kıslarrrrrrrr annem geliyor sabaha yola çıktılarrrrr kaydirigubbakcemile2 sositososito :lepi: hihoyyyt :sm_cool:
hoşgeldiniz
hoşbuldukk sonbaharcımmm.kaç gündür karşılaşamıyoruzz nasılsınn,minik prensesinn nasıl?
Kızlar sızlere fikir olması ıcın bebısımın şekerinin resmını atıyorum . ://img149.imageshack.us/img149/2384/dscf7704d.jpg
teşekkür ederiz :1hug: bugün kötü birgün geçirdim çok ağladım eşimin yeğeni gelmişti 3 gündür bende kalıyordu bugün bana aslında gelmek istemediğini dayısının yani eşimin onu zorla getirdiğini söyleyince kendimi çok kötü hissettim çok ağladım sonra eşimi aradım kızı evine geri gönderdi eşim. işte o ağlamalarım sırasında bebişim çok hareketlendi . sonra benim ağlamam bitti ama bebiş hala çok haraketli ve bugün hayatımda ilk defa vajinal kasılma yaşadım 4 kez elektirik verilmiş gibi gerilme oldu şimdi tarif edemiyorum. 3 kez peşpeşede belime sanki biri vurup kaçmış gibi sancı girdi çıktı ama saniyelikti hepsi. korktum ama şimdi iyiyim.
ii geceler kızlarr:))
çktandır giremedim özlemişim sizi naslsınız?
teşekkür ederiz :1hug: bugün kötü birgün geçirdim çok ağladım eşimin yeğeni gelmişti 3 gündür bende kalıyordu bugün bana aslında gelmek istemediğini dayısının yani eşimin onu zorla getirdiğini söyleyince kendimi çok kötü hissettim çok ağladım sonra eşimi aradım kızı evine geri gönderdi eşim. işte o ağlamalarım sırasında bebişim çok hareketlendi . sonra benim ağlamam bitti ama bebiş hala çok haraketli ve bugün hayatımda ilk defa vajinal kasılma yaşadım 4 kez elektirik verilmiş gibi gerilme oldu şimdi tarif edemiyorum. 3 kez peşpeşede belime sanki biri vurup kaçmış gibi sancı girdi çıktı ama saniyelikti hepsi. korktum ama şimdi iyiyim.
çktandır giremedim özlemişim sizi naslsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?