2010 Temmuz Anneleri : )

dün eşimin halasıyla konuştukta onun torunu mutfakta aspiratör sesinde uyuyormuş aspiratörü kapatınca hemen uyanıyormuş :)) bakalım bizimkiler bize ne maymunluklar yaptıracak :))

kızlarrrr merhaba..
1 temmuzda sezeryanla zeynebimiz dünyaya geldi..
çok şükür o da bende iyiyizz..
sezeryan olduğu için sanırım ilk günler sütüm gelmedi mama takviyesi yaptık..
göğsümü kavramada zorlandık biraz ucu yokmuş( ama birkaç günde herşey öğreniyormuş..
şuan iyiyiz ..sıradaki herkese Allah kolaylık versin:)))

ohhhhhhh ne qüsel wallaaa :sm_cool: :teytey::teytey::hooray::dance::dance:hihoyyytopuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bu seferde babam antalyada yalnız kaldı konuştum sesi pek mahsun geliyordu ona biras üzüldüm (

Valla ıkı uc hafta oncesıne kadar saclarımı duzlestırırdım fılan bıseyler yapardım sımdı bende farkındayım saldım cayıra mevlam kayıra mısalı tepeden bı topuz yapıyorum dolasıyorum oyle napayım yaa butun hevesımı dogumdan sonraya saklıyorum : ))

dün eşimin halasıyla konuştukta onun torunu mutfakta aspiratör sesinde uyuyormuş aspiratörü kapatınca hemen uyanıyormuş :)) bakalım bizimkiler bize ne maymunluklar yaptıracak :))

yaaaaaa..akannehirallahım hayırlısını wersin ben nefret ediyorum aspirötör sesinden laelaelaelaelaelaelaelaelaelae laelaelaelaelae akıllı şeylerle uyusunlarrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy canımm allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı ve uzun bir ömür versin :))

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq:

allah analı babalı buyutsun cnm : ))) Hayırlı olsun .. meme ucu eczanelerde satılıyor aklında olsun bı kac gun kullanabılırsın bebısın kavramasını ogrenene kadar. .

gözün aydın canım...
allah analı babalı büyütsün inş...:Saruboceq:

esraben kullanıcısından alıntı
kızlarrrr merhaba..
1 temmuzda sezeryanla zeynebimiz dünyaya geldi..
çok şükür o da bende iyiyizz..
sezeryan olduğu için sanırım ilk günler sütüm gelmedi mama takviyesi yaptık..
göğsümü kavramada zorlandık biraz ucu yokmuş( ama birkaç günde herşey öğreniyormuş..
şuan iyiyiz ..sıradaki herkese Allah kolaylık versin:)))

gözün aydın canım...
allah analı babalı büyütsün inş...

O garıp sesler bebeklere cok ıyı gelıyor herhalde benımkı de denız otobusunun ıcınde kıpır kıpır edıyor ablamınkı de oyleydı degısık manyetık sesler onların hosuna gıdıyor sanırım : ))

Senın babanda annene ne zaman donucek fılan dıye baskı yapmasın cnm bızımkı pek yalnız kalamıuor cunku ..ne kadar kalıcak annen sızde ?

yok canım babam torununa kıyamaz annemi çağırmaz :)) 20 gün falan kalıcak bakalım :))

oda ben torunumu qöremiyeceqim diye qaripsemiştir olsun oda doqunca qelir yada siz dedeye el öpmeye qidersinizzzz:teytey:

hayırlısıyla canım babamda perşembe yada cuma gelecek (inşallah bir aksilik olmazda) muhtemelen pazar gününede kardeşimle dönecekler annem kalmaya devam edecek :))

süpürge sesiyle uyuyan çocuklar bile varrkaydirigubbakcemile3
bakalım bizimkiler nasıl olacaklarr?

Cnm dogum hıkayenı de beklıyoruz : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…