hadı bakalım doğurmayanlar olarak bız gıtgıde azalıyoruzgünaydın güzel anneler ve tatlı bebişler
kısmetse yarın bu saatlerde ogluşumla buluşucam cok heyecanlıyımeyvahedigeldismileopuyorumnanaktan
allah eslerımızı korusun onları basımızdan eksık etmesınde en önemlısı bu zateneşim kızı geri gönderdi hemen zaten ama ne kadar yalnız olduğumu bugün birkez daha anlamış oldum kendi kardeşim annem zaten gelmiyor ilgilenmiyorlar bile. benimle tek ilgilen belkide bu dünya üzerinde beni seven tek insan eşim. oda olmasa ne yapardım. ama şimdi gerçekten iyiyim. :CüvCüv:
süpürge sesiyle uyuyan çocuklar bile varrkaydirigubbakcemile3
bakalım bizimkiler nasıl olacaklarr?
günaydıın kızlarrr
hadı bakalım doğurmayanlar olarak bız gıtgıde azalıyoruz
allah hayırlı bır evlat ve ınsan yapsın saglıklı olsun ınsallah
allah eslerımızı korusun onları basımızdan eksık etmesınde en önemlısı bu zaten
eşlerimizle 50 yıl 60 yıl geçirelim inşallah
amin
bakalım daha neler ogrenıcez bebelerımızden
degısık huylarını ogrenecegız
helebı dogsunlar buyusunlerde hayırlısıyla ve saglıkla
eeeeeeeeee bugun doguran varmı varsa hıkayesını beklerız
bugun pazara gıtmem lazım
bebe besıgıde gelecektı bugun
bakalım
günaydın canım pazar işini sabah yada aksam serinlikte halletsen hava cok sıcak
bugün hastaneye yatmadım, mutluyum :teytey:
ben bu hafta içi lohuse şerbeti için kırmızı şeker alacağım. kızamık şekeri diye satılıyor di mi onlar, biliyor musunuz? aranızda yapacak olan var mı?
gözünaydın canım bende o heyecanı yaşamak stşyorum bugğn geçmek bilmez şimdi sana . hayırlısıyl kucağına alırsın inşallah. sonra fırsat buldukça gir ama olurmu. gerçi bebişten fırsat bulamayabilirsin ama olsun bebişini kucağına alda :asigim:günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler
kısmetse yarın bu saatlerde ogluşumla buluşucam cok heyecanlıyımeyvahedigeldismileopuyorumnanaktan
bugün hastaneye yatmadım, mutluyum :teytey:
ben aldım cnm annemden ogrenıcem nasıl yapıldıgını tarıfını veririm :))
gözünaydın canım bende o heyecanı yaşamak stşyorum bugğn geçmek bilmez şimdi sana . hayırlısıyl kucağına alırsın inşallah. sonra fırsat buldukça gir ama olurmu. gerçi bebişten fırsat bulamayabilirsin ama olsun bebişini kucağına alda :asigim:
ay walla sevindim canım nasıl oldun geçtimi?
ben almadım almayıda dusunmuyorum bu sıcaklarda tatlı tatlı cekılmez bence dedım almadım
belkı soguk lomonata degıtırız
ay walla sevindim canım nasıl oldun geçtimi?
gunaydın kızlar doğum zamanım belli oldu.kısmetse 14 haziran sabahı sezeryan olucam...cok heyecanlıyımmm 8 gün kaldıalkisalkisalkis
gunaydın kızlar doğum zamanım belli oldu.kısmetse 14 haziran sabahı sezeryan olucam...cok heyecanlıyımmm 8 gün kaldıalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?