doktor bana dedi sen normal yapabilirisn iri bir kadınsın dediğsempatiksalakcinniboydan herhalde 170 falan.bende eminmisiniz dedimsempatiksalakcinniama daha çatı muaynesi olmadımvardır elbet bir yolu sen kafanı yorma canım doktor senin için en uygununu yapar....
bana da herkes aşağı inmiş dio karnın.ooohh ne ii be ne güzell gezdi bizim annelerin hepsi bugünnn.sen de benim yerime gezseydinn bacımmm:kedi: benim inmedi henüz aşağıya karnım nedenkineee?CADIARZU
ooohh ne ii be ne güzell gezdi bizim annelerin hepsi bugünnn.sen de benim yerime gezseydinn bacımmm:kedi: benim inmedi henüz aşağıya karnım nedenkineee?CADIARZU
sağol teşekkürler şimdi daha iyiyim kötü bir gece ve gündüz geçirdim inşallah bu gece uyursam biraz rahatlar. acil nst vajinal muayene herşeye bakıldı ağrılar içinde kıvranıyorum ama nstde hiçbişey çıkmadı kasılma filan. bebek iyi dedi doktor baskıdan oluyor ama dayancaksınız dedi 2 tane minoset içtim şimdi biraz daha iyiyim bakalım yarına hayırlısı. bana oluyor bu ağrılar arada.
bana da herkes aşağı inmiş dio karnın.
doktorum henüz tam yerleşmemiş kafası dedi.
valla bende sordum geçen son haftalarda dedi ama hala yapmadı bende o kadar temizlendim gittimbilmiyorumkismilebelki sancı geldiğinde bakar ama gelecek hafta için de biş demedi yapıcam diye:ecrin_bebek:tam olarak ne zaman yapılıo çatı muayenesi.geçen dedim druma ne zaman yapılıcak die.sabret acele etme o kadar dedi...allahım öldürcek bu drun rahatlığı beni...kaydirigubbakcemile3
keşke bizim de belli olsa günümüzzz....
doktor bana dedi sen normal yapabilirisn iri bir kadınsın dediğsempatiksalakcinniboydan herhalde 170 falan.bende eminmisiniz dedimsempatiksalakcinniama daha çatı muaynesi olmadım
ama ben yazda olsa çok sıcak suyla banyo yaparım.
banyodan çıktığımdada kalbim yerinden çıkacak gibi olur.
bir saat kendime gelemem.
bu fikir benim için pek uygun değil galiba
walla canım 3 aydır ewden dışarı ilk çıkışım diyebilirmzemuszemus ayıpsın senin yerinede qezdim temiz hawayı soludum.benim sancılarım falan başladı ama 2 haftadır buqünde artık bacaklarım inan karnımı taşıyamıyo kopuyo aqrıdan:bbo: aşaqı inince daha da aqırlaşıyomuş insan anladım wallaabilmiyorumkismile
şuanda yapabilir bir durumda isem normalde kararlıyım.çatı muayenesinnden sonra doktorunuzla beraber karar verirsiniz. doğum şeklinize.
her ikisininde artısı eksisi var bana göre.
kişiye uygun olanını seçmek en iyisi.
ben şu an için hiç düşünmüyorum ne nasıl olacak diye. haftaya doktorumla enine boyuna konuşacağım.o zaman kararımı vereceğim net olarak...
çok geçmiş olsun,
ağrı yokken uyumayı deneseydin,
baskı neden oluyormuş? yorgunluktan falan mı?
istirahat edince de azalmıyor mu ağrı?
belkide boyu uzundur yeri dardır o yüzdendirsempatiksalakcinni
belkim bebiş süpriz yaparhihoyyytyok kızz biz de pek uzun yokturr...oğlumda 48 cm doğduu.ben de desen anca taş çatlasın 1.60cm.anlayacağın çıkmıyo bu bünyeden uzun bi bebekk:roflol:
şuanda yapabilir bir durumda isem normalde kararlıyım.
ama tabiki illede olacak diyemiyorum çünkü bazen normalde zararlı olabiliyor.
bebiş için en hayırlısı ne ise o olsun:ecrin_bebek:
belkim bebiş süpriz yaparhihoyyyt
bizdede baba 1.95 bende 1.70 herhalde uzun bi bebek olur
bencede normal bir dene doktorun kendine ve sana baya güveniyor olmalı böyle dediğne göre en azından denemedim demezsinyerimsenibencanım bende sezeryanda kararlıyım ama doktorum normal taraftarı. bana çünkü sancın geldiğinde önce normal için şartların uygun mu ona bakarız normal yaparız dedi.
bende ama diyivce o da birdahakine konuşuruz dedi.
hayırlısı olsun bende illaki şu olsun diye diretmeyeceğim.
hangisi hayırlısı ise o olsun...
valla bizimkide babasına çekmiş o zamansempatiksalakcinni kız aldığımız kıyafetleri fazla giyemcek bu tosuncuklar:kedi:
ya nstde en fazla 160 gösterio benim sancı olduğu zaman kaç gösterio br bilgin varmı?
canım bende sezeryanda kararlıyım ama doktorum normal taraftarı. bana çünkü sancın geldiğinde önce normal için şartların uygun mu ona bakarız normal yaparız dedi.
bende ama diyivce o da birdahakine konuşuruz dedi.
hayırlısı olsun bende illaki şu olsun diye diretmeyeceğim.
hangisi hayırlısı ise o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?