2010 Temmuz Anneleri : )

yasatması enteresan dogduktan sora tarılması ve gramajının bılınmesıde enteresan köy yerlerınde tarmı martı yok benım bıldıgım
doguyo bebek annesının memesıne yapısıyo
ne mama var ne de bızım suan aldıgımız bır ton malzeme
oralarda bırcok sey yok
üstelık bizim köyde doğalgaz ve suda yok ve annemız bızı orada 5 yıl bakmıs
dusunebılıyormusunuz ne kadar zor sartlar
annem dıyo bu sarlarda 5 taneyı bı arada buyuturum ne varkı dıyor

sirena nasıl sizce kulağa hoş geliyormu.fransızca ve ispanyolca denizkızı demekmiş..
bosver bence yabancı ısımlerı yınede sen bılırsın ama bence ırmak yada nehır cok guzel bır ısım

bak nehir, ırmak onlarda çok güzel :)) çoğunlukla erkeklerde duymasam toprak ta çok güzel :))

katılıyorum nehır ve ırmak cok hoş isimler kız için
ama erkek ıcın kararsızım hala bulamadım
esım mert koymak ıstıyor
ben karar veremedım

hayırlısı olsun canım umarım kalabildiği kadar kalır inşallah seninle kuzun..:Saruboceq:
kalmazsa da zaten haftan küçük değil içini ferah tut...
o geleceği zamanı bilir:)

nabersiniz?

buzdolabının içini temizledim belim koptu.:bbo:

oh oh mis gibi olmuştur
benim de yapılacak bissürü işim var temizlik babında
kısmetse salı günü izne ayrılıyorum annemle yapıcaz yavaş yavaş

al bendende o kadar..bende bir türlü kız ismi bulamadım..erkek ismi beğendiğim çoook..ama kıza bir türlü karar veremedim...
doruk çınar rüzgar boran mesela..

doruk güzel bence

sirena nasıl sizce kulağa hoş geliyormu.fransızca ve ispanyolca denizkızı demekmiş..

sirena bana pek hoş gelmedi ama sen bilirsin canım

bu arada ben de size sorayım oğluma behnan adını koymayı düşünüyorum
eşim de emir furkan talha isimlerini beğeniyo ama bana bırakıyo
sizce hangisi güzel

Son düzenleme:
merhaba kızlar.. ay bugün ne iğrenç bigündü yarabbim.. 10:15 de randevum vardı 40 dk bekleyecektik güya tam 2 saat 15 dak bekledik. en sonunda kızımızı gördük. 2970 gram olmuş, 3000 e hazırlamıştım kendimi boyuda 49 cm miş. bu sefer fotosuda güzel çıkmadı yani hiçbir yüz hattı belli olmuyor. bizden bu kadar sizler nasılsınız??

allah allah kimden gelmiş peki?
ben de o gruptayım ama şimdi baktım birşey yok:bbo:

ben sımdılık karsılasmadım enteresan

kızlar ben kalamıyorum şuan biryere gidiyoruz hadi söliyim düğüne gidiyoruz bu şiş ayaklarla senağlama gece gelicem ama görüşmek üzere öpüyorum baş başşş

sizce hangisi güzel[/COLOR][/B][/QUOTE]

bende erkek beklıyorum
bana bu adları onersen sunları soylerım
ama kızmaca yok
behnan - soylemesı zor
furkan- anlamı kuranda gecen bı felaket adı galıba anlamından dolayı dusunmem
talhada erkege gore cok sosyetık ve hafıf gıbı
gerıye emır kalıyor :)
bak hıc bı adı begenemedıgımden hala ısım bulamadım bu gıdısle oğlanın adı mert olacak galıbaaa

nasıl yani CADIARZU

cnm profiline girdigin zaman selva 2010 temmuz anneleri grubuna katıldı veya misal veriyorum gül selvanın fotografını begendi gibi şeyler oluyo öle bi yazı ama küfürlü çok tuhaf dedim bu ne anlam veremedim
ben sımdılık karsılasmadım enteresan

ewet cnm enteresan bende oldu dedim sizde de varsa bilin niyetim kötü degil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende anlam veremedim..ama dün ablamda diyordu birine msj yollamak istemiş.yollayamamış.mesajınız yollanamadı çünkü........................ diye küfürlü bir pencere açılmışş...noluyoo bu face e

sizce hangisi güzel[/COLOR][/B]

bende erkek beklıyorum
bana bu adları onersen sunları soylerım
ama kızmaca yok
behnan - soylemesı zor
furkan- anlamı kuranda gecen bı felaket adı galıba anlamından dolayı dusunmem
talhada erkege gore cok sosyetık ve hafıf gıbı
gerıye emır kalıyor :)
bak hıc bı adı begenemedıgımden hala ısım bulamadım bu gıdısle oğlanın adı mert olacak galıbaaa[/QUOTE]

valla bende beğenmedim bunların hiçbirini..daha duyulmadık bişeler olsa..mesela kayra...büyük bir kimseden gelen iyilik,ihsan demekmiş
heralde ben en son nehirde karar vericemm

ben doğum yaptımmmm :)))))))))

çok iyiyim çok şükür bebeğimde çok iyi maşallah ona eşim sen sıkılırsın ben pc yi alayım kk da yazışırsın dedi çok ta iyi oldu şimdiden sıkıldım kalktım dolandır durdum koltuğa oturdum emzirdim şimdi tekrar yattım hiç korkunuz olmasın öpüyoz sizi oğlumla

3.150 ve 47 santim minnacık bi bebeğim var çok şükür çok iyiyiz

ya banlanırmıyım cezamı yerim bilmiyorum ama cümle aynen şöle bi yerini kesip yazıcam isimler takma isim kullanıyım kaydirigubbakcemile3 makbule ve şahika temmuz 2010 anneleri adlı malları duvara dayayıp ............................ cümle bu gerisini anlamıssınızdır profile gelen yazı bu kusura bakmayın ben demedim bu küfürü face dedi kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy maşallah gözün aydın..:lepi::teytey:
kız ne zaman ayaklandın...??:lepi:

nıyetın kotu demek ıstemedım cnm
sasırdım ondan öyle yazdım
hakkaten entresan bıse nasıl olurkı
neyse bosver
bızdede olursa bakarız bı caresıne napalım
olmassa bende cıkarım

maşallah canım bebişine
doğum ne zamanmış bişe söledimi doktor..tekrar ne zaman çağırdı..nst filan istedimi

müsadenizle ohaaa diycem..akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…