2010 Temmuz Anneleri : )

burda bir arkadaş kolik olan bebişler için buzuki orhan osmanın albümünün linkini vermişti bende ordan indirdim sakladım. ne olur ne olmaz diye

hoşbuldukk sonbaharcımmm.kaç gündür karşılaşamıyoruzz nasılsınn,minik prensesinn nasıl?

teşekkür ederiz :1hug: bugün kötü birgün geçirdim çok ağladım eşimin yeğeni gelmişti 3 gündür bende kalıyordu bugün bana aslında gelmek istemediğini dayısının yani eşimin onu zorla getirdiğini söyleyince kendimi çok kötü hissettim çok ağladım sonra eşimi aradım kızı evine geri gönderdi eşim. işte o ağlamalarım sırasında bebişim çok hareketlendi . sonra benim ağlamam bitti ama bebiş hala çok haraketli ve bugün hayatımda ilk defa vajinal kasılma yaşadım 4 kez elektirik verilmiş gibi gerilme oldu şimdi tarif edemiyorum. 3 kez peşpeşede belime sanki biri vurup kaçmış gibi sancı girdi çıktı ama saniyelikti hepsi. korktum ama şimdi iyiyim.

Kızlar sızlere fikir olması ıcın bebısımın şekerinin resmını atıyorum . ://img149.imageshack.us/img149/2384/dscf7704d.jpg

son günlere yaklaştıkça sıkıntılarımz artıyo teyzesi ama şükür buna da:))
sabrediyoruzzz doğacağııı ana dek:))

Sonbaharcım moralını bozma yaa kızda ne patavatsızmıs ben gelmek ıstemıyordum demıs barı baska bı bahane bulup kacsaydı ..

kıyamam ben sana yaaa sıkma gülüm kendini.senin ne suçun varr...off yaa bak ben de üzüldümm...aman gülüm girdik son haftalara.en son zamanlarda germe kendini.bebeğin de etkilenir.sancıların sebebi üzülmendi kesin.kendini ve bebeği düşün üzülme lütfen...Şeniz

eşim kızı geri gönderdi hemen zaten ama ne kadar yalnız olduğumu bugün birkez daha anlamış oldum kendi kardeşim annem zaten gelmiyor ilgilenmiyorlar bile. benimle tek ilgilen belkide bu dünya üzerinde beni seven tek insan eşim. oda olmasa ne yapardım. ama şimdi gerçekten iyiyim. :CüvCüv:

sonunda gördümm resmiii:lepi:
allah ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsn cnm....

yuh yani bu laf söylenir mi hemde hamile bir kadına düşüncesiz bacım düşüncesiz işte boşver üzülme o yaptığından utansın.

çktandır giremedim özlemişim sizi naslsınız?

hoşgeldin canım ne var ne yok bakem???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…