ben de ameliyat korkusu var canımmm o yüzdennn
Ben deniz güneşin ablasıyım. Kendisi bana rica etti bu mesajı atmam için...
Kendisinin sabah saat 05:00'da bir kızı oldu...
Herkese çok çok selamları var...
Bütün bebek bekleyen anne adaylarına ALLAH hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder işallah...
korkma bişi olmaz. Allah dermansız dert vermesin. sadece doğum değil binlerce kişi ameliyat oluyo iyileşiyo.Allahtan hayırlısını dile.
sorma tatlım ya. bi kara bulut dolanıyo başımızda ama hayırlısı. eşimin başımıza açtıklarını biliyosun zaten. peşine amcamın kalp krizi haberini aldım. şükür iyi şimdi. onun peşine kuzenim beyin kanaması geçirdi. kurtulma şansı çok az. bana bakmaya teyzem gelecekti. onunda ayağında sorun çıktı teşhis koyamıyolar. artık Allah başka bela vermese diyorum.
iyi olmanıza çok sevindim.
merhaba kızlar..ben dün doğum yaptım...haftalık kontrolüme gitmiştim.dr.öğle yemeğinde alalım istersen dedii.bende ok.dedim..şimdi evimde kızımlayım:))) biraz erken doğduğu için 3100gr.50 cm.boyunda miniminnacık bir kız oldu.face edaah sonra doğum videosunu koyarım.buraya da resim eklerim..
genel anesteziyle sezaryan doğum oldu..her şey yolunda ikimizde çok iyiyiz..
slm kızlar 5 temmuzda sezeryan oldum normal dogumu o kadar cok ıstıyodum kı ama herseyın hayırlısı basta hersey normaldı suyum gelmıştı ama 1-2 cnm acılma vardı sunu sancı verıldı ama acılma olmadı ve doktorum normal dogumda bebek oksıjensız kalabılır ve nstde kalp atıslarında dusuk saplandıgı ıçın bebegı hıç rıske atmayalım dedı zaten rısklı bı gebelıktı benımkı sonuçta sezeryan oldum oğluşumla evımızdeyız Rabbım herkese nasıp etsın sezeryandan cok korkardım hem suni sancıyı hemde amelıyat bırı olarak soyluyorum herseye deger onun mınık gozlerıyle sıze bakması tesebbus etmesı hıç korkmayın Rabbım herkesı bı avazda kurtarsın
amin cnmm Allah analı babalı büyütsünnslm kızlar 5 temmuzda sezeryan oldum normal dogumu o kadar cok ıstıyodum kı ama herseyın hayırlısı basta hersey normaldı suyum gelmıştı ama 1-2 cnm acılma vardı sunu sancı verıldı ama acılma olmadı ve doktorum normal dogumda bebek oksıjensız kalabılır ve nstde kalp atıslarında dusuk saplandıgı ıçın bebegı hıç rıske atmayalım dedı zaten rısklı bı gebelıktı benımkı sonuçta sezeryan oldum oğluşumla evımızdeyız Rabbım herkese nasıp etsın sezeryandan cok korkardım hem suni sancıyı hemde amelıyat bırı olarak soyluyorum herseye deger onun mınık gozlerıyle sıze bakması tesebbus etmesı hıç korkmayın Rabbım herkesı bı avazda kurtarsın
arkadaşlarım merhaba nasılsınız doktora gittik doplerde bebeğin suyu normale göre az çıktı bilgisi olan varmı
slm kızlar 5 temmuzda sezeryan oldum normal dogumu o kadar cok ıstıyodum kı ama herseyın hayırlısı basta hersey normaldı suyum gelmıştı ama 1-2 cnm acılma vardı sunu sancı verıldı ama acılma olmadı ve doktorum normal dogumda bebek oksıjensız kalabılır ve nstde kalp atıslarında dusuk saplandıgı ıçın bebegı hıç rıske atmayalım dedı zaten rısklı bı gebelıktı benımkı sonuçta sezeryan oldum oğluşumla evımızdeyız Rabbım herkese nasıp etsın sezeryandan cok korkardım hem suni sancıyı hemde amelıyat bırı olarak soyluyorum herseye deger onun mınık gozlerıyle sıze bakması tesebbus etmesı hıç korkmayın Rabbım herkesı bı avazda kurtarsın
amin cnmm Allah analı babalı büyütsünn
benimde ultrasonda az çıktı günümde doldu canımm ne yapacağım bilmiyorum yarın hastaneye yatıcamm
arkadaşlarım merhaba nasılsınız doktora gittik doplerde bebeğin suyu normale göre az çıktı bilgisi olan varmı[
hoşgeldin canım. doktorun ne dedi peki bunun için? eğer sınırın çok altındaysa gününü beklemeden alabiliyorlar suyu az olduğunda ama bilemiyorum ki
gçmiş olsun canım neden azalmış su bir şey dedimi doktor
arkadaşlarım merhaba nasılsınız doktora gittik doplerde bebeğin suyu normale göre az çıktı bilgisi olan varmı[
hoşgeldin canım. doktorun ne dedi peki bunun için? eğer sınırın çok altındaysa gününü beklemeden alabiliyorlar suyu az olduğunda ama bilemiyorum ki
froyacım saolasın su normalden azmış bebeğin gelişmesini engelliyormuş bu durum iki hafta geri görünüyor bir hafta sonra tekrar doplere göndericem dedi
arkadaşlarım merhaba nasılsınız doktora gittik doplerde bebeğin suyu normale göre az çıktı bilgisi olan varmı
saol cnm sanada
hayır birşey demed,i doktor canımm
günümde dolduu yarın bakalım doğumum olur gibime geliyo ama nasıl olur bilemiyorum
günün dolduğu için şanslısın canım allaha şükret çünki bebeğin alacağı kiloyu almıştır kaç kilo oldu bebeğin
allah hayırlı doğumlar nasip etsin
kızlar bana dua ed,n sağlıklıca bebşişimi kucağıma alayımm dualarım sizinleee herkese ii kandiller diliyorum tekrar kendinize ii bakınn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?