2010 Temmuz Anneleri : )

Yok cnm yaa ben pek yakın oldugunu sanmıyorum bugun netten arastırdım bıraz demısler ki ; ben hamılelıgımın basından berı 1 cm acılmam var yada 35 haftalıkta 1 cm mıs 41 hafta olmus hala 1 cm ... yani dogum sancıları baslamadan zaten 2 - 3 -4 cm dıye ancak ozaman baslıyor acılma . Benım sınırlerım bozuk bıraz da buyuzden gunun olayı dıye yazdım . ama tabii bende umut edıyorum bı an once olsun dıe cunku bı an once gelsın ıstıyorum .

Yaa bugün bacaklarımı eşim epilasyonladı,
Adam benden iğrenmez inşallah
seviyo hala tombulum diye ama korkuom haa iğrenecek diye.

Yapmasana be tatlım sen öyle.
azıcık sabret çok az kaldı.

Ayy sorma o sinirler çok gergin zaten bugünlerde.
ben de herşeyden nem kapıorum.
ama sonra çok az kaldı takma hiçbişeyi diyorum.
alıyorum bi dondurma tamamdır herşeyi unutuyorum hayallere dalıyorum.
Sen de bozma sinirlerini kuzum.

kıslarrrrrrrr annem geliyor sabaha yola çıktılarrrrr kaydirigubbakcemile2 sositososito :lepi: hihoyyyt :sm_cool:

evet cnm ya hersey ust uste gelıyor ve beklemek cok streslı napıcaz bılmıyorum kımseyle tartısmamaya calsııyorum esım de gerıldı ıyıce demek kı son haftalar boyle oluyormus .

kıslarrrrrrrr annem geliyor sabaha yola çıktılarrrrr kaydirigubbakcemile2 sositososito :lepi: hihoyyyt :sm_cool:

Gözün aydın canım .
Çok rahat oluyo anneler gelince.
Sağoşsun benimki süper valla.

Güllcüm perşembe geliyomuş bulut Kaanımız .
Ayy çok az kaldı heyecan bastı beni bile sen nasılsın canım.

Kızlar ben anacığımın yanına gidiorum balkona.
Hepinizi öptüm.

Yaa bugün bacaklarımı eşim epilasyonladı,
Adam benden iğrenmez inşallah
seviyo hala tombulum diye ama korkuom haa iğrenecek diye.

Benımkı de bana bugun afrıkalı kabıle kadınlarına benzedın dedı goguslerımız sıyah renk oldu yaa uyuz oldum .. Neymıs dogumdan sonra bakıma ıhtıyacım varmıs .. kıl tuy yuzunden .. ben sorucam ona ; once sac boyası cılt bakımı , epılasyon , masaj bakalım bakım nasıl oluyormus :jeyyar:

bu gecede çok sıcak. gitgidede sıcaklık artıyor. bugün yine dua ediyorum Allahım nolur yağmur yağsın diye. önceden kapalı havadan nefret ederdim şimdi güneşten kaçıyorum sempatiksalakcinni

Güllcüm perşembe geliyomuş bulut Kaanımız .
Ayy çok az kaldı heyecan bastı beni bile sen nasılsın canım.

evet tatlım yaaaa ne heyecan hemde sürekli eşimle perşembe gününü konuşuyoruz işte bu aralar doğmuş olur falan bir sürü şey :))) saatleri sayıyorum ama geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaaaaa :))) oğlumda halen tepiş tepiş teyzesi bi görsen hiç durmuyor :)))

bugün benim eşimde bana diyorki saçlarının kırıklarını aldırsana benim saçımda kırık yokki dedim sonra olsun boyatırken uçlarından aldırırsın dedi boyatmıcamki dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adamın amacı benim kendimi iyi hissetmemi sağlamaktı ama zavallım nasıl yol göstereceğini bilemedi böle komik bi diyalog çıktı ortaya

ohhhhhhh ne qüsel wallaaa :sm_cool: :teytey::teytey::hooray::dance::dance:hihoyyytopuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…