2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın herkese kızlarrrrrrrrrrrrr...
uyuyup dinleneceğime daha çok yorgun kalkıyorum artık. sabah her yerim ağrıyordu. karnım belim sırtım... ne kadar soluma yatmaya çalışsam da kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. kendimi çevirmekten helak oldum kaydirigubbakcemile3

selva 82 ,yazdıklarını okuyunca ben de dayanamadım açtım muslukarı bu aralar zaten çok duygusallaştım sürekli ağlıyorum, demek ki böyle oluyormuş, anneler durumu normal karşıladıkları için bu kadar rahatlar demekki onlar yasamış atlatmış, korkacak endişelenecek birşey olmadığını hayatın normal bi akışı olduğunu bildiklerinden, takma kafana az bişey kaldı al bi çikolata ye :) moralin düzelir, bebiş de zevklenir.

Son düzenleme:

evet canım biraz da bizden kaynaklanıyor dediğim gibi.

biz şu an dünya dursu herkes tepemizde bizle ilgilensin istiyoruz ama annen baban kardeşi de olsa herkesin işi gücü var, son dakkaya kadar dibimizde olmaya pek gerek görmüyorlar galiba, mecburi bir durum yokssa.

bizim de normal karşılalamız lazım..

benim eltim bundan 6 ay önce doğum yaptı. o hamileykende doğum yaptıktan sonrada her işine koştum. iş yapamasam bile 2 günde bir gittim ki kendini yalnız hissetmesin diye...
malum hamile ve lohusa kadınlar hassas olur diye.
bende bir süre önce gitmeyi bıraktım. e ağırlaştım eskisi kadar çıkamıyorum dışarı...
en son nisanda oda sülalecek bize gelmişler. o gece çekilen fotoğraflardaki tarihe bakınca gördüm onu da...
bırakın gelmeyi aramadı bile. bana facebooktan msj atıyo aptal gibi. bende en sonunda burdan yazışmayalım ne o öyle ortaokul çocukları gibi. bana birşey söylemek istiyorsan ara dedim.
hiç arayıp sormuyo kimse, sende hamilesin, doğurmana ramak kaldı ne oldu öldün mü diyen yok....
bundan sonra bende öyle davranıcam. ne kadar ekmek o kadar köfte herkese. kim olursa olsun....

herkese slm.nasıl gidiyor bakalım bekleyişler.ben sıkılmaya başladım.bi an önce kavuşmak istiyorum kızıma.bakalım bu gün dr a gideceğiz.geçen ay ters duran kızım bu haftaya kadar dönmediyse sanırım sezeryan olacağım.rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin hepimize.

orası öyle tabi de.
yine de insan bekliyo ki öncelikli olsun..
ama ağlama sana da kıyamamzemuszemus

haklısın canım ben de alınganım belki tam kestirmiyorum ama.
yani haketmiyor muyuz birazcık fazla ilgiyi özeni...

canım senin durumun da zormuş, ne düşüncesiz insanlar var en yakınlarımızda üstelik...kaydirigubbakcemile
dün konuştuk zaten oraya gitsem nasıl olur filan diye bana soruyosempatiksalakcinni
ben de nasıl istersen öle yap dedim.
belki yanlışım ama ilgi arsızı olmak istemiyorum.
oraya gitmek istemese bana sormaz direk bana gelir.
madem istiyo gitsin o düşünmedikten sonra ben gel demişim ne farkeder?

bizimki de sıkılacak biliyorum ama ben de 10 tane çocuk doğurmayacağımlmaz:

aferin bana hamile kadınları ağlattım alsanaalsanasmile
hakkınızı helal edin lütfen ben kimseyle paylaşamadığım için buraya yazdım.
kimseyi üzmek istemem hele bu durumdayken:sinifsinif:

en baştan yapmak gerekiyo nazosan bunları ama
bi kaç kere kazık yemek gerekiyo öğrenmek için....
hiç bir iyilik cezasız kalmazmış, kötü niyetli insanlar sayesinde öğrendik işte...

merhaba 2010 temmuz anneleri kiminiz yavrusuna kavuştu kiminiz heycanla bekliyor bebeğini...Çok güzel duygular ben de geçen sene bu günlerde bekliyordum kızımı bir türlü doğmak bilmiyordu...Artık strese girmiştim her gören sen hala doğurmadın mı diyordu...Ben de her sızıyı doğum sancısı sanıp soluğu hastanede alıyordum...14 temmuz günü gezdim de gezdim zaten kızım gelmek bilmiyordu...Sanki kuş gibiydim o gün...eve geldim hafiten kanamam başladı ve ardından sancılarım...Sancılarım geldikçe yürüyordum...Dinince oturup çamaşır katlıyordum..Malum doğum yapınca evim düzenli olsun diye...Veee saat gecenin 3'ü sancılarım arttı biraz dinince oturdum ve suyum geldi...Hemen hastaneye yol aldık...sabah epidural takıldı...Ve meleğim 11.25 de dünyaya geldi...O an o kadar güzel bir duyguki anlatılmaz yaşanır...İnşaallah sizlerde en güzel şekilde yaşarsınız bu duyguyu...Doğumdan sonra zaman çok hızlı akıyor...15 teemmuzda kızım 1 yaşına girecek...
Hepiniz sağlıklı bir şekilde meleklerinizi kucağınıza alırsınız inşaallahopuyorumnanaktan

ne kadar güzel bir doğum hikayen var... insanın yüzünü gülümsetiyo...
maşallah kızınada fazla yormamış seni...
bende bugün 38. haftaya giriyorum. artık gelebilirsin dedim kızıma dün. bakalım ne zaman gelecek hanımefendi zemuszemus

ayy ne güzel,çok az zamanınız kalmış bebeklerinize kavuşmanız içinboshayallersmile allah inşallah sağlıkla,rahatça kucaklarınıza almayı nasip eder.Ben daha yolun başındayım ama çok sabırsızlanıyorum sizleri görünce

canım sen de inşaallah zamanında alırsın bebeğini kucağına...Ben 39+4 haftalıkken aldım kucağıma...Senin prenses de yormaz inşaallah seni...

kızlar merhaba,

ben de 17 temmuz dan önce gelecek diye korkuyorum...yani panik halinde hastaneye koşmak değil de , zamanında doğursam daha iyi olur diye..bu nedenle fazla hareket etmiyorum yormuyorum kendimi...

amin canım inş..:Saruboceq:sona yaklaştık hepimiz ..karışık duygular içerisindeyiz.
inş seneye biz de senin gibi 2011 temmuz annelerini ziyaret ederiz böyle.yerimseniben
kızının 1.yaşını da kutlarım.:lepi:

-----------------
ah canım zaman öyle çabuk geçiyor ki bazen inanamıyorum meraklanma bir bakmşısın sen de almışsın kucağına.

kızlar merhaba,

ben de 17 temmuz dan önce gelecek diye korkuyorum...yani panik halinde hastaneye koşmak değil de , zamanında doğursam daha iyi olur diye..bu nedenle fazla hareket etmiyorum yormuyorum kendimi...

aynı şey bende de var biliyor musun?
plan program bozulsun istemiyrum valla..
Allah ın izni ile zamanında sıralı olsun istiyorum:Saruboceq:..

canım sen de inşaallah zamanında alırsın bebeğini kucağına...Ben 39+4 haftalıkken aldım kucağıma...Senin prenses de yormaz inşaallah seni...

canım saol iyi dileklerin için. inşallah :Saruboceq:
Allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin.... a.s

Slm kızlar...Geçmişi okumadım pek gözüm yemedi umarım herkes iyidir. Zaman azaldıkça heyecan artıyor..ınşallah herkes hayırlısıyla kavuşur meleklerine...

ben yine yakın doğum planını hatırlatayım..sempatiksalakcinni

07.07.2010/çarşamba....melahatk..... şu sıralar bebişi kucağındadır sanırım.
------------------------------------
08.07.2010/perşembe....gull ve yavsib
12.07.2010/pazartesi....deniz güneş ve Gökcek
14.07.2010/çarşamba....teachrofelt
16.07.2010/cuma ..........flowersun
17.07.2010/cumartesi.....sunyy

Arada sürpriz normal doğumlar beklenmektedir.sempatiksalakcinniakannehir

Son düzenleme:
Slm kızlar...Geçmişi okumadım pek gözüm yemedi umarım herkes iyidir. Zaman azaldıkça heyecan artıyor..İnşallah herkes hayırlısıyla kavuşur meleklerine...

selam canım hepimiz iyiyiz..geçmişi okumak mümkün değil haklısın.:kedi:

heyecan, sıkıntı, endişe, mtluluk, karmaşığımkafamçokkarıştı.....bende hepsi var son günlerde..benneyaptımki

hayırlısıııııııııııııııııııı:Saruboceq:

kıslrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmm heyecan tavanda geziyor sabah olur mu yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…