok kötü oldumm sedyeden yataga yatırrken ayık olmamak en güseli
dikiş yerleri acıyo zaten ilk 2 gün kalkarken zorlanırsn 3. gün biraz daha ii 1 haftayı atlatın mı bişey kalmıyoo
allah herkese hayırlı dogumlar nasip etsnnn inşş

flovers ve diğer kızlar nasılsınız olumunekankayizsmile

geçmişde doğum yapanlar olmuş ömürlü olsun yeni doğum yapanlara a.s.

doğru birde şöle bi mantık var bizim özellikle eski insnlarda sezeryan olan yarım insan olurmus sen sizden farkım yok diosun bak ne güsel işte normal doğumdan tek farkı bana göre normalde doğumdan önce sancı cekiyorsun sezeryanda doğumdan sonra ve bana doğumdan sonra sancı cekmekde daha ii gibi gelio bebeğim karnımda deil yanımda olcak ya ... zor seyler valla hayırlısıyla bi doğursaydık bebişleri

Wallahi bana da cevre baskısı büyüktü normal ol die ama dün geceki sancılardan kesin kararımı verdim gibi

valla benim mimar mühendis doktor arkadaşlarımın hepsi sezeryan doğurdu jinekolok arkadaşlarım kendi karılarını sezeryanle doğurttu ama onunla ilgili değil benim tercihim normal doğum da sütten çıkmış ak kaşık değil yani iki türlü doğumun da bisürü riski var ama kanunlara göre henüz anneler çok şükür istediği gibi doğurma hakkına sahip burda normal doğumla ilgili en ufak olumsuz bişey yazılsa kıyamet kopuyor ama sezeryanle ilgili herkes istediği gibi kötülüyor maşallah sezeryan olacaklar korkar mı ürker mi diye düşünen yok ben şahsen asla normal doğum yapmam bu benim kendi fikrim kesinlikle sezeryan istemem diyenlerin de kendi fikirleri önemli olan herkesin bebeğini kucağına sağlıkla alması. sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle doğur şekerim burda kimse senin bedenini taşımıyor doktorun da kabul etmemek gibi bir şansı yok zaten kanunen.istersen normal doğur istersen sezeryan ol nasıl kendini iyi hissedeceksen.

ay ben doğumu atlatıp 1 hafta deil 2 günüde atlatsam baska bişe istemiyom ama sen ne güzel unuttum diosun darısı basımıza inş. birde ablan hangi hastanede doğum yaptı canım

hiçbişiy olmaz canım korkma doğumdan sonra sonrada sancı çekmiyorsun canım
korkmayın bu kadar sezeryandan amacım insanları sezeryana yönlendirmek değil ama korkularınızı yenin inanaın sancıda çekmiyorsunuz bir tek zorluğu ayılırken ben genel anestezi ile oldum ki benim mecburi sezeryandı oğlum tüp bebekdi çünkü ayılırken biraz acı vardı kesiklerimde onuda zaten ayılır ayılmaz ağrı kesici vurdular ağrımda kesildi saat 8 de kadar yattım bi 5 -6 saat kıpırdaman sonra kalkıp gezindim bide ertesi sabah oğlumu aldım kucağıma koridorda onla gezdim korkmayın yani bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…