bende de benzer birşey var aslında...gece yatarken bir uyanıyorum sanki üstüne yattığım kalçama biri sopa ile vurmuş gibi bir ağrı...kıvrana kıvrana sağa dönüyorum yarım saat sonra orası da aynı hale geliyor..sonra kalkıyorum 1 saat salonda tv falan izliyorum düzeliyorum yatıyorum..ama her zaman olmuyor arada oluyor..gene de şükür buna da..bir arkadaşım geçen gördü beni tabure ile raflara falan çıkıyorum ben böyle değildim dedi moral buldum çok daha beter durumda olanlar var..kalça ağrısını sorun etme bence..
ben çok sabırsızlanıyorum ama..bi de böyle gün geçtikçe stresim artıyo.normal doğumdan vazgeçip alıverin sezeryanla diyebillirim doktorakaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
bende de aynisi var kizlar.. saga donup yatarsam yarim saat 1 saat sonra sanki kalcam morarmis gibi bir agri ve aci oluyor. o zaman sola donup yatiyorum. o da ayni sekilde yarim saat 1 saat sonra agriyor ve aciyor. Sirt ustu suan rahat edebiliyorum ama sirt ustu yatmak iyi degil diyorlar.. yuzustu yatmak zaten soz konusu degil.. Nasil yaticaz bilemiyorum..
Hoşbulduk canım benim.
Seni çok iyi anlıyorum.Benimde hamileliğim çok sıkıntılıydı,ağrılardan gece uykusunu unutmuştum.Ayaklarım kalçalarım o kadar ağrıyorduki,sağa sola dönmekten uyku uyuyamaz olmuştum.
Annelik tarifi olmayan bir yaşam şekliymiş inan,yorgunda olsan uykusuzda olsan hiç şikayet etmiyor insan.
Oğlumda çok şükür iyi teyzesi,ama sarılığımız geçmedi daha,değer çok yüksek değil şükürki,ama tam atlatamadık,haftalık kan alınıyor takibatımız var.Büyümeye çabalıyor çok şükür,32 günlük olduk zaman nasıl geçti anlamadık hiç.
günaydın. ben o durumdaydım işte ama şu anda sol tarafa artık yatmam söz konusu bile değil acaip bir acı çekiyorum. sağa 1 saat kadar yatabiliyorum. sırtüstü bazen hiç yatamıyorum bazen yatabiliyorum. valla artık yatıyorum sırtüstü de arada 15-20 dakka dinlendirmek için. napıcam ki ama dün gece iyi uyumuşum. kalçalarıma volteren jel sürüyorum. minoset içiyorum ama benimkiler artık kalçalarım acıyor durumunu geçti dayanılmaz bir sırt kalça bel ve bacak ağrısına dönüştü o yüzden. ama dün gece nasıl yattığımı bilmiyorum ama uyumuşum bugün iyiyim çok şükür.
ayynnennn.... simdiden yer yapiyorum esime.. 40. haftayi bulursak sezeryan istiyorum diye... :dance:
tuubişcim 1 hafta daha bekle istersen ama 40+1 i geçirme derim ben plesenta yaşlanması die bişi varmış doktorun söler zaten. 40+1 i geçince risk başlıyomuş. haberin olsun.
merhaba arkadaşlar,bişey sormak istiyorum sizler bilirsiniz belki,bazı bebek kıyafetlerinin üzerinde 6 ay-7 ay falan diye yazmıyorda 68-78-80 gibi numaralar yazıyor. Bu numaralar kaç aya denk geliyor acaba?
merhaba arkadaşlar,bişey sormak istiyorum sizler bilirsiniz belki,bazı bebek kıyafetlerinin üzerinde 6 ay-7 ay falan diye yazmıyorda 68-78-80 gibi numaralar yazıyor. Bu numaralar kaç aya denk geliyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?