2010 Temmuz Anneleri : )

.[/QUOTE]

aman canım o kadar ince düşünürsem elbet birşey bulunur..

Bak mesela:
Merhaba ben Yağız..
memnun olduk biz de peyniriz....şimdi buldumsempatiksalakcinni
valla

anladım cnm zaten bende o ısımlerı merak etmıstım
ben varmıydım mesela
cnm valla ben öle o yazıyı görünce direkt iptal ettim o yüzden sen varmıydın bilemicem belkıde bi tek benım başıma geldi talihsiz ben kaydirigubbakcemile3
tabii ki sana değil canım..yazanlara ohhaaa dedim ben.sempatiksalakcinni

bende espri olsun die dedim kuzum kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bugün kontrolümüz vardı. ben 2 haftada 2 kilo almışım kızımsa sadece 200 gram almış 2800 olmuş.ben de 3 kilo olmuştur diyordum

benim sezeryan kesinleşti kızım inatla dönmedi

Bak mesela:
Merhaba ben Yağız..
valla[/QUOTE]

delikafadulden alemsin yaaaww....
2010 temmuz bebeklerının fotoları diye topik açılmışş krıkıtos açmış yıne..orada katremin bebeside var...

Bak mesela:
Merhaba ben Yağız..
valla[/QUOTE]

hıc gulecegım yoktu haa
ama o caglardada bıse buluyolar banada derlerdı nası utanırdım neyse
elfıda nehıre ve ırnaga kafıye olarak bıse bulamadım
ama anlam olarak bıseyler uydurur bu gençlık mılletı bosver

slm kızlar bugün kontrolümüz vardı. ben 2 haftada 2 kilo almışım kızımsa sadece 200 gram almış 2800 olmuş.ben de 3 kilo olmuştur diyordum

maşalllahhh canımmm allah hayırlısını versin ultrasonda hata olabiliyor sağlıklı olsunda öenmli değil kilosu :))

maşalllahhh canımmm allah hayırlısını versin ultrasonda hata olabiliyor sağlıklı olsunda öenmli değil kilosu :))

sağol canımm,her gittiğimizde çok kilo almasına alışmıştım bu sefer garipsedim o yüzden.sağlıklı doğsunda artık en önemlisi o.

Vay anasını 2010 temmuz bebişleri fotoları topiği açlmış şincik gördüm haa..

iyi olmuş...

krikitos ve katrem eklemiş.

olsun canım sağlıklı ya ona bak sen.
hayırlısı olsun canımmmmm:Saruboceq:

kızlar lütfen kusura bakmayın kendimde gördügüm için sizlerde de oldugunu düşündüm içinize kurt düşürdüm belkı görememişsinizdir die haber vermek istedim tekrar özür dilerim eşim bu akşam geç geliyo annemle aramızda sadece 1 ev var yemege çagırıyo benı ben çıkıyorum ii akşamlar herkese

iyi akşamlar herkese biz çıkıyoruzzzz

byyyyyyykaydirigubbakcemile5

canım bebeşini kilosu gayet iyi sen kilo almamaya bak daha iki haftada iki kilo fazla

kızlar benim bebek 31 de 2 kiloydu doktora dedim ne yiyeyimde bebek kilo alsın bana dediki senin elinde değil o yoksa afrikadaki açların bebekleri doğmazdı dedi

slm arkadaşlar. herkes nasıl iyi mi? ben öldüm iki gündür yorgunluktan. evde temizlik vardı. insan birşey yapmasa bile ne kadar yoruluyo ya hamileyken. ortalıkta dolanmak bile yetiyo. ama çok şükür temizlik işim bitti. ev mis gibi oldu artık oğluşuma hazır vaziyette:) hastane çantamızı da hazırlamaya başladım. siz hazırladınız mı çantalarınızı neler koydunuz?

Belli olmaz son 2 günde dönen ble varmış hayırlısı neyse o olsun...
kızlar merhaba,

epidural sezeryanda babalar bebek kordonunu kesebiliyorlar mı biliyor musunuz ?
Yurt dışında kesiyolarda burda pek sanmam izin versinler.Eger öle bişiye izin verirlerse çok güzel bi anı olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…