günaydın..
bu akşam son kontrolum var..
haftaya pazartesi doğum var kısmetse..
benim kız zorluyor valla, hareket ederken karnımdan ses geliyor ya,bırttt gırtttt diye..
Bugünü saymazsak son 5 günüm...
Aa unutmadan şu bebek şekerlerimin fotosunu ekliyim
günaydınlar!!
çok az kaldı, hayırlısıyla sen de alırsın inşallah kızını kucağına. sonra sıra bende artık bursalı annelerden :) bugün 38 doldu. 1 haftadır sürekli öksürüyorum, yarın da onun için çağırdı doktor,ilaç vericek heralde geçmemiş olursa.
çatı genıslıyorya ondan olabılır
vucudunuz kendını normal doguma hazırlıyor aslında
aynen benımde ozellıkle yatınce kuyruk sokumumda bazen belımde agrı hıssedıyorum yan yatınca gecıyor
arkadaslar yan yatmanın bebegezararı varmıdır sızce
yada gece ustune yatarsak ezılırmı zarar gorurmu bebecık
ınsallah uyurken yanlıs bı hareket yapmıyorumdur cunku uykulu oldugum ıcın kalkamıyorum uykum agırdır ama bebegın tekmeledıgını hıssediyorum cunku bızım kı pozısyonunu vs begenmedıgı zaman tekmelıyor
alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok az kalmış...
ben almadım almayıda dusunmuyorum bu sıcaklarda tatlı tatlı cekılmez bence dedım almadım
belkı soguk lomonata degıtırız
dün geceden beri bir icraat yok valla. sabah doktoru aradım yaklaşık 12 saattir tuvalete gitmedim deyince düzelme var o zaman. bugün yediklerine dikkat et, bol sıvı al akşama tekrar konuşalım dedi.
çok korktum dün ama.. Allah dualarımı kabul etti. :Saruboceq:
tabi umarım tekrar başlamaz CADIARZU
Herkesın dogum tarıhlerı bellı olmaya basladı sanırım yaa .. belli olmayanlarda bekleyenler sanırım dıy mı benım bugun belımın arkası agrıyor ama gece usuttugumden olabılır pencere olayı malum..
Bende logusa serbetınn yanında lımonata yapayım bari onu ıcmek ıstemeyler lımonata icerler : )) O kırmızı serbetı albastıdan koruyormus cnm hanı kafamıza taktıgımız kurdelalar gibi .. Ben hıc ınanmam ama duyunca da ınsan yapmadan edemıyor bu hamılelık ınsanı cok degıstırıyor
cümlemize inşallah canımmm
7 7 2010 u cok istedim ama erken olur dedi doktorum
bebişin güzel tarihte geliyo sağlıkla gelsin inş
çatı genıslıyorya ondan olabılır
vucudunuz kendını normal doguma hazırlıyor aslında
aynen benımde ozellıkle yatınce kuyruk sokumumda bazen belımde agrı hıssedıyorum yan yatınca gecıyor
arkadaslar yan yatmanın bebegezararı varmıdır sızce
yada gece ustune yatarsak ezılırmı zarar gorurmu bebecık
ınsallah uyurken yanlıs bı hareket yapmıyorumdur cunku uykulu oldugum ıcın kalkamıyorum uykum agırdır ama bebegın tekmeledıgını hıssediyorum cunku bızım kı pozısyonunu vs begenmedıgı zaman tekmelıyor
sağol canım..
evet senle aynı günlerdeyiz..benim de bugün 38 hafta bitiyor..
senin normal mıydı sezeryanmıydı?
Geçmiş olsun bu arada..
günaydın..
bu akşam son kontrolum var..
haftaya pazartesi doğum var kısmetse..
benim kız zorluyor valla, hareket ederken karnımdan ses geliyor ya,bırttt gırtttt diye..
teşekkürler denizcim. benim hala belli değil. plasenta rahim ağzına yakın olduğu için kanamam olabilirmiş. eğer öyle olmazsa ve bebeğin başı çok iyi yerleşmiş olur, her şey normal olursa o zaman normal doğum yaparız ama baktık bunlar oluyor seni hiç zorlamam sezeryanla alırız dedi. öyle olursa da epidural sezeryan olcak. hayırlısı artık, doğum şekli belirsiz olduğundan hiç düşünmüyorum ne olcak ne bitecek diye.
Bugünü saymazsak son 5 günüm...
Aa unutmadan şu bebek şekerlerimin fotosunu ekliyim
Melahatk, yarın giriyorsun sezeryana değil mi?
hadi hayırlısı olsun canım.
bende o kadar zorlanıyorumki sağdan sola dönerken.. birde son zamanlarda kendimi hep sırtüstü yatmış buluyorum. uyanıyorum yan dönüyorum ama uyuyup uyandığımda tekrar sırtüstü buluyorum kendimi. uyku esnasında bilinçsizce yapıyorum demekki ama yine de endişeleniyorum. uyanıp takrar sola dönüyorum. zaten gecede çok sefer uynıyorum sıcaktan, susadığım için, wc için kaydirigubbakcemile3
ya o bende de oluyor resmen itekliyo karnımı:)
geçen bir arkadaş gördü şok oldu:)))sempatiksalakcinni
ekledin mi cnm?
evet canım kısmetse sabah 07 de hastanede olucam 08 gibi sezeryana alacaklar . arda kan filan alırlar bıde odayı süslerken zaman gecer herhalde ay boyledusununce daha bır heyecanlı oluyo kısmet olursa saat 08:40 en gec 09:00 gıbı odada olurum herhalde
evet canım kısmetse sabah 07 de hastanede olucam 08 gibi sezeryana alacaklar . arda kan filan alırlar bıde odayı süslerken zaman gecer herhalde ay boyledusununce daha bır heyecanlı oluyo kısmet olursa saat 08:40 en gec 09:00 gıbı odada olurum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?