2010 Temmuz Anneleri : )

evet canim haklisin dr soyledi zaten yuruyus ve sex dedi

akannehir
doğurabilmek için sex yapmak enteresan bir durum gerçekten, ama işe yarıyormuş ....

Suhenza Iyigeceler cnm :)) Nazosan sana da ıyıgeceler kocısle beraber uyumazsam gece 3 e kadar tek basıma oturuyorum barı onunla yatayım da erken yatmıs olayım ..

primera iyi geceler sana da...
benimde yatmam hayırlı olacak... kocam çağırıp duruyor zaten... umarım uyurum..
haydi hayırlı gecelerrrr a.s

iyiyim tatlım.

evet doğumu yaşamda yapacağım kısmetse. ama doktorumuz değişti bakalım onu nasıl yapacağız?

Dr.un kim oldu?Ben Ümit Beye gidiyordum çok da memnunum.Ama doğum memlekette olacak o nedenle onda olamayacak.Geçen 2 arkadaş da epidural sezeryan oldu yaşamda Ümit Bey yaptırdı.Çok da memnundular.Ümit Beyi öneririm sana da.Kendine iyi bak.

hayırlı olsun uzun ömürlü olsunlar.bizim kızımız da 27 haziranda geldi uykusuz geceler başladı rahat olmak lazım ama.birbirimize sorarak we yazarak inş birbirimize destek olarak atlatıcaz bu ilk zor zamanları

hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh :)))

kızlarrr biz bugün oğluşumun odasına potansiyometreli anahtarlardan aldık. gece ağladığında falan ışığı çok kısık bir şekilde açarım rahatsız olmaz diye. gerçi çoğunuzun aklına gelmiştirde ben yinede paylaşayım dedim :))

pufff dehşet sıcak kızlarrr... yataga yapısıyrom resmen akannehir
salı nst için gittiğimde sezeryanı konusucam dr.la ... ben gerçekten korkuyorumm mafoldumben

günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............

günaydın güzel anneler

iki gündür abimlerin taşınma telaşından giremedim .

heyecanlı güne az kaldı. carsamba sabah ....eyvahedigeldismile

a.s.Herkese günaydın.Biz de kahvaltımızı yaptık geldik.Akşam eşimle koli yaptık.Ama daha yapılacak bir sürü iş var.:sinifsinif:Allah'ın izni ile hallederiz de bir an önce perşembe memlekete gideceğiz.Doğuma sayılı günler kaldı.O yüzden ne kadar erken gidersem o kadar iyi.:1rolleyes:

günaydınnnn...

ne güzel uyuyyordum yaa bankadan aradılar kampanya mı ne varmş uyandırdılarrrrrr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…