kızlar krıkıtos bebişinin resmin i koymuş.2010 temmuz bebekleri albümünee.çok tatlıı yaaaa
ben her ayrıntıya takılyıorum
en cokta ortaokul ve lıse yılarında cok dalga gecerler ısımlerle
mesela çınara
çınarmısın odunmusun kütükmüsün dıye lafa baslarlardı
doruka
doruk naber moruk gıbı
yada taylan hadı yaylan gıbı sokak agızları vardırya
cocuk buyuynce bunardan bıkıcaktır emınım oyuzden cok dusunup öyle ısım vermeye calısıyorum
cnm valla ben öle o yazıyı görünce direkt iptal ettim o yüzden sen varmıydın bilemicem belkıde bi tek benım başıma geldi talihsiz ben kaydirigubbakcemile3anladım cnm zaten bende o ısımlerı merak etmıstım
ben varmıydım mesela
tabii ki sana değil canım..yazanlara ohhaaa dedim ben.sempatiksalakcinni
ya ben alıntı yapıyorum niye ben yazmışım gibi çıkıuyor yazım..deminde öyle oldu..aaaaa
slm kızlar bugün kontrolümüz vardı. ben 2 haftada 2 kilo almışım kızımsa sadece 200 gram almış 2800 olmuş.ben de 3 kilo olmuştur diyordum
benim sezeryan kesinleşti kızım inatla dönmedi
maşalllahhh canımmm allah hayırlısını versin ultrasonda hata olabiliyor sağlıklı olsunda öenmli değil kilosu :))
slm kızlar bugün kontrolümüz vardı. ben 2 haftada 2 kilo almışım kızımsa sadece 200 gram almış 2800 olmuş.ben de 3 kilo olmuştur diyordum
iyi akşamlar herkese biz çıkıyoruzzzz
kızlar lütfen kusura bakmayın kendimde gördügüm için sizlerde de oldugunu düşündüm içinize kurt düşürdüm belkı görememişsinizdir die haber vermek istedim tekrar özür dilerim eşim bu akşam geç geliyo annemle aramızda sadece 1 ev var yemege çagırıyo benı ben çıkıyorum ii akşamlar herkese
Belli olmaz son 2 günde dönen ble varmış hayırlısı neyse o olsun...slm kızlar bugün kontrolümüz vardı. ben 2 haftada 2 kilo almışım kızımsa sadece 200 gram almış 2800 olmuş.ben de 3 kilo olmuştur diyordum
Yurt dışında kesiyolarda burda pek sanmam izin versinler.Eger öle bişiye izin verirlerse çok güzel bi anı olur :))kızlar merhaba,
epidural sezeryanda babalar bebek kordonunu kesebiliyorlar mı biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?