2010 Temmuz Anneleri : )

aaa inanmıyorum defne de aceleci çıktı :) ikisi de iyidir inşallah. çok tebrik ediyorum, Allah sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin inşallah minik kızına.

slm kızlar 5 temmuzda sezeryan oldum normal dogumu o kadar cok ıstıyodum kı ama herseyın hayırlısı basta hersey normaldı suyum gelmıştı ama 1-2 cnm acılma vardı sunu sancı verıldı ama acılma olmadı ve doktorum normal dogumda bebek oksıjensız kalabılır ve nstde kalp atıslarında dusuk saplandıgı ıçın bebegı hıç rıske atmayalım dedı zaten rısklı bı gebelıktı benımkı sonuçta sezeryan oldum oğluşumla evımızdeyız Rabbım herkese nasıp etsın sezeryandan cok korkardım hem suni sancıyı hemde amelıyat bırı olarak soyluyorum herseye deger onun mınık gozlerıyle sıze bakması tesebbus etmesı hıç korkmayın Rabbım herkesı bı avazda kurtarsın

arkadaşlarım merhaba nasılsınız doktora gittik doplerde bebeğin suyu normale göre az çıktı bilgisi olan varmı

canım geldimi hep üst üste gelirmiş ya, seninkide öyle olmuş. :teselli:
senin bebişin sana uğur getirecek göreceksin.. kötü günler geçip gidecek. bebekler kısmetleri ile gelirmiş. sen içini ferah tutmaya çalış.
yaşamayan bilmez tabi ama biz burada elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıyoruz işte olumunekankayizsmile

canım bende şimdi face de gördüm. çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin küçük prensese :asigim:

amin canım. sen de oğlunu kucağına almışsın hayırlısıyla, gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

amin cnmm Allah analı babalı büyütsünn
arkadaşlarım merhaba nasılsınız doktora gittik doplerde bebeğin suyu normale göre az çıktı bilgisi olan varmı

benimde ultrasonda az çıktı günümde doldu canımm ne yapacağım bilmiyorum yarın hastaneye yatıcamm

hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı doğmuş ya en önemlisi bu güzelim...
maşallah diyelim oğluşuna
:Saruboceq:

amin cnmm Allah analı babalı büyütsünn

benimde ultrasonda az çıktı günümde doldu canımm ne yapacağım bilmiyorum yarın hastaneye yatıcamm

gçmiş olsun canım neden azalmış su bir şey dedimi doktor

nurcan selam canım..
bende dün seni geçirdim aklımdan bu kızın sesi soluğu çıkmıyo doğurdumu ki diye bilmiyorumkismile
doktorun ne dedi suyunun azalması ile ilgili olarak?

damlasuisci ve elfidaya şu mübarek günde Allahtan sağlık diliyoruım.Allah bebeklerinize uzun ömür versin kızlar.

saol cnm sanada
hayır birşey demed,i doktor canımm
günümde dolduu yarın bakalım doğumum olur gibime geliyo ama nasıl olur bilemiyorum

günün dolduğu için şanslısın canım allaha şükret çünki bebeğin alacağı kiloyu almıştır kaç kilo oldu bebeğin
allah hayırlı doğumlar nasip etsin

kızlar bana dua ed,n sağlıklıca bebşişimi kucağıma alayımm dualarım sizinleee herkese ii kandiller diliyorum tekrar kendinize ii bakınn.

günün dolduğu için şanslısın canım allaha şükret çünki bebeğin alacağı kiloyu almıştır kaç kilo oldu bebeğin
allah hayırlı doğumlar nasip etsin

kilosu normal canım hatta biraz kilolu olabilirr Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin önemli değil sıkma canını doğduktan sonra toparlanır hemennn

kızlar bana dua ed,n sağlıklıca bebşişimi kucağıma alayımm dualarım sizinleee herkese ii kandiller diliyorum tekrar kendinize ii bakınn.

canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
görüşmek üzere, hayırlı haberlerini bekliyor olacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…