2010 Temmuz Anneleri : )

Belli olmaz son 2 günde dönen ble varmış hayırlısı neyse o olsun...

Yurt dışında kesiyolarda burda pek sanmam izin versinler.Eger öle bişiye izin verirlerse çok güzel bi anı olur :))

evet guzel olabilirdi ama eşime şimdi sordum sanırım hiç öyle birşey duymamış olacak ki sen delirdin galiba dedi , kötü bir fikir gibi geldi.

evet guzel olabilirdi ama eşime şimdi sordum sanırım hiç öyle birşey duymamış olacak ki sen delirdin galiba dedi , kötü bir fikir gibi geldi.

ben eşimi doğum odasına girmeye bile ikna edemiyorum. göbek kordonunu kes desem bayılır heralde.

benim eşim dr izin verirse doğuma girecek foto çekecek daha dr sormadık inşallah izin verir çok istiyorum girsin diye..

Sıkma canını, önceki konularla alakalı herhalde, fikir ayrılıkları heryerde oluyor boşver şeker..Şurda az zaman kalmış uğramamazlık yapma sakın..

yani hiç yazmadığım şeyler garip bir yorum aklımdan bile geçmeyen tarzda cevap vermeye bile gerek duymuyorum. sonuçta söylediğin şey karşıdakinin anladığıyla sınırlıdır. ama sadece canım sıkıldı. bakarım duruma göre canım.sonuçta canımızı sıkmak için değil oyalanmak için giriyoruz. birazdan çıkıcam. sonrasına bakarız. sizleri merak ettikçe girer okurum.

canim ya ne oldugunu bilmiyorum ama sonucta hepimiz burada fikirlerimizi ve tecrubelerimizi yaziyoruz, isteyen istedigi bilgiyi alir ya da almaz, bu sonucta bizlerin secimi kimseyi birsey yapsin diye zorlamiyorsun ki.Lutfen kendini uzme ve bizleri de sensiz birakma olur mu.Burada hepimizin birbirne ihtiyaci var hem guzel vakit geciriyoruz hem bilgi alisverisi yapiyorz.a.s.

evet canim burada babanin kesmesine izin veriyorlar, ama Turkiye de bilmiyorum.

burda ben de bilmiyorum ama bizim öğrendiğimiz kadarı ile epiduralde perde arkasına eş girebiliyor benim eşim girecek ...ama kordon olayını bilmiyorum ...sen istersen keserim dedi de anladım ki korkuyo kendi kesmeye bişi olur diye ben de vazgeçtim :))

canım boşver canını sıkma sen.. herkesin gergin zamanları oluyor işte böyle şeyler kafaya takma lütfen

Ben kordon kesmesini istemiyorum sadece foto ve video çeksin yeter. O anı tekrar tekrar görmek için.Hem hatıra olarak kalacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…