2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar nasılsınız,biz kahvaltı yapıyoruz çok acıkmışız dün gece uyandığımda birşey atıştırmamıştım uyandığımda midem resmen kazınıyordu cokacimcoook

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
melahat sağ salim kavuşmuştur çoktan bebeğine
kızlar hepiniz sona birer birer yaklaşıyorsunuz inşallah hepiniz 2 haftaya bebeklerinizi kucağınıza alıcaksınız
Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah hepiniz seneye bunları anı olarak aynı ben gibi bi başka arkadaşlara yazarsınız bebeğinizle :Saruboceq:

günaydın kızlar
melahat arkadaşımıza hayırlı doğumlar diliyorum kavuşmuştur kuzusuna heralde
benim de mide bulantım var iki gündür ya çok huzursuzum :bbo:

amin canım çok sağol..:Saruboceq:

günaydın kızlar
melahat arkadaşımıza hayırlı doğumlar diliyorum kavuşmuştur kuzusuna heralde
benim de mide bulantım var iki gündür ya çok huzursuzum :bbo:

geçmiş olsun..
mide bulantısı da doğum habercisi derler ama bilemem..
soğuk birşeyler yediysen mideni de üşütmüş olabilirsin.

geçmiş olsun..

benim her sabah midem bulanıyo. sabahları hiçbişey yiyemiyorum. genelde meyveyle takviye ediyorum. ya da cornflakes filan. ekmek bile midemi bulandırıyo sabahları.

benim her sabah midem bulanıyo. sabahları hiçbişey yiyemiyorum. genelde meyveyle takviye ediyorum. ya da cornflakes filan. ekmek bile midemi bulandırıyo sabahları.

hadi ya...
valla bilemicem burdan bir arkadaş demişti yengesinin çok midesi bulanyormuş da sonra doğurmuş falan..

ben de ondan duydum.CADIARZU

hadi ya...
valla bilemicem burdan bir arkadaş demişti yengesinin çok midesi bulanyormuş da sonra doğurmuş falan..

ben de ondan duydum.CADIARZU

mide bulanması değil de görümcem midemi üşütmüşüm sabahtan beri kusuyorum demişti o gece doğum yaptı. benim öyle değil de sabahları bişi yiyemiyorum ağzıma bişi koyunca kusucak gibi oluyorum.

heee senden duymuşum demek ki..kaydirigubbakcemile2..

ya ben 38. haftadayim hala herhangi bir belirti yok... bizimkinin gelmeye pek niyeti yok sanirim.. boyle beklemek de cok zor biseymiss.. eyvahedigeldismile

günaydın kızlar:)
bugün canım çok sıkkın malesef:gitme:
dün annemle konuştum, perşembe gelecek diye bekliyorum ne zamandır.
perşembe gelecekmiş evet ama teyzeme gidecekmiş önce...
teyzem çok ısrar etmiş.
hafta sonunu beraber geçirecek sonra da pazartesi bana geleceklermiş.
hafta sonu nasıl olsa eşim evde siz de başbaşa vakit geçirin diyo.
sanki sırf bunun için oraya gidiyormuş gibi.
belki ben alınganım bilmiyorum.
ama artık sadece yemek ve günlük işleri yapabiliyorum.
yatağımı topluyorum,bulaşıkları makineye diziyorum 2 saat yatıyorum.
hava zaten çok sıcak
geceleri uyuyamıyorum.,
midem sürekli yanıyo...
hepiniz gibi işte.
yanımda biri olsun istiyorum artık.
normal doğumu bekliyorum ne zaman ne olacağı belli değil..
evde yalnızken birşey olsa kapısını çalacağım komşum bile yoksenağlama
tek başıma taksiye atlayıp hastaneye gidicem heralde bu gidişle...
dün gece balkonda oturdum ağladım bunları düşünüp..
eşim görmesin diye içeri de girmedim.
onun annesi 2-3 hafta önce yazlığa gitti hiç haber vermeden.
ona da çok kızmış eşime de söylemiştim.
şimdi kendi annem de bunu yapınca...
bunu bile paylaşacak kimsem yoktu yani öyle hissettim.
sizlere anlatayım dedim çok uzun oldu kusura bakmayın...

maşallah sana ve bebişine hayırlısıyla kucağına al kuzunu canım benim.

sagol canım ya hayırlısıyla sabah saat 8 de dogum epidural sezeryan
ben heyecanlıyım pek caktırmasamda esimde benden heycanlı biraz önce kamera kaydı yaptık anı olsun diye

melahat şimdi anne olmuştur ikisi de iyidir umarım. Allah zamanında ve sağlıkla hepimize nasip etsin.

üzülme olurmu ben şimdi bunu okuyunca yine ağladım :gitme:
acaba biri gelirmi diye yola kapıya bakıp oturmak gerçekten çok zor. olsun pazartesi gelsin.emin ol hiç gelmeyecek olmasından çok çok daha iyidir canım..

ya ben 38. haftadayim hala herhangi bir belirti yok... bizimkinin gelmeye pek niyeti yok sanirim.. boyle beklemek de cok zor biseymiss.. eyvahedigeldismile

Eee canım normal doğum olcaksa 40.haftaya kadar yolu var bunun..biraz daha sabır..hayırlısı olsun önemli olan o..3 gün önce 5 güün sonra ne farkeder?

haklısın canım bilmiyorum belki biz alınganız ama ben de arada herkese alınıyorum..benneyaptımki
istiyoruz ki herkes ama herkes şu dönem ertafmızda pervane olsun.ama kendi annen de olsa olamyor pek ya da bize mi yetmiiyor acaba bebek gibi ilgi mi istiyoruz ki?CADIARZU

ama herkesin de bir hayat mücadelesi var, herkesin tatil planları var, iş hayatları var..:çok üzgünüm:

Benim de alındığım insanlar var çok yakınımda ama bahsetmek istemiyorum ..benneyaptımki

maşallah sana ve bebişine hayırlısıyla kucağına al kuzunu canım benim.

amin canım sağol

canım benim kıyamam ben sana. üzme nolur kendini. :teselli: evde yalnız olmak ve uzakta olmak nedir ben de bilirim. insan kendini garip hissediyor. annem gelse beni çekip çevirse diye düşünüyorsun. ama yine gelecek merak etme bir kaç gün sonra... ya da ara söyle annene önce benim yanıma gel anne seni bekliyorum diye. ama üzülme bak son zamanlardayız bebişini düşün. benim annem de gelemiyor Allah sevabını bol bol yazsın babaanneme bakıyor sağolsun bizim akrabalar temmuz sonuna kadar anneme verdiler biri de sen kızının yanına erken git sana ihtiyacı vardır demiyor. ben doğurunca gelecek annem ancak herhalde... bebeğin herşeyden önemli canım benim...

aman Allahım giderken bizlere haber vermiş canım benim...
yawrusu kollarındadır şimdi

geçmiş olsun..

canım geçmiş olsun mide bulantına bi dikkat et bugün eğer geçmezse dr nla görüş canım bi

valla dün sabah poğaça yemiştim ondan oldu heralde dedim ama hala devam ediyo ama istifar falan etmedim yani bakalım inşallah geçer geçmezse bi dra sorarım saolun kızlar olumunekankayizsmile

canım hiç üzme kendini biz çok hassasız bu dönemde o yüzden herşeye kızabiliyoruz doğum anın gelince hiç kimse yanında olmasa da Allah yardımcın olur merak etme
annen de teyzenle birlikte vakit geçirsin sonra gelir yanına sen aslında sana destek olsun die istiyorsun yanında ama sonuçta onlar da sıkılıyolar erken gelince bizim yanımızda ben anneme arayınca gelirsin dedim hatta sezeryan olursa bi gün önce gelsin yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…