yazdıklarını okuyunca ben de dayanamadım açtım muslukarı bu aralar zaten çok duygusallaştım sürekli ağlıyorum, demek ki böyle oluyormuş, anneler durumu normal karşıladıkları için bu kadar rahatlar demekki onlar yasamış atlatmış, korkacak endişelenecek birşey olmadığını hayatın normal bi akışı olduğunu bildiklerinden, takma kafana az bişey kaldı al bi çikolata ye :) moralin düzelir, bebiş de zevklenir.
üzülme olurmu ben şimdi bunu okuyunca yine ağladım :gitme:
acaba biri gelirmi diye yola kapıya bakıp oturmak gerçekten çok zor. olsun pazartesi gelsin.emin ol hiç gelmeyecek olmasından çok çok daha iyidir canım..
Eee canım normal doğum olcaksa 40.haftaya kadar yolu var bunun..biraz daha sabır..hayırlısı olsun önemli olan o..3 gün önce 5 güün sonra ne farkeder?
haklısın canım bilmiyorum belki biz alınganız ama ben de arada herkese alınıyorum..benneyaptımki
istiyoruz ki herkes ama herkes şu dönem ertafmızda pervane olsun.ama kendi annen de olsa olamyor pek ya da bize mi yetmiiyor acaba bebek gibi ilgi mi istiyoruz ki?CADIARZU
ama herkesin de bir hayat mücadelesi var, herkesin tatil planları var, iş hayatları var..:çok üzgünüm:
Benim de alındığım insanlar var çok yakınımda ama bahsetmek istemiyorum ..benneyaptımki
amin canım sağol
canım benim kıyamam ben sana. üzme nolur kendini. :teselli: evde yalnız olmak ve uzakta olmak nedir ben de bilirim. insan kendini garip hissediyor. annem gelse beni çekip çevirse diye düşünüyorsun. ama yine gelecek merak etme bir kaç gün sonra... ya da ara söyle annene önce benim yanıma gel anne seni bekliyorum diye. ama üzülme bak son zamanlardayız bebişini düşün. benim annem de gelemiyor Allah sevabını bol bol yazsın babaanneme bakıyor sağolsun bizim akrabalar temmuz sonuna kadar anneme verdiler biri de sen kızının yanına erken git sana ihtiyacı vardır demiyor. ben doğurunca gelecek annem ancak herhalde... bebeğin herşeyden önemli canım benim...
valla dün sabah poğaça yemiştim ondan oldu heralde dedim ama hala devam ediyo ama istifar falan etmedim yani bakalım inşallah geçer geçmezse bi dra sorarım saolun kızlar olumunekankayizsmile
canım hiç üzme kendini biz çok hassasız bu dönemde o yüzden herşeye kızabiliyoruz doğum anın gelince hiç kimse yanında olmasa da Allah yardımcın olur merak etme
annen de teyzenle birlikte vakit geçirsin sonra gelir yanına sen aslında sana destek olsun die istiyorsun yanında ama sonuçta onlar da sıkılıyolar erken gelince bizim yanımızda ben anneme arayınca gelirsin dedim hatta sezeryan olursa bi gün önce gelsin yeter bence
selva 82 ,yazdıklarını okuyunca ben de dayanamadım açtım muslukarı bu aralar zaten çok duygusallaştım sürekli ağlıyorum, demek ki böyle oluyormuş, anneler durumu normal karşıladıkları için bu kadar rahatlar demekki onlar yasamış atlatmış, korkacak endişelenecek birşey olmadığını hayatın normal bi akışı olduğunu bildiklerinden, takma kafana az bişey kaldı al bi çikolata ye :) moralin düzelir, bebiş de zevklenir.
benim eltim bundan 6 ay önce doğum yaptı. o hamileykende doğum yaptıktan sonrada her işine koştum. iş yapamasam bile 2 günde bir gittim ki kendini yalnız hissetmesin diye...
malum hamile ve lohusa kadınlar hassas olur diye.
bende bir süre önce gitmeyi bıraktım. e ağırlaştım eskisi kadar çıkamıyorum dışarı...
en son nisanda oda sülalecek bize gelmişler. o gece çekilen fotoğraflardaki tarihe bakınca gördüm onu da...
bırakın gelmeyi aramadı bile. bana facebooktan msj atıyo aptal gibi. bende en sonunda burdan yazışmayalım ne o öyle ortaokul çocukları gibi. bana birşey söylemek istiyorsan ara dedim.
hiç arayıp sormuyo kimse, sende hamilesin, doğurmana ramak kaldı ne oldu öldün mü diyen yok....
bundan sonra bende öyle davranıcam. ne kadar ekmek o kadar köfte herkese. kim olursa olsun....
merhaba 2010 temmuz anneleri kiminiz yavrusuna kavuştu kiminiz heycanla bekliyor bebeğini...Çok güzel duygular ben de geçen sene bu günlerde bekliyordum kızımı bir türlü doğmak bilmiyordu...Artık strese girmiştim her gören sen hala doğurmadın mı diyordu...Ben de her sızıyı doğum sancısı sanıp soluğu hastanede alıyordum...14 temmuz günü gezdim de gezdim zaten kızım gelmek bilmiyordu...Sanki kuş gibiydim o gün...eve geldim hafiten kanamam başladı ve ardından sancılarım...Sancılarım geldikçe yürüyordum...Dinince oturup çamaşır katlıyordum..Malum doğum yapınca evim düzenli olsun diye...Veee saat gecenin 3'ü sancılarım arttı biraz dinince oturdum ve suyum geldi...Hemen hastaneye yol aldık...sabah epidural takıldı...Ve meleğim 11.25 de dünyaya geldi...O an o kadar güzel bir duyguki anlatılmaz yaşanır...İnşaallah sizlerde en güzel şekilde yaşarsınız bu duyguyu...Doğumdan sonra zaman çok hızlı akıyor...15 teemmuzda kızım 1 yaşına girecek...
Hepiniz sağlıklı bir şekilde meleklerinizi kucağınıza alırsınız inşaallahopuyorumnanaktan
canım sen de inşaallah zamanında alırsın bebeğini kucağına...Ben 39+4 haftalıkken aldım kucağıma...Senin prenses de yormaz inşaallah seni...ne kadar güzel bir doğum hikayen var... insanın yüzünü gülümsetiyo...
maşallah kızınada fazla yormamış seni...
bende bugün 38. haftaya giriyorum. artık gelebilirsin dedim kızıma dün. bakalım ne zaman gelecek hanımefendi zemuszemus
amin canım inş..:Saruboceq:sona yaklaştık hepimiz ..karışık duygular içerisindeyiz.merhaba 2010 temmuz anneleri kiminiz yavrusuna kavuştu kiminiz heycanla bekliyor bebeğini...Çok güzel duygular ben de geçen sene bu günlerde bekliyordum kızımı bir türlü doğmak bilmiyordu...Artık strese girmiştim her gören sen hala doğurmadın mı diyordu...Ben de her sızıyı doğum sancısı sanıp soluğu hastanede alıyordum...14 temmuz günü gezdim de gezdim zaten kızım gelmek bilmiyordu...Sanki kuş gibiydim o gün...eve geldim hafiten kanamam başladı ve ardından sancılarım...Sancılarım geldikçe yürüyordum...Dinince oturup çamaşır katlıyordum..Malum doğum yapınca evim düzenli olsun diye...Veee saat gecenin 3'ü sancılarım arttı biraz dinince oturdum ve suyum geldi...Hemen hastaneye yol aldık...sabah epidural takıldı...Ve meleğim 11.25 de dünyaya geldi...O an o kadar güzel bir duyguki anlatılmaz yaşanır...İnşaallah sizlerde en güzel şekilde yaşarsınız bu duyguyu...Doğumdan sonra zaman çok hızlı akıyor...15 teemmuzda kızım 1 yaşına girecek...
Hepiniz sağlıklı bir şekilde meleklerinizi kucağınıza alırsınız inşaallahopuyorumnanaktan
ah canım zaman öyle çabuk geçiyor ki bazen inanamıyorum meraklanma bir bakmşısın sen de almışsın kucağına.ayy ne güzel,çok az zamanınız kalmış bebeklerinize kavuşmanız içinboshayallersmile allah inşallah sağlıkla,rahatça kucaklarınıza almayı nasip eder.Ben daha yolun başındayım ama çok sabırsızlanıyorum sizleri görünce
kızlar merhaba,
ben de 17 temmuz dan önce gelecek diye korkuyorum...yani panik halinde hastaneye koşmak değil de , zamanında doğursam daha iyi olur diye..bu nedenle fazla hareket etmiyorum yormuyorum kendimi...
canım sen de inşaallah zamanında alırsın bebeğini kucağına...Ben 39+4 haftalıkken aldım kucağıma...Senin prenses de yormaz inşaallah seni...
a.s.Yarın inşallah bir aksilik olmazsa gidiyoruz memlekete.:lepi:
Slm kızlar...Geçmişi okumadım pek gözüm yemedi umarım herkes iyidir. Zaman azaldıkça heyecan artıyor..İnşallah herkes hayırlısıyla kavuşur meleklerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?