2010 Temmuz Anneleri : )

dolaptan buz gibi su içiyorum sürekli ama içim serinlemiyor karnım davul gibi oldu su içmekten geceden beri 1,5 lt su içtim dolaptan ama halaa içim yanıyor

Ben pet şişelerle yasıyorum artık bıde kocamla kavga edıyorum sen dolaba su koymuyorsun hemen bıtıyor dıye :) Su dayanmıyor bana da yaa nereye gıdıyoır bu kadar su anlamadım ..

Herkesın dogum tarıhlerı bellı olmaya basladı sanırım yaa .. belli olmayanlarda bekleyenler sanırım dıy mı benım bugun belımın arkası agrıyor ama gece usuttugumden olabılır pencere olayı malum..

benimde boğazım yine şişmiş acıdı kalkınca hep pencereden

heyecandan canım işte çok heyecanlanmış 14 temmuz.
tarihler birbir belli oluyor. allahım hepimize versinnn
:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 evet evet heyecandan ne yapacağımızı şaşırır haldeyiz..
benim tarihim belli değil... normal oluncada böyle oluyo :uhm:

Bende şeker alırken Eminonunden Sekerci adam hatırlattı yoksa unutmusum bende ama logusa serbeti soguk servıs edılıyor ben surahı ve plastık bardak goturup hastanede gelenlere verırım dıye dusunuyorum

biz aılecek bı logusa zıyaretıen gıttık orda vermıslerdı cok tatlı bıseydı bıgazım yanmıstı sekerden oyuzden hosuma gıtmemıstı
ama soguk ve az sekerlı yapılırsa hos olabılır aslında ve adette yerını bulmus olur belkı yaparız burdakı aktarlarda var sanırım hele bı bebek dogsunda sekerıde eksık kalsada olur :)

gunaydın kızlar doğum zamanım belli oldu.kısmetse 14 temmuz sabahı sezeryan olucam...cok heyecanlıyımmm 8 gün kaldıalkisalkisalkis
banada 1 haftaya kadar dogururm gıbı gelıyor arada agrı gırıyor karnıma yada ters hareket yapınca sancı gırıp cıkıyor
bı avazda ınsallah kurtulalalım kızlar
hayırlısıyla bebekte saglıklı sekılde kurtulayım valla adak adadım

ekmek- pirinç pilavı -tatalılar -baklavalar-mahurişleri-açma poğça-muz- falan ıyı gelır sana yanı kabız yapan herseyı bolbol ye
sut urunlerı ıncır yesılcay yaglı seyler vesebzeler gıbı bagırsakları calıstıran seylerde uzak dur ama bol bol su ıckı bagırsklar temızlenırken su kaybetme cunku su bebek ıcın onemlı bılıyorsun

kızlar benim de cuma günü kontrolüm var
dra doğumdan korktuğumu söyledim korkma içinde kalmaz dedi sempatiksalakcinni
sen nasıl istersen ben sana öyle doğum yaptırırım dedi
cumaya kadar karar vermem lazım normal mi sezeryan mı acaba
kafam çok karışık
eğer sezeryana karar verirsem cuma günü bizim de doğum tarihimiz belli olacak
artık resmen yerimde duramaz hale geldim
çok heyecanlıyım :lepi:

Bende logusa serbetınn yanında lımonata yapayım bari onu ıcmek ıstemeyler lımonata icerler : )) O kırmızı serbetı albastıdan koruyormus cnm hanı kafamıza taktıgımız kurdelalar gibi .. Ben hıc ınanmam ama duyunca da ınsan yapmadan edemıyor bu hamılelık ınsanı cok degıstırıyor

14 temmuz olabilir mi? kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı olsun canım...

çaktırmaaaakaydirigubbakcemile3

canım doğum yaklaşınca sapıtmaya başladık herhalde,sen haziran yazmışsın ben de geri kalan günümü yanlış saymışım.günümüz aynı seninle benimde 14 temmuz aklinialirimsmile

harbiden sapıttık halen da haziran diyorumkaydirigubbakcemile3

normal oluyosa normal doğur bence normal doğumu cok istedim bende ama catım cok darmışsempatiksalakcinni bebek 4 kilo şu anda imkansız gecmez dedi yırtılır hertarafın dedi mecbur sezeryan oluyom tabi herseyin hayırlısı canım karar seninkaydirigubbakcemile5

benimde boğazım yine şişmiş acıdı kalkınca hep pencereden

ben klima ile uyuyorum. bazen o bile kar etmiyor .. pufff çokkk sıcak memleket burasııı :bbo:

saol canımtavsiyelerin için yediklerime çok dikkat ediyorum bugün. patates ve muz yedim bu saate kadar. birde demli çay içtim. bol su tabikide birde maden suyu mineral kaybı için.
hiç kola içmedim hamileliğimde. bahaneyle bir bardak içeyim bari :jeyyar:

benim belim çok ağrıyo ya 2 gündür :uhm:
adet ağrısını anımsattı. unutmuşum haliyle kaydirigubbakcemile2 çok yakında hatırlayacağız gerçi kendisini...

günaydın..
bu akşam son kontrolum var..
haftaya pazartesi doğum var kısmetse..

benim kız zorluyor valla, hareket ederken karnımdan ses geliyor ya,bırttt gırtttt diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…