2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın canlarım :CüvCüv:
kandiliniz mubarek olsun, hepimizin tüm duaları kabul olsun inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsun
ben de sonunda bugün doğum öncesi izne ayrılıyorum çok mutluyum kaydirigubbakcemile2

kızlar akşam amcamlara gittik. ben yaklaşık 1 hafta 10 gündür öksürüyorumya yengem bununla ilgili "aman dikkat et.benim kardeşim de hamileliğinin son 1 ayında hep öksürdü, bebek gelişemedi o yüzden küçük doğdu,hala da çok zayıf yaşıtlarına göre" dedi. ciğerlerini üşüttüğü için olmuş güya ve bebek karnındayken büzülmüş kalmış. o kadar moralim bozuldu ki bunları duyunca. niye insanlar hemen kötüye yorarlar ki. ben her hafta doktora gidiyorum, her seferinde ultrasonla bakılıyor. öyle bir ihtimal bile olsa doktorum söylemez miydi..şimdi çok daha iyi boğazım şükürler olsun ki,sadece sabahları biraz öksürüyorum. inşallah bebeğimin sağlığı iyidir, yengemin söylediklerini takmamaya çalışıyorum ama eşim bile etkilendi. bugün sürekli arayıp nasıl olduğumu soruyor. ne gerek vardı şimdi aklımıza böyle şeyler sokmaya !!!!

herkese günaydınnnnnnnnnnn!
kandilimiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin.

canım sen bakma yengene. insanlar düşünmeden konuşuyor doktor mu söylemiş öyle olduğunu yoksa kendi yorumumu?o doğru düzgün beslenmemiştir. sen kontrollere gidiyorsun öyle birşey olsaydı doktorun söylerdi. içini ferah tut canım...

üstelik benim doktorum çok pinpirikli biri. ihtimal bile olsa söylerdi.
bir de şu günlerde gündemimizde başka bir konu daha var. yarın ayak bakımına gidicem, çünkü artık kendim uğraşamıyorum eğilemediğim için. çok temiz bir yere gidiyorum ama eşim şimdi sırası değil, mikrop kaparsan Allah korusun kanarsa falan ne gerek var doğumdan sonra gidersin diyor ama ben çözümü kendi setimi alarak gitmekte buldum. o zaman sorun olmaz herhalde.

canım doktorun zaten bebeğin gelişimini akip ediyo bişi olsa emin ol söylerdi kimsenin söylediğini takma kafana zaten herkes çok biliyo ya hasta oluyorum böyle insanlara
kendi setinle gidersen hiçbişicik olmaz bence ama giitiğin kişi kendi setini kullanırsa sıkıntı olabilir çünkü yeterince sterilize etmemişse mikrop kapabilirsin Allah korusun

maşallah iyi dayanmışsın şeker. ben 5 hafta kala çıktım. evde olmak müthiş bişey. tadını çıkar sen de

valla bence de çok iyi dayandım resmen sabrımın sınırlarını zorladım olumunekankayizsmile

bende ayak bakımımı yapamıyorum ve beni çok rahatsız ediyor kendi setini almak bence de iyi fikir bir de ayaklarını koyacağın su için tek kullanımlık poşetlerden koyarlarsa sorun olmaz herhalde.

ben biraz uzanıcam arkadaşlar. bugün hava esintili, güzel burda çok bunaltmıyor.
duruslv iznin hayırlı olsun canım.
sonra görüşürüz

Hayırlı kandiller güzel anneler.
Bol bol dua edelim,hayırlı evlatlarımız olsun.

bende ayak bakımımı yapamıyorum ve beni çok rahatsız ediyor kendi setini almak bence de iyi fikir bir de ayaklarını koyacağın su için tek kullanımlık poşetlerden koyarlarsa sorun olmaz herhalde.

inşallah sorun olmaz canım. ayakları suya koymuyor gittiğim yer, köpük sıkarak yumuşatıyor ayakları. o açıdan sorun olmaz ama pedikür setinin dışında başka bir cihaz da kullanıyor. tek aklıma takılan o, ucuna taktığı şeyleri herkeste kullandığı için. olmazsa konuşurum o aleti kullanmadan yapabilir belki de.

Bugün babamız yanımızda diil.
arabamızın garantisi bitmeden servise gitmesi gerekiyordu,mecburen bugün gitti.
ınşallah oğluşumuz bugün süpriz müpriz yapmaz bize.

bugün belim çok ağrıyooo :bbo:
akşam 19:00da randevum var. bakalım nst de bir şey çıkacak mı?
artık bir an önce olsun moduna geçtim. sınırı geçtik ya. rahatım biraz daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…