2010 Temmuz Anneleri : )

ben çok sabırsızlanıyorum ama..bi de böyle gün geçtikçe stresim artıyo.normal doğumdan vazgeçip alıverin sezeryanla diyebillirim doktorakaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

bende de aynisi var kizlar.. saga donup yatarsam yarim saat 1 saat sonra sanki kalcam morarmis gibi bir agri ve aci oluyor. o zaman sola donup yatiyorum. o da ayni sekilde yarim saat 1 saat sonra agriyor ve aciyor. Sirt ustu suan rahat edebiliyorum ama sirt ustu yatmak iyi degil diyorlar.. yuzustu yatmak zaten soz konusu degil.. Nasil yaticaz bilemiyorum..

ben çok sabırsızlanıyorum ama..bi de böyle gün geçtikçe stresim artıyo.normal doğumdan vazgeçip alıverin sezeryanla diyebillirim doktorakaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

ayynnennn.... simdiden yer yapiyorum esime.. 40. haftayi bulursak sezeryan istiyorum diye... :dance:

günaydın. ben o durumdaydım işte ama şu anda sol tarafa artık yatmam söz konusu bile değil acaip bir acı çekiyorum. sağa 1 saat kadar yatabiliyorum. sırtüstü bazen hiç yatamıyorum bazen yatabiliyorum. valla artık yatıyorum sırtüstü de arada 15-20 dakka dinlendirmek için. napıcam ki ama dün gece iyi uyumuşum. kalçalarıma volteren jel sürüyorum. minoset içiyorum ama benimkiler artık kalçalarım acıyor durumunu geçti dayanılmaz bir sırt kalça bel ve bacak ağrısına dönüştü o yüzden. ama dün gece nasıl yattığımı bilmiyorum ama uyumuşum bugün iyiyim çok şükür.

maşallah bebeğine canım benim.Allah nazarlardan saklasın.az kaldı inşallah ben de yaşıcam o günleri inşallah.:Saruboceq:

cok gecmis olsun canim yaa.. benimki henuz o kadar dayanilmayacak gibi degil.. seninle gunlerimiz ayni hemen hemen.. insallah tez zamanda bebislerimiz saglikli gelir de biz de tum bu dertlerimizi unuturuz.. artik zaman gectikce hem sabirsizlaniyorum hem de birazcik sikildim bu durumdan...:kedi:

ayynnennn.... simdiden yer yapiyorum esime.. 40. haftayi bulursak sezeryan istiyorum diye... :dance:

tuubişcim 1 hafta daha bekle istersen ama 40+1 i geçirme derim ben plesenta yaşlanması die bişi varmış doktorun söler zaten. 40+1 i geçince risk başlıyomuş. haberin olsun.

tuubişcim 1 hafta daha bekle istersen ama 40+1 i geçirme derim ben plesenta yaşlanması die bişi varmış doktorun söler zaten. 40+1 i geçince risk başlıyomuş. haberin olsun.

evet evet ..bugun 37+2 im zaten.. 39+0 da randevumuz var doktorla.. O tarihe kadar gelmezse oglusum, o zaman konusucaz alalim mi almayalim mi diye.

Ben de duydum plesenta yaslanmasini.. Herhalde doktorum da 39+0 da anlatir nelerin risk oldugunu...

Bekliyoruz bakalim... Gelsin bebislerimiz artik...

Güll kuzucuğuna kavuşmuştur herhalde , güzel haberlerini inşallah en kısa zamanda verir bizlere..

Selam ; ıkı gundur sabah 7 : 30 da kalkıyorum artık son gunler dıye uyku tutmuyor sanırım . Dun annemle bakırkoyde son eksıklerımızı aldık kadın Izmırden geldi benım bı turlu bulamadıgım bebek magazalarını bılıyormus megersem yeraltı carsısında .. sımdı onları yıkıyorum kızlar kullanıyor musun bılmıyorum ama ben dalinmatıkle yıkıyorum cok nefıs kokuyor . kendımede yedek emzırme sutyenı ve gogus pedi bıde mavı gecelık aldım ... dogum yapan arkadaslar umarım ıyıdır .. haberlerını beklıyoruz

merhaba arkadaşlar,bişey sormak istiyorum sizler bilirsiniz belki,bazı bebek kıyafetlerinin üzerinde 6 ay-7 ay falan diye yazmıyorda 68-78-80 gibi numaralar yazıyor. Bu numaralar kaç aya denk geliyor acaba?

merhaba arkadaşlar,bişey sormak istiyorum sizler bilirsiniz belki,bazı bebek kıyafetlerinin üzerinde 6 ay-7 ay falan diye yazmıyorda 68-78-80 gibi numaralar yazıyor. Bu numaralar kaç aya denk geliyor acaba?

68-6,9 ay,78-9-12 ay,80-12,18 ay die biliyorum canım.

cm olarak boylarına denk geliyor canım ama ay olarak karşılığı ne bilemiyorum.
yeni doğanlar 50cm oluyo bilfiğim kadarıyla...

Bir damla umut serpilsin yüreğinize, bin tatli umut dolsun günlerinize, hayalleriniz gerçekleri bulsun, bütün dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…