kızlar akşam amcamlara gittik. ben yaklaşık 1 hafta 10 gündür öksürüyorumya yengem bununla ilgili "aman dikkat et.benim kardeşim de hamileliğinin son 1 ayında hep öksürdü, bebek gelişemedi o yüzden küçük doğdu,hala da çok zayıf yaşıtlarına göre" dedi. ciğerlerini üşüttüğü için olmuş güya ve bebek karnındayken büzülmüş kalmış. o kadar moralim bozuldu ki bunları duyunca. niye insanlar hemen kötüye yorarlar ki. ben her hafta doktora gidiyorum, her seferinde ultrasonla bakılıyor. öyle bir ihtimal bile olsa doktorum söylemez miydi..şimdi çok daha iyi boğazım şükürler olsun ki,sadece sabahları biraz öksürüyorum. inşallah bebeğimin sağlığı iyidir, yengemin söylediklerini takmamaya çalışıyorum ama eşim bile etkilendi. bugün sürekli arayıp nasıl olduğumu soruyor. ne gerek vardı şimdi aklımıza böyle şeyler sokmaya !!!!
üstelik benim doktorum çok pinpirikli biri. ihtimal bile olsa söylerdi.
bir de şu günlerde gündemimizde başka bir konu daha var. yarın ayak bakımına gidicem, çünkü artık kendim uğraşamıyorum eğilemediğim için. çok temiz bir yere gidiyorum ama eşim şimdi sırası değil, mikrop kaparsan Allah korusun kanarsa falan ne gerek var doğumdan sonra gidersin diyor ama ben çözümü kendi setimi alarak gitmekte buldum. o zaman sorun olmaz herhalde.
Öfff çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk....
Öfff çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk....
burası serin buraya gel şekerim.
Ben deniz güneşin ablasıyım. Kendisi bana rica etti bu mesajı atmam için...
Kendisinin sabah saat 05:00'da bir kızı oldu...
Herkese çok çok selamları var...
Bütün bebek bekleyen anne adaylarına ALLAH hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder işallah...
Bütün bebek bekleyen anne adaylarına ALLAH hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder işallah...
bu erkekleri de anlamıyorum benim eşim de beni ağdaya göndermedi. yok kasılırmışım yok mikrop kaparmışım. jilet yap nolcak dedi ben de korktum gitmedim şimdi erkek gibi oldum napçam bilmiyorum doğumdan sonra da gidemicem. habire jilet yapıyorum zar zor. sen kendi takımınla gidersen hiçbişi olmaz. ben kendim yapabiliyorum. daha doğrusu hiç pedikür yaptırmadığım için ayaklarımda hiçbişi yok. banyoda ponzo taşı kullanıyorum sonrasında da kendi manikür pensem var onla kendim yapıyorum ama zaten incecik etlerim o yüzden sorun olmuyo. bu aralar yapamıyorum ama pek rahatsız etm.iyo.
evet yaaa...allahtan bugun burasi seriiinn.. yagmur yagcak saniriimm.. Biz dogum yapana kadar boyle olsa keske...kaydirigubbakcemile3
bugün belim çok ağrıyooo :bbo:
akşam 19:00da randevum var. bakalım nst de bir şey çıkacak mı?
artık bir an önce olsun moduna geçtim. sınırı geçtik ya. rahatım biraz daha...
İstanbul'da 5 gün yağış varmış. Aşırı yağış ve sel uyarısı var, şimdi bir gazete websitesinde okudum. Serin ve yağışlı bir gün gelecek kızım galiba... Bereket bereket :)
herkese selam kızlarrr
moralim çok bozuk çarşamba günü nstye bağlandım sancılarım ççıktı
akşama doğru iki defa sancılandım doğumewine geldik açılma yok doğum başlamamış dedi
ertesi gün kontrolae gittim 1 cm açıklık wardı rahimde yumuşamışdı cumaya kadar bekleyelim tekrar gel dedi doktor we ultrasonda baktılar suyum azalmışşşş doktor bişii demedi bunla ilgili noolcak şimdi su azalması doğum yapacağım anlamınamı gelirki???
kızlar tünaydın
şimdi doktordan geldim
benim bugün 41 hafta oldu bebek hala doğum kanalına girmediği ve için sezeryan kararı verildi
yarın sabah sezeryan olucam .
yarın bu saatlerde kısmetse kızım kollarımda olucak
bir yandan sezeryandan çok korkuyorum bir yandanda kızıma kavuşmanın heyecanı içinmdeyim
hayırlısı artık ama umarım ameliyatada bu korkuyla girmem
hayatımda hiç ameliyat olmadığım için çok korkuyorum
dua edin benim için
çok geçmiş olsun canımm hayırlısı olsun sanırım bende sezeryan olabilirim bende hiç ameliyat olmadım korkuyorumm naapmalıyım bilmiyorumkızlar tünaydın
şimdi doktordan geldim
benim bugün 41 hafta oldu bebek hala doğum kanalına girmediği ve için sezeryan kararı verildi
yarın sabah sezeryan olucam .
yarın bu saatlerde kısmetse kızım kollarımda olucak
bir yandan sezeryandan çok korkuyorum bir yandanda kızıma kavuşmanın heyecanı içinmdeyim
hayırlısı artık ama umarım ameliyatada bu korkuyla girmem
hayatımda hiç ameliyat olmadığım için çok korkuyorum
dua edin benim için
Ayyy ıNŞAALLAHHH.. yagsın yagsınn kaydirigubbakcemile3 sel olmasın ama, serin ve yagışlı olsun :Saruboceq:
Canım hakkında hayırlısı olsun... hiç belli olmaz.. bakarsın bir anda acılır rahim.. şimdiden bunları düşünüp canını sıkma... olmadı sezeryan olursun... sonuc olarak yavrularımız saglıklı dogsunda... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?