Aaaa bak sen bunca gün doğuran olmadı mı ayol?
Şaşırdım nolmuş bizim temmuz bebelerine beklemeye karar verdiler herhalde.
Aman aman beklesinler aferin onlara.
Eee senin açılma başladığına göre yakın görünüyodur canım.
Güllcüğümü de Allah kurtarsın.
B:ulut Kaanla vuslat yaklaşıyor yani.
benim evin tüm pencereleri açık o halde bile elimde yelpaze ile uyumuşum gece. ama benimde sabahları boğazlarımda sorun oluyr uyandıktan sonra birkaç saat boğazlarım yanıyor ve acıyor. tüm gün soğuk içecekler tüketiyorum gecede pencereler açık yatınca şişiyor.ama yine de kapatamıyorum.
Yok cnm yaa ben pek yakın oldugunu sanmıyorum bugun netten arastırdım bıraz demısler ki ; ben hamılelıgımın basından berı 1 cm acılmam var yada 35 haftalıkta 1 cm mıs 41 hafta olmus hala 1 cm ... yani dogum sancıları baslamadan zaten 2 - 3 -4 cm dıye ancak ozaman baslıyor acılma . Benım sınırlerım bozuk bıraz da buyuzden gunun olayı dıye yazdım . ama tabii bende umut edıyorum bı an once olsun dıe cunku bı an once gelsın ıstıyorum .
Yapmasana be tatlım sen öyle.
azıcık sabret çok az kaldı.
Yapmasana be tatlım sen öyle.
azıcık sabret çok az kaldı.
Ayy sorma o sinirler çok gergin zaten bugünlerde.
ben de herşeyden nem kapıorum.
ama sonra çok az kaldı takma hiçbişeyi diyorum.
alıyorum bi dondurma tamamdır herşeyi unutuyorum hayallere dalıyorum.
Sen de bozma sinirlerini kuzum.
kıslarrrrrrrr annem geliyor sabaha yola çıktılarrrrr kaydirigubbakcemile2 sositososito :lepi: hihoyyyt :sm_cool:
kıslarrrrrrrr annem geliyor sabaha yola çıktılarrrrr kaydirigubbakcemile2 sositososito :lepi: hihoyyyt :sm_cool:
kıslarrrrrrrr annem geliyor sabaha yola çıktılarrrrr kaydirigubbakcemile2 sositososito :lepi: hihoyyyt :sm_cool:[/QUO
Allah kavustursun cnm zaten bı kac gunun kaldı : )) :teytey:
Yaa bugün bacaklarımı eşim epilasyonladı,
Adam benden iğrenmez inşallah
seviyo hala tombulum diye ama korkuom haa iğrenecek diye.
Kızlar ben anacığımın yanına gidiorum balkona.
Hepinizi öptüm.
Güllcüm perşembe geliyomuş bulut Kaanımız .
Ayy çok az kaldı heyecan bastı beni bile sen nasılsın canım.
Benımkı de bana bugun afrıkalı kabıle kadınlarına benzedın dedı goguslerımız sıyah renk oldu yaa uyuz oldum .. Neymıs dogumdan sonra bakıma ıhtıyacım varmıs .. kıl tuy yuzunden .. ben sorucam ona ; once sac boyası cılt bakımı , epılasyon , masaj bakalım bakım nasıl oluyormus :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?