slm kızlar,
Geçmişi okuyamadan dalıyorum ,
Salı akşamı kanama yaşadım artık erken doğum riskimiz var,
sürekli uzanıyorum ayaklarımı uzatıp yatmaktan ve beklemekten başka şansım yok,
2 gün hastanede yattım yine,
Kanamayla başlayan hamileliğim kanamayla bitmek üzere galiba,
Bize dua edin herşey yolunda gitsin,
Sürekli uzandığım için buraya uğramak da zor oluyor artık,
Umarım hayırlı haberlerle dönerim araanıza.
Kendinize dikkat edin,
sizi çok özleyeceğim,Yazamasam da ara sıra girip haberlerinizi okumaya çalışacağım.
:HEpinizi öperim....
ya banlanırmıyım cezamı yerim bilmiyorum ama cümle aynen şöle bi yerini kesip yazıcam isimler takma isim kullanıyım kaydirigubbakcemile3 makbule ve şahika temmuz 2010 anneleri adlı malları duvara dayayıp ............................ cümle bu gerisini anlamıssınızdır profile gelen yazı bu kusura bakmayın ben demedim bu küfürü face dedi kaydirigubbakcemile3
ben doğum yaptımmmm :)))))))))
çok iyiyim çok şükür bebeğimde çok iyi maşallah ona eşim sen sıkılırsın ben pc yi alayım kk da yazışırsın dedi çok ta iyi oldu şimdiden sıkıldım kalktım dolandır durdum koltuğa oturdum emzirdim şimdi tekrar yattım hiç korkunuz olmasın öpüyoz sizi oğlumla
3.150 ve 47 santim minnacık bi bebeğim var çok şükür çok iyiyiz
takma ısımlerı merak ettım sımdı :)
kımlermıs kaydirigubbakcemile3ne sapıklar var su hayatta yaa
bu arada ben de size sorayım oğluma behnan adını koymayı düşünüyorum
eşim de emir furkan talha isimlerini beğeniyo ama bana bırakıyo
sizce hangisi güzel[/COLOR][/B]
çok iyiyim çok şükür bebeğimde çok iyi maşallah ona eşim sen sıkılırsın ben pc yi alayım kk da yazışırsın dedi çok ta iyi oldu şimdiden sıkıldım kalktım dolandır durdum koltuğa oturdum emzirdim şimdi tekrar yattım hiç korkunuz olmasın öpüyoz sizi oğlumla
emir güzel..
takma ısımlerı merak ettım sımdı :)
kımlermıs
ne sapıklar var su hayatta yaa
cnm takma isim derken forumdakılerin ismini kullanmak istemedim zavallıların haberi yokkı mesela sen ve ben o forma katıldık dimi safkan ve umutluu gerisinde o cümle anladınmı takma kullanmamın sebebi bu aman herkesin içine kurt düşürdüm kusura bakmayın ben bilin istedim :kedi:
bende erkek beklıyorum
bana bu adları onersen sunları soylerım
ama kızmaca yok
behnan - soylemesı zor
furkan- anlamı kuranda gecen bı felaket adı galıba anlamından dolayı dusunmem
talhada erkege gore cok sosyetık ve hafıf gıbı
gerıye emır kalıyor :)
bak hıc bı adı begenemedıgımden hala ısım bulamadım bu gıdısle oğlanın adı mert olacak galıbaaa
kızlar facebookta 2010 temmuz anneleri için açılan bi grp var dedim katılayım sonra profilime gelir bi bakarım küfürlü bi cümle suratım alev aldı hemen gruptan ayrılmak zorunda kaldım benden başka kımseye böle bişe oldumu dikkat edin die dedim
merhaba kızlar.. ay bugün ne iğrenç bigündü yarabbim.. 10:15 de randevum vardı 40 dk bekleyecektik güya tam 2 saat 15 dak bekledik. en sonunda kızımızı gördük. 2970 gram olmuş,3000 e hazırlamıştım kendimi boyuda 49 cm miş. bu sefer fotosuda güzel çıkmadı yani hiçbir yüz hattı belli olmuyor. bizden bu kadar sizler nasılsınız??
yasatması enteresan dogduktan sora tarılması ve gramajının bılınmesıde enteresan köy yerlerınde tarmı martı yok benım bıldıgım
doguyo bebek annesının memesıne yapısıyo
ne mama var ne de bızım suan aldıgımız bır ton malzeme
oralarda bırcok sey yok
üstelık bizim köyde doğalgaz ve suda yok ve annemız bızı orada 5 yıl bakmıs
dusunebılıyormusunuz ne kadar zor sartlar
annem dıyo bu sarlarda 5 taneyı bı arada buyuturum ne varkı dıyor
müsadenizle ohaaa diycem..akannehir
aslında adnan ısmını begenıyorum bıde genelde adnanlar basarılı iş adamları oluyorlar dıkkat ettınızmı hıç
ama kucucuk bebegede adnan nası dıyecem oda garıp gelıyo
offf
neyse mert de guzel isim napalımm
kız olursa adını ben koyarım
yada 2. oğlan olursa ben koyarım
Yase, Behnan söylenişi zor bir isim sen bilirsin..
banamı kaydirigubbakcemile3 anam adım sapıga çıkıcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah izin verirse oğlumun adı furkan olacak kuranda geçiyor.mert ismide güzel Furkan mert olabilir ama nedense 2 isim hiç düşünmedim beki göbek adı olabilir :)
Hakla batıl ı ayıran demek ve kur'an demek..
Ama felaket olduunu duymadım.
Furkan suresi var bi yerdede geçiyor türkçesi "biz size furkan ı yollamadık mı" diye yani kur anı.
Deişik olarak teyzelerimin oğulları TAYLAN ve TOLGUN var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?