2010 Temmuz Anneleri : )

çatı genıslıyorya ondan olabılır
vucudunuz kendını normal doguma hazırlıyor aslında
aynen benımde ozellıkle yatınce kuyruk sokumumda bazen belımde agrı hıssedıyorum yan yatınca gecıyor
arkadaslar yan yatmanın bebegezararı varmıdır sızce
yada gece ustune yatarsak ezılırmı zarar gorurmu bebecık
ınsallah uyurken yanlıs bı hareket yapmıyorumdur cunku uykulu oldugum ıcın kalkamıyorum uykum agırdır ama bebegın tekmeledıgını hıssediyorum cunku bızım kı pozısyonunu vs begenmedıgı zaman tekmelıyor

günaydın..
bu akşam son kontrolum var..
haftaya pazartesi doğum var kısmetse..

benim kız zorluyor valla, hareket ederken karnımdan ses geliyor ya,bırttt gırtttt diye..

günaydınlar!!
çok az kaldı, hayırlısıyla sen de alırsın inşallah kızını kucağına. sonra sıra bende artık bursalı annelerden :) bugün 38 doldu. 1 haftadır sürekli öksürüyorum, yarın da onun için çağırdı doktor,ilaç vericek heralde geçmemiş olursa.

sağol canım..
evet senle aynı günlerdeyiz..benim de bugün 38 hafta bitiyor..

senin normal mıydı sezeryanmıydı?

Geçmiş olsun bu arada..

Safkan istesek de karnımızın üzerine yatamayız meraklanma..yan yatmanın zararı olmaz bebeğe başka çare yok zaten..

ben de çok zorlanıyorum yatarken artık..off az kaldıbilmiyorumkismile

yan yatmanın zararı yok, hatta doktorum yan yatmamı söylemişti bana. artık büyüdükleri için bana da eziliyormuş gibi geliyor ve sürekli bi sağa bi sola dönüyorum. neyse ki çok az kaldı..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok az kalmış...

evet hayırlısıyla....
ama ben de çok sıkıldım ya şu son günlerde..:kedi::çok üzgünüm:
ağırlaştım, gece sağa sola dönmek iyice zorluyor falan filan işte..:çok üzgünüm:

Allah hayırlısı ile kucaklarımıza almak nasip etsin:Saruboceq:

selam kızlar:)

ben almadım almayıda dusunmuyorum bu sıcaklarda tatlı tatlı cekılmez bence dedım almadım
belkı soguk lomonata degıtırız

az şekerli yapınca limonatadan güzel oluyo canım:)

ay iyi ki geçmiş canım ben de seni merak ediyordum

evet canım ben de bekliyorum
böyle günü belli olanları da kıskanmıyor değilim haniboshayallersmile

güzel fikir evet çeşit olur hem.
ben de süt yapar diye biliyorum...

cümlemize inşallah canımmm
7 7 2010 u cok istedim ama erken olur dedi doktorum
bebişin güzel tarihte geliyo sağlıkla gelsin inş

maşallah günün belli olmuş.
sağlıkla kavuşursun inş. yavruna:Saruboceq:

canım sol yana yatıldığı sürece hiçbir sakıncası yok.
içinde yüzdüğü amniyon sıvısı onu her türlü darbeden koruyor zaten. ben sormuştum doktoruma hiç birşey olmaz merak etme demişti. sonuçta yatarken ne yapacağımızı kestiremeyiz ki...

sağol canım..
evet senle aynı günlerdeyiz..benim de bugün 38 hafta bitiyor..

senin normal mıydı sezeryanmıydı?

Geçmiş olsun bu arada..

teşekkürler denizcim. benim hala belli değil. plasenta rahim ağzına yakın olduğu için kanamam olabilirmiş. eğer öyle olmazsa ve bebeğin başı çok iyi yerleşmiş olur, her şey normal olursa o zaman normal doğum yaparız ama baktık bunlar oluyor seni hiç zorlamam sezeryanla alırız dedi. öyle olursa da epidural sezeryan olcak. hayırlısı artık, doğum şekli belirsiz olduğundan hiç düşünmüyorum ne olcak ne bitecek diye.

anladım..
o zaman sen de beklemedesin artık..
yani heran herşey olabilir..bilmiyorumkismile

hadi hayırlısı..:Saruboceq:

bende o kadar zorlanıyorumki sağdan sola dönerken.. birde son zamanlarda kendimi hep sırtüstü yatmış buluyorum. uyanıyorum yan dönüyorum ama uyuyup uyandığımda tekrar sırtüstü buluyorum kendimi. uyku esnasında bilinçsizce yapıyorum demekki ama yine de endişeleniyorum. uyanıp takrar sola dönüyorum. zaten gecede çok sefer uynıyorum sıcaktan, susadığım için, wc için kaydirigubbakcemile3

Melahatk, yarın giriyorsun sezeryana değil mi?

hadi hayırlısı olsun canım.

evet canım kısmetse sabah 07 de hastanede olucam 08 gibi sezeryana alacaklar . arda kan filan alırlar bıde odayı süslerken zaman gecer herhalde ay boyledusununce daha bır heyecanlı oluyo kısmet olursa saat 08:40 en gec 09:00 gıbı odada olurum herhalde

bunu ben dra sordum canım.
bebek rahat etmezse bizi öle yatırmazmış zaten merak edilecek birşey yokmuş
bilinçli yatarken sol yanına yatmaya dikkat et dedi sadece

ya o bende de oluyor resmen itekliyo karnımı:)
geçen bir arkadaş gördü şok oldu:)))sempatiksalakcinni

valla resmen ses geliyor hareket ederken,bilmiyorumkismileherzaman değil tabii arada,bilmiyorumkismile tıkırt bırrtttt gırrttt diye..

kemiklerinin sesi diycem de kemikleşmemiştir henüz kıkırdak sesi..:ecrin_bebek:

kayınvalidem de dedi bacaklarını kollarını yerleştirirken ses gelebilir öyle dedi..

Eeee büyüdüler artık yerleri de daraldı..
Onlar için de zor, 2 büklümler içerde.:sm_confused:

sağlıkla minnoşunu al kucağına inşallah:)

melahat gözün aydın hayırlısıyla ALLAH KURTARSIN .bende 8 temmuz persembe gidiyorum sabah 7 de hastanede olucagım saglıklı bir sekilde yavrumuda benide kurtarsın yüce rabbim:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…