2010 Temmuz Anneleri : )

günaydıın kızlarrr

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler

kısmetse yarın bu saatlerde ogluşumla buluşucam cok heyecanlıyımeyvahedigeldismileopuyorumnanaktan
hadı bakalım doğurmayanlar olarak bız gıtgıde azalıyoruz
allah hayırlı bır evlat ve ınsan yapsın saglıklı olsun ınsallah

allah eslerımızı korusun onları basımızdan eksık etmesınde en önemlısı bu zaten
eşlerimizle 50 yıl 60 yıl geçirelim inşallah
amin

süpürge sesiyle uyuyan çocuklar bile varrkaydirigubbakcemile3
bakalım bizimkiler nasıl olacaklarr?

bakalım daha neler ogrenıcez bebelerımızden
degısık huylarını ogrenecegız
helebı dogsunlar buyusunlerde hayırlısıyla ve saglıkla

eeeeeeeeee bugun doguran varmı varsa hıkayesını beklerız
bugun pazara gıtmem lazım
bebe besıgıde gelecektı bugun
bakalım

günaydın canım pazar işini sabah yada aksam serinlikte halletsen hava cok sıcak

günaydın canım pazar işini sabah yada aksam serinlikte halletsen hava cok sıcak

dogru soyluyosun sıcaklar cıkmadan halletmek lazım
ama bende kendıme gelmeden pılatesımı yapmadan cıkamıyorum oylede bı huyum var aceleısım varsa ne ala yoksa ne derler afyonum patlamadan cıkmıyorum :)

bugün hastaneye yatmadım, mutluyum :teytey:

hadı gozun aydın
valla karnım artık cok baskı yapıyor
nefes almakta yatmakta zorlanıyorum oyuzden her sekılde doguma hazır gıbıyım korku morku kalmadı
yeterkı eskı gunlerıme donuyum dıyorum hayırlısıyla
ayyy
koça boynuzu yük olmaz derler ama
karnımı zor tasıyorum

günaydın kızlarr bizde gece 4 de havaalanına gittik 6 gibi eve döndük sonr uyumuşum ancak uyandım. daha uyurdumda çok sıcaktan uyandım.

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler

kısmetse yarın bu saatlerde ogluşumla buluşucam cok heyecanlıyımeyvahedigeldismileopuyorumnanaktan
gözünaydın canım bende o heyecanı yaşamak stşyorum bugğn geçmek bilmez şimdi sana . hayırlısıyl kucağına alırsın inşallah. sonra fırsat buldukça gir ama olurmu. gerçi bebişten fırsat bulamayabilirsin ama olsun bebişini kucağına alda :asigim:
bugün hastaneye yatmadım, mutluyum :teytey:

ay walla sevindim canım nasıl oldun geçtimi?

günaydın kızlar,ben artık tek haneli rakamları geri saymaya başladım hihoyyyt 9 gün kaldı kızıma kavuşmama

bende arık taşımakta zorlanıyorum.
birde gün geçtikçe sabırsızlanıyorum bebeğimi kucağıma almak istiyorum a.s

safkan koç boynuzu ağır gelmezmiş sözün çok hoşuma gtti..

ama göbekler artık ağır geliyor

Son düzenleme:

canım hayırlısıyla dogumdan sonra allah kısmet ederse annem cok ısrar edıyo 1 hafta bızde kalın dıye zaten sonrasında kız kardesimin dogumu var kendi evime gelirim diyorum fırsat buldukca yazmaya calışırım

ben almadım almayıda dusunmuyorum bu sıcaklarda tatlı tatlı cekılmez bence dedım almadım
belkı soguk lomonata degıtırız

Bende şeker alırken Eminonunden Sekerci adam hatırlattı yoksa unutmusum bende ama logusa serbeti soguk servıs edılıyor ben surahı ve plastık bardak goturup hastanede gelenlere verırım dıye dusunuyorum

gunaydın kızlar doğum zamanım belli oldu.kısmetse 14 temmuz sabahı sezeryan olucam...cok heyecanlıyımmm 8 gün kaldıalkisalkisalkis

Son düzenleme:

ay walla sevindim canım nasıl oldun geçtimi?

dün geceden beri bir icraat yok valla. sabah doktoru aradım yaklaşık 12 saattir tuvalete gitmedim deyince düzelme var o zaman. bugün yediklerine dikkat et, bol sıvı al akşama tekrar konuşalım dedi.
çok korktum dün ama.. Allah dualarımı kabul etti. :Saruboceq:
tabi umarım tekrar başlamaz CADIARZU

dolaptan buz gibi su içiyorum sürekli ama içim serinlemiyor karnım davul gibi oldu su içmekten geceden beri 1,5 lt su içtim dolaptan ama halaa içim yanıyor

gunaydın kızlar doğum zamanım belli oldu.kısmetse 14 haziran sabahı sezeryan olucam...cok heyecanlıyımmm 8 gün kaldıalkisalkisalkis

canım doğum yaklaşınca sapıtmaya başladık herhalde,sen haziran yazmışsın ben de geri kalan günümü yanlış saymışım.günümüz aynı seninle benimde 14 temmuz aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…