2010 Temmuz Anneleri : )

Bende genelde yan yatıyorum sabah uyandıgımda ben ne tarafa yatııysam bı bakıyorum karnımın ıcındekı bebek o tarafa dogru yaymıs kendını yumusacık ..resmen ben uyandırıyorum seve seve ve cok hosuma gıdıyor annesıne ayak uyduruyor cım cıme .. o tıkırt tukur sesler benım karnımdan da gelıyor ayak eklem sesı gıbı zaten yan taraftan patısını cıkarmısken gelıyo bide su sesi duyuyorum :))) oda ictigim sulardan olabılır yada amnıyo sıvısı :))

Bu hafta ve onumuzdekı hafta : Gull , melatk , denizgunes , yavsib doguma gırecek dıy mı baska var mı yanı tam 4 bebıs gelicek hayırlısıyla ..

melahat gözün aydın hayırlısıyla ALLAH KURTARSIN .bende 8 temmuz persembe gidiyorum sabah 7 de hastanede olucagım saglıklı bir sekilde yavrumuda benide kurtarsın yüce rabbim:dance:

canım allah hepimizi kurtarsın insallah saglıkla sıhhatle girer bebebişlerimizle cıkarız

Kkgm rüyamda senle uğraştım..toplu halde senin mutğaı temizliyorduk..evinde temizlik vardı yani senin.

hayır olsun..

bence senin zamanın yaklaştı.

deniz bebişin resmini hastanenin web sitesine ekleticeksin dimi? defnemizi görmüş oluruz biz de.

melahat gözün aydın hayırlısıyla ALLAH KURTARSIN .bende 8 temmuz persembe gidiyorum sabah 7 de hastanede olucagım saglıklı bir sekilde yavrumuda benide kurtarsın yüce rabbim:dance:

Ay hadi hayırlısı bakalım.. 2 şer 2 şer giriyoruz doğumlara artık..

benle aynı gün Gökçek var o da 12 temuz pazartesi sezeryana giriyor.

herkese selamlar kızlar gelebildim sonunda... kaynanam ve görümcelerim gelmişti onları sabah yolcu ettim hemen geldim neler yaptınız gelen bebişler var mı? özledim sizi...deniz_güneş şekerlerin çok güzel....

deniz bebişin resmini hastanenin web sitesine ekleticeksin dimi? defnemizi görmüş oluruz biz de.

düşünüyorum evet Allah kısmet ederse..

Buraya da eklerim canım..2010 temmuz bebekleri fotoları topiğimiz var ya..

Allah kısmet etsin hele bakalım inş.:Saruboceq:

kızlar gunaydın,

hastane çıkışında eve gelecek olan misafirlere ikram olarak ne sunmayı düşünüyorsunuz ? asadece şerbet ya da limonata mı yoksa yanında börek baklava falan da vericek misiniz ? ben henuz karar veremedim eger yiyecek de veriliyorsa pastaneden birkaç tepsi sipariş edicem...nasıl oluyo acaba bilen varmı ?

sağol canım..iyiyz napalım işte herkes gün sayıyor.

ay çok şekermiş bu
bayıldım çok beğendim

mersizemuszemus

lohusa şerbeti ve yanına 1 parça kek vermişti annem sadece oğlumda hatırladığım..
bunda da öyle olur galiba..

Safkan istesek de karnımızın üzerine yatamayız meraklanma..yan yatmanın zararı olmaz bebeğe başka çare yok zaten..

ben de çok zorlanıyorum yatarken artık..off az kaldıbilmiyorumkismile
[/B][/QUOTE]
oh ıyı ama yan yatınca karın ıçlerımde acıyo
ne zormus hamılelık yanı bunlarda olmasa kolaymısta bunlarda tuzu bıberı galıba

yan yatmanın zararı yok, hatta doktorum yan yatmamı söylemişti bana. artık büyüdükleri için bana da eziliyormuş gibi geliyor ve sürekli bi sağa bi sola dönüyorum. neyse ki çok az kaldı..
kaan kocatepede genelde sol tarafınıza yatın dıyor yatıyorum ama ınsan uyurkende bılemıykı ne yaptıgını helede benım gıbı uykusu agırsa
insallah bebegın aglama seslerını duyarım uyyakalmam
oyuzden bebegın besıgını yatak odama kurdurucam bana yakın olsun
babasınında uykusu agır benımde bakalım bebecık bıze sesını duyurabılecekmı

artık rahat bi şekilde her yone yatmayı özlediiiimmmm

bizimkide bazen tepkı verıyor bazende uyuyomudur nedır uyanmıyo ses cıkamıyo daha doğrusu hareket etmıyor

dun nstem cekılırken ebeye sordum
sız ne tavsıye edersınız dıye
en ıyısı normal dogum tabıkı dedı
dun yanımda oturan bı bayan vardı 2. dogumuymus oda nst ye gırmek ıcın sıra beklıyordu
konustuk bıraz
ılk dogumunda erkek bebek dunyaya getırmıs normal dogumla
ben dedım karar veremıyorum dedım yontem konusunda dedım
bana dedıkı
normal dogum gıbısı yok dedı
ben dogumdan ertesı gunu ayaktaydım dedı
2. gebelıgı kızmıs onuda normal dusunuyormus
arada sancılarım oluyor dedı
zaten acıklıgı varmıs baslamıs
drla gorustu ama baya normal gozukuyordu acıklıgı olmasına ragmen benden bı farkı yoktu karınlarımzda aynı boyuttaydı onunkı yaygındı benımkı sıvrı tek farkı oydu
bu persemde doguma alacaklarmıs heyecanlanarak gıttı kadıncagız
ben dedım dıkıslerden vs korkuyorum dedım
bana dedkımbenım 17 dıkısım vardı 1 haftada genel olarak gectı dedı
herkes degısık bıseyler dıyo ama hastane gözlemlerım ve duyumlarım bana cesaret verdı dogrusu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…