2010 Temmuz Anneleri : )

üff şu insanların felaket tellalığına inanamıyorum. yok öyle bişi. ben ilk 3 ayda hep öksürüyordum hem de deli gibi bana da dediler hep öksürük zararlı etkilenir diye hiçbişi olmaz dedi doktorum. eskiden ne şartlarda doğmuş büyümüş bebekler. ne gerek var şimdi böyle bişeyi aklına sokmaya. hiçbişey olmaz canım. merak etme sen. eğer öyle bişi olsa doktorun öksürüğünü napar eder keserdi. benim doktorum daha beter öksürüp mikrobu atmam için şurup vermişti.asist die.öksürüğü artırır ama balgam söker demişti. ben çok araştırmıştım o zaman öksürükten bebeğe hiçbişey olmuyor. benim arkadaşım zatürre oldu hastanelerde aylarca tedaviler gördü hamileyken turp gibi maşallah çocuğu.

bu erkekleri de anlamıyorum benim eşim de beni ağdaya göndermedi. yok kasılırmışım yok mikrop kaparmışım. jilet yap nolcak dedi ben de korktum gitmedim şimdi erkek gibi oldum napçam bilmiyorum doğumdan sonra da gidemicem. habire jilet yapıyorum zar zor. sen kendi takımınla gidersen hiçbişi olmaz. ben kendim yapabiliyorum. daha doğrusu hiç pedikür yaptırmadığım için ayaklarımda hiçbişi yok. banyoda ponzo taşı kullanıyorum sonrasında da kendi manikür pensem var onla kendim yapıyorum ama zaten incecik etlerim o yüzden sorun olmuyo. bu aralar yapamıyorum ama pek rahatsız etm.iyo.

Ben deniz güneşin ablasıyım. Kendisi bana rica etti bu mesajı atmam için...

Kendisinin sabah saat 05:00'da bir kızı oldu...

Herkese çok çok selamları var...

Bütün bebek bekleyen anne adaylarına ALLAH hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder işallah...

akannehir
çok şaşırdım. Allah analı babalı büyütsün.. hyırlısı olsun.
12sini beklemedi kuzucuk görüyor musunuz?
maşallah

erkenci cıktı kızımızz
ALLAHIM anne babasına bagışlasın... :Saruboceqarısı bizim başımızaaopuyorumnanaktan

aa maşallah. hiç belirtisi de yoktu. beklemedi demek ki. Allah uzun ömür ve sağlık versin inşallah. çok sevindim.

ben bugün sir ağda makinemle kendim yaptım, burda hiç gitmedim ağdaya, zaten başkası yapınca rahat olamıyorum. biraz zor olsa da halletim, p.tesiye hazırım :) ama ayaklarımla ilgilenemedim, işte onu ne yapcam bilmem

evet yaaa...allahtan bugun burasi seriiinn.. yagmur yagcak saniriimm.. Biz dogum yapana kadar boyle olsa keske...kaydirigubbakcemile3

İstanbul'da 5 gün yağış varmış. Aşırı yağış ve sel uyarısı var, şimdi bir gazete websitesinde okudum. Serin ve yağışlı bir gün gelecek kızım galiba... Bereket bereket :)

herkese selam kızlarrr
moralim çok bozuk çarşamba günü nstye bağlandım sancılarım ççıktı
akşama doğru iki defa sancılandım doğumewine geldik açılma yok doğum başlamamış dedi
ertesi gün kontrolae gittim 1 cm açıklık wardı rahimde yumuşamışdı cumaya kadar bekleyelim tekrar gel dedi doktor we ultrasonda baktılar suyum azalmışşşş doktor bişii demedi bunla ilgili noolcak şimdi su azalması doğum yapacağım anlamınamı gelirki???

bugün belim çok ağrıyooo :bbo:
akşam 19:00da randevum var. bakalım nst de bir şey çıkacak mı?
artık bir an önce olsun moduna geçtim. sınırı geçtik ya. rahatım biraz daha...

Hayırlı haberlerle gelirsin İNŞAALLAHH..

HAYIRLI KANDİLLER KIZLAR ....

bende halaaa doguramadım kaydirigubbakcemile3 dun nstye girdim yine ama tık yok...
neredeyse sezeryana karar verecektim hatırlarsınız belki...
ama sonra vazgeçtim... en azından normal denedim ama olmadı demek ıstıyorum dedım dr.a... oda dogru karar vermişsin dedi... bakalım artık HAYIRLISI ...

Birde dun nstde bir bayan vardı.. tam 41. haftayı doldurmuş... bugun sunı sancıyla dogumunu başlatıcaklardı.. nstde hiç sancı cıkmadı yine bayanda... benimde korkum bu mafoldumben ya bende 41. haftayı beklersem ve suni sancıyla dogum başlatılmaya çalışılırsaakannehir

Bugun dua edin kızlarrrr.. hepimiz hayırlısıyla kavuşalım yavrularımızaa:Saruboceq:

kızlar tünaydın
şimdi doktordan geldim
benim bugün 41 hafta oldu bebek hala doğum kanalına girmediği ve için sezeryan kararı verildi
yarın sabah sezeryan olucam .
yarın bu saatlerde kısmetse kızım kollarımda olucak
bir yandan sezeryandan çok korkuyorum bir yandanda kızıma kavuşmanın heyecanı içinmdeyim
hayırlısı artık ama umarım ameliyatada bu korkuyla girmem
hayatımda hiç ameliyat olmadığım için çok korkuyorum
dua edin benim için

Aaaaa nasıl ya. Bizim günümüz aynıydı. P.tesi sezeryan olacaktı ne oldu ki acaba.. Sabaha karşı???
Hayırlısıyla kavuşmuş ama en güzeli o. Allah analı babalı büyütsün, ne güzel yaaa... Maşallah..

Sıra bozuldu:)

İstanbul'da 5 gün yağış varmış. Aşırı yağış ve sel uyarısı var, şimdi bir gazete websitesinde okudum. Serin ve yağışlı bir gün gelecek kızım galiba... Bereket bereket :)

Ayyy İNŞAALLAHHH.. yagsın yagsınn kaydirigubbakcemile3 sel olmasın ama, serin ve yagışlı olsun :Saruboceq:

Canım hakkında hayırlısı olsun... hiç belli olmaz.. bakarsın bir anda acılır rahim.. şimdiden bunları düşünüp canını sıkma... olmadı sezeryan olursun... sonuc olarak yavrularımız saglıklı dogsunda... :Saruboceq:

Kedimi bu sonda görüyorum kaydirigubbakcemile3
Canım HAYIRLISI olsun... herşeyde bir hayır vardır... ALLAHIM saglıkla kucagına almak nasip etsin yavrunu :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canımm hayırlısı olsun sanırım bende sezeryan olabilirim bende hiç ameliyat olmadım korkuyorumm naapmalıyım bilmiyorum

öyle cnm hayırlısı ama ne yapacağımı bilmiyorum çok korkuyorum sezeryandan yarında doğum olmassa sezeryanmı olcak hiç bilmiyorum yoksa önce suni sancımı werirler bilemiyorumm dileğim bir an önce sancım gelsin doğumumbaşlasın sezeryandan korkuyorumm

Tebrik ederiimm.. saglika buyutsun insallah..
12 sini bekleyemedi bebis demek ki..
Darisi basimiza..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…