dolaptan buz gibi su içiyorum sürekli ama içim serinlemiyor karnım davul gibi oldu su içmekten geceden beri 1,5 lt su içtim dolaptan ama halaa içim yanıyor
14 temmuz olabilir mi? kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı olsun canım...
Herkesın dogum tarıhlerı bellı olmaya basladı sanırım yaa .. belli olmayanlarda bekleyenler sanırım dıy mı benım bugun belımın arkası agrıyor ama gece usuttugumden olabılır pencere olayı malum..
heyecandan canım işte çok heyecanlanmış 14 temmuz.
tarihler birbir belli oluyor. allahım hepimize versinnn :Saruboceq:
Bende şeker alırken Eminonunden Sekerci adam hatırlattı yoksa unutmusum bende ama logusa serbeti soguk servıs edılıyor ben surahı ve plastık bardak goturup hastanede gelenlere verırım dıye dusunuyorum
banada 1 haftaya kadar dogururm gıbı gelıyor arada agrı gırıyor karnıma yada ters hareket yapınca sancı gırıp cıkıyorgunaydın kızlar doğum zamanım belli oldu.kısmetse 14 temmuz sabahı sezeryan olucam...cok heyecanlıyımmm 8 gün kaldıalkisalkisalkis
dün geceden beri bir icraat yok valla. sabah doktoru aradım yaklaşık 12 saattir tuvalete gitmedim deyince düzelme var o zaman. bugün yediklerine dikkat et, bol sıvı al akşama tekrar konuşalım dedi.
çok korktum dün ama.. Allah dualarımı kabul etti. :Saruboceq:
tabi umarım tekrar başlamaz CADIARZU
Hayırlı olsun cnm temmuz bebeklerı gelmeye basladılar ne guzel :)):teytey:
gunaydın kızlar doğum zamanım belli oldu.kısmetse 14 temmuz sabahı sezeryan olucam...cok heyecanlıyımmm 8 gün kaldıalkisalkisalkis
biz aılecek bı logusa zıyaretıen gıttık orda vermıslerdı cok tatlı bıseydı bıgazım yanmıstı sekerden oyuzden hosuma gıtmemıstı
ama soguk ve az sekerlı yapılırsa hos olabılır aslında ve adette yerını bulmus olur belkı yaparız burdakı aktarlarda var sanırım hele bı bebek dogsunda sekerıde eksık kalsada olur :)
banada 1 haftaya kadar dogururm gıbı gelıyor arada agrı gırıyor karnıma yada ters hareket yapınca sancı gırıp cıkıyor
bı avazda ınsallah kurtulalalım kızlar
hayırlısıyla bebekte saglıklı sekılde kurtulayım valla adak adadım
ekmek- pirinç pilavı -tatalılar -baklavalar-mahurişleri-açma poğça-muz- falan ıyı gelır sana yanı kabız yapan herseyı bolbol ye
sut urunlerı ıncır yesılcay yaglı seyler vesebzeler gıbı bagırsakları calıstıran seylerde uzak dur ama bol bol su ıckı bagırsklar temızlenırken su kaybetme cunku su bebek ıcın onemlı bılıyorsun
14 temmuz olabilir mi? kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı olsun canım...
canım doğum yaklaşınca sapıtmaya başladık herhalde,sen haziran yazmışsın ben de geri kalan günümü yanlış saymışım.günümüz aynı seninle benimde 14 temmuz aklinialirimsmile
kızlar benim de cuma günü kontrolüm var
dra doğumdan korktuğumu söyledim korkma içinde kalmaz dedi sempatiksalakcinni
sen nasıl istersen ben sana öyle doğum yaptırırım dedi
cumaya kadar karar vermem lazım normal mi sezeryan mı acaba
kafam çok karışık
eğer sezeryana karar verirsem cuma günü bizim de doğum tarihimiz belli olacak
artık resmen yerimde duramaz hale geldim
çok heyecanlıyım :lepi:
benimde boğazım yine şişmiş acıdı kalkınca hep pencereden
ekmek- pirinç pilavı -tatalılar -baklavalar-mahurişleri-açma poğça-muz- falan ıyı gelır sana yanı kabız yapan herseyı bolbol ye
sut urunlerı ıncır yesılcay yaglı seyler vesebzeler gıbı bagırsakları calıstıran seylerde uzak dur ama bol bol su ıckı bagırsklar temızlenırken su kaybetme cunku su bebek ıcın onemlı bılıyorsun
hayırlısı canımm allahım kolay dogumlar versin insallah
cümlemize inşallah canımmm
7 7 2010 u cok istedim ama erken olur dedi doktorum
bebişin güzel tarihte geliyo sağlıkla gelsin inş
benim belim çok ağrıyo ya 2 gündür :uhm:
adet ağrısını anımsattı. unutmuşum haliyle kaydirigubbakcemile2 çok yakında hatırlayacağız gerçi kendisini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?