melahat gözün aydın hayırlısıyla ALLAH KURTARSIN .bende 8 temmuz persembe gidiyorum sabah 7 de hastanede olucagım saglıklı bir sekilde yavrumuda benide kurtarsın yüce rabbim:dance:
günaydın yasee :)
melahat gözün aydın hayırlısıyla ALLAH KURTARSIN .bende 8 temmuz persembe gidiyorum sabah 7 de hastanede olucagım saglıklı bir sekilde yavrumuda benide kurtarsın yüce rabbim:dance:
sağlıkla minnoşunu al kucağına inşallah:)
deniz bebişin resmini hastanenin web sitesine ekleticeksin dimi? defnemizi görmüş oluruz biz de.
herkese selamlar kızlar gelebildim sonunda... kaynanam ve görümcelerim gelmişti onları sabah yolcu ettim hemen geldim neler yaptınız gelen bebişler var mı? özledim sizi...deniz_güneş şekerlerin çok güzel....
ay çok şekermiş bu
bayıldım çok beğendim
kızlar gunaydın,
hastane çıkışında eve gelecek olan misafirlere ikram olarak ne sunmayı düşünüyorsunuz ? asadece şerbet ya da limonata mı yoksa yanında börek baklava falan da vericek misiniz ? ben henuz karar veremedim eger yiyecek de veriliyorsa pastaneden birkaç tepsi sipariş edicem...nasıl oluyo acaba bilen varmı ?
düşünüyorum evet Allah kısmet ederse..
Buraya da eklerim canım..2010 temmuz bebekleri fotoları topiğimiz var ya..
Allah kısmet etsin hele bakalım inş.:Saruboceq:
kaan kocatepede genelde sol tarafınıza yatın dıyor yatıyorum ama ınsan uyurkende bılemıykı ne yaptıgını helede benım gıbı uykusu agırsayan yatmanın zararı yok, hatta doktorum yan yatmamı söylemişti bana. artık büyüdükleri için bana da eziliyormuş gibi geliyor ve sürekli bi sağa bi sola dönüyorum. neyse ki çok az kaldı..
artık rahat bi şekilde her yone yatmayı özlediiiimmmmcanım sol yana yatıldığı sürece hiçbir sakıncası yok.
içinde yüzdüğü amniyon sıvısı onu her türlü darbeden koruyor zaten. ben sormuştum doktoruma hiç birşey olmaz merak etme demişti. sonuçta yatarken ne yapacağımızı kestiremeyiz ki...
bizimkide bazen tepkı verıyor bazende uyuyomudur nedır uyanmıyo ses cıkamıyo daha doğrusu hareket etmıyorBende genelde yan yatıyorum sabah uyandıgımda ben ne tarafa yatııysam bı bakıyorum karnımın ıcındekı bebek o tarafa dogru yaymıs kendını yumusacık ..resmen ben uyandırıyorum seve seve ve cok hosuma gıdıyor annesıne ayak uyduruyor cım cıme .. o tıkırt tukur sesler benım karnımdan da gelıyor ayak eklem sesı gıbı zaten yan taraftan patısını cıkarmısken gelıyo bide su sesi duyuyorum :))) oda ictigim sulardan olabılır yada amnıyo sıvısı :))
inşallah inşallah
şekerleriniz çok güzelmiş bu arada. acaip beğendim
ay çok şekermiş bu
bayıldım çok beğendim
Cok şekerler gercekten :)) Uzerindeki sticeri bılgısayardan mı ındırdın yoksa aldıgın yer mı yaptı ben kendım yapıcagım ıcın ısım kısmını da hazırlamam gerekıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?