eşim kızı geri gönderdi hemen zaten ama ne kadar yalnız olduğumu bugün birkez daha anlamış oldum kendi kardeşim annem zaten gelmiyor ilgilenmiyorlar bile. benimle tek ilgilen belkide bu dünya üzerinde beni seven tek insan eşim. oda olmasa ne yapardım. ama şimdi gerçekten iyiyim. :CüvCüv:
selam kızlar..
yattım yattım geldim uyuyamadım..
nazosan geçmiş olsun canım ..canını sıkma...
esraben gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..
darısı başımızaaaaa..
selam kızlar..
yattım yattım geldim uyuyamadım..
nazosan geçmiş olsun canım ..canını sıkma...
esraben gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..
darısı başımızaaaaa..
saolun kızlar iyiyim bebişimde iyi son günlerini dolduruyo bugün kontrol vardı doğum başlamış sayılır dedi 4cm açık var oğluşum 3900gr:)) bekliyoruz sabırsızlıkla:))
saolun kızlar iyiyim bebişimde iyi son günlerini dolduruyo bugün kontrol vardı doğum başlamış sayılır dedi 4cm açık var oğluşum 3900gr:)) bekliyoruz sabırsızlıkla:))
Saolun kızla sadece 30 tane yapıcam oda hastanede gelen yakınlar ıcın mevlutte cıkolata dagıtıcam ..
sağolun kızlar.. biz şimdilik müsade isteyelim kızımla. gidelim huhucuk dapalım. hepinizi çok çok öpüyorum. yarın görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın. iyigecelerrr :asigim: :1hug:
herkese iyi geceler :)
iyi geceler kızlar ben de uyumayı denicem..
kıslarrr gözümden uyku akıyor ama sırf sıcaktan ter içinde kalıcam korkusuna uyumaya cesaret edemiyorum(((
sıcakta hiç birşeyin tadı yok.uykunun bilee:umursamaz:
son günlerin gülll.sonra bebiş uyusa da ben de uyusam diceksin.sıcak vız gelicek sana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?