2010 Temmuz Anneleri : )

kıslrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmm heyecan tavanda geziyor sabah olur mu yaaaaaaaaaaaa

inşallah canım hayırlısıyla sabah da olur oğluna da kavuşursun Allah yardımcın olsun
doğumdan sonra haberlerini bekliyoruz sempatiksalakcinni

Gerçekten senin az kalmış önümüzdeki pazartesi senin, 1 hafta sonra pazartesi benim yani 1 hafta olacak aramızda..artık iyice sabırsızlanıyorum...Vaktinde gelsinlerde elimizi ayağımıza dolaştırmasınlar, zamanından önce gelip..:Saruboceq:

sabah 08.00 de bende kısmetse doğuma giriyorum kızlar allah hepimize yardımcı olsun, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım.

kıslrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmm heyecan tavanda geziyor sabah olur mu yaaaaaaaaaaaa

canım benim... ne güzel yarın bu saatlerde bebeğini kokluyor olacaksın. Allah seni de kuzunu da sağlıklı sıhhatlı en sıkıntısız şekilde kurtarsın. dualarım seninle...

sabah 08.00 de bende kısmetse doğuma giriyorum kızlar allah hepimize yardımcı olsun, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım.

hadi bakalım hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah ...
doğum yapan temmuz anneleri sanırım ilk haftalar başlarını bile kaşıyamıyorlar biz de mi öyle olacağız acaba, kimsecikler uğramaz oldu..

hayırlısıyla bebeğini kucağına al canım. Allah yardımcın olsun. darısı biz bekleyenlerin başına.

:teytey: kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
bende haftaya doğurmak istiyorum, bak canım çekti görünce -tatlicadiarzu-

:Saruboceq: inşallah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın canım.
bizi sonrasında haberdar etmeye çalış lakin çok merak ediyoruz sempatiksalakcinni
sağlıklı doğumlar diliyorum....

bende istiyorum artık.... ama büyük ihtimalle en az 15 günümüz var. keşke benimde yarın olsaydı hihoyyyt

bu sıcaklar beni mahv ediyor yahuuuusengözlerimebaksanab
dün gece belim ve karnım baya ağrıdı yaaaabilmiyorumkismile

özellikle geceleri sıcaklar çok çekilmez oluyor...
ağlamak istiyorum bazen akannehir

özellikle geceleri sıcaklar çok çekilmez oluyor...
ağlamak istiyorum bazen akannehir
her gece fix 10 kere kalkıyorum tuvalette yatak odası arasında mekik dokuyorum
b,de gece 4.5 gibi meyve tabağımı alıpp balkona oturuyorumsempatiksalakcinniuykum gelene kadar serin serin sonra tekrar yatağa giriyorumkafamçokkarıştı

hehe bende sabaları 4-5 gibi uyanıp karpuz yiyordum sempatiksalakcinni
2 gündür ishal sebebi ile ara verdim. malum soğuk karpuz iyi gelmiyor.
gece 3 kez üstümü değiştiriyorum (sanki çok üzerim varmış gibi:) kocamın t-shirtleri saolsun... :roflol:
çiş olayından bahsetmek bile istemiyorum. öyle rutine bindi ki hatırlamıyorum bile artık kafamçokkarıştı

bende çok sık üst değiştiriyorum.
evde obiriks gibiyim minicik badiler giyiyom tepeme çıkıosempatiksalakcinnibide çizgili pijamam var onuda giyiyorum:lepi:süpppper oluo:dance:

selam fıstıklar!!
doktordan geldik demin. nst de yine sancı çıkmadı. bebeğim 2800 gr olmuş, 3 kilo doğar yaklaşık dedi. başı kanala girmemiş hala, beklemeye devam yani. haftaya salı tekrar çağırdı. bakalım heyecanla bekliyoruz.
geçmişi okuyayım biraz,herkes iyidir umarım.

Slm kızlar,
Geçmişi okudum ne güzel doğum tarihleri belli olanlar var.
Benim gibi daha ne olacağı belli olmayanlar var,
Herkeste bir sıcak şikayeti,
Eşim dün UFOnun hem hava nemlendiricisi hem vantilatö gibi olan bişeyi var ondan almış.
Ayy rahatlattı valla püfül püfül oturuom artık.
Günde iki kere duş Allahın emri oldu.
Banyoda doğuracakmışım gibi bi his var içimde.
Bugün doktora gitmemiz gerekiyodu ama uyuya kalmışız,
Sabah yağmur vardı burda çok güzel,
Hava da karanlık olunca uyumuş kalmışız.
Yarın da olamaz işimiz var,
Cumaya kaldı artık bizim doktor işi.
Bakalım belki bize de tarih verir sezeryan için.
Spinal sezeryan olucam ben de sanırım.
Böyle işte.

maşallah bebişine canım Allah nazarlardan saklasın. bekledikçe heyecan daha da artıyor. herşey zamanında sağlıkla olsun inşallah.

hoşgeldin canım
havalar gerçekten çok bunaltıcı. biz 2 kat terliyoruz bir de hamilelikten dolayı. normalde hiç terlemezdim, şimdi senin gibi banyodan çıkamıyorum. gece de uyumak zor oluyor sıcaklar yüzünden.
sen normal doğum istemiyor muydun canım? sonradan fikir mi değiştirdin yoksa bebeğin duruşundan dolayı falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…