Belli olmaz son 2 günde dönen ble varmış hayırlısı neyse o olsun...
Yurt dışında kesiyolarda burda pek sanmam izin versinler.Eger öle bişiye izin verirlerse çok güzel bi anı olur :))
ben facebook grubundan çıkıyorum buraya da daha az giricem artık kendinize iyi bakın kızlar.
flowersun buraya neden daha az uğrayacaksın ki birine mi kızdın..
ne oldu şekerimmmmm
evet guzel olabilirdi ama eşime şimdi sordum sanırım hiç öyle birşey duymamış olacak ki sen delirdin galiba dedi , kötü bir fikir gibi geldi.
evet canım baya canım sıkıldı ama şimdi yazmak istemiyorum.
Sıkma canını, önceki konularla alakalı herhalde, fikir ayrılıkları heryerde oluyor boşver şeker..Şurda az zaman kalmış uğramamazlık yapma sakın..
evet guzel olabilirdi ama eşime şimdi sordum sanırım hiç öyle birşey duymamış olacak ki sen delirdin galiba dedi , kötü bir fikir gibi geldi.
evet canim burada babanin kesmesine izin veriyorlar, ama Turkiye de bilmiyorum.
yani hiç yazmadığım şeyler garip bir yorum aklımdan bile geçmeyen tarzda cevap vermeye bile gerek duymuyorum. sonuçta söylediğin şey karşıdakinin anladığıyla sınırlıdır. ama sadece canım sıkıldı. bakarım duruma göre canım.sonuçta canımızı sıkmak için değil oyalanmak için giriyoruz. birazdan çıkıcam. sonrasına bakarız. sizleri merak ettikçe girer okurum.
evet canim burada babanin kesmesine izin veriyorlar, ama Turkiye de bilmiyorum.
yani hiç yazmadığım şeyler garip bir yorum aklımdan bile geçmeyen tarzda cevap vermeye bile gerek duymuyorum. sonuçta söylediğin şey karşıdakinin anladığıyla sınırlıdır. ama sadece canım sıkıldı. bakarım duruma göre canım.sonuçta canımızı sıkmak için değil oyalanmak için giriyoruz. birazdan çıkıcam. sonrasına bakarız. sizleri merak ettikçe girer okurum.
Ben kordon kesmesini istemiyorum sadece foto ve video çeksin yeter. O anı tekrar tekrar görmek için.Hem hatıra olarak kalacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?