2010 Temmuz Anneleri : )

nurcan selam canım..
bende dün seni geçirdim aklımdan bu kızın sesi soluğu çıkmıyo doğurdumu ki diye bilmiyorumkismile
doktorun ne dedi suyunun azalması ile ilgili olarak?

saol nazocum beni düşünmüş olman benim için çok değerli
seninle bir ilgisi yok ama sen bol su tüket dedi
okadar değişikki annelik pisikolojisi eve geldim o gün çok su içtim bebeğe faydalı şeylerden yedim mide ağrısından öldüm sonra biraz moralsizim canım

kızlar kandılınız mubarek olsun

dogum yapan denız gunes ve elfıdaya hayırlı ugurlu olsun dıyelım
dogurmayan kac kısı kaldık
gıttıkce zamanımız azalıyor
bızede gelecek sıra

şu an benim bebek 2200 35 haftalık biraz daha toparlamasını isterdim

kıyamam ya bozma moralini :teselli:
bizde sınırı geçtik be canım, Allah dermansız dert vermesin...
bişicik olmaz sen merak etme a.s

su daha da azalırsa bebeği alırız dedi çok su içersem düzelirmi acaba birde yemeye dahada dikkat etsem of of

şu an benim bebek 2200 35 haftalık biraz daha toparlamasını isterdim

haftada 3 gün balık ye, birde protein ağırlıklı beslen bu bir haftada.
doktorum bana bebek balıktan çok güzel faydalanır demişti..
birde muzu duydum kilo aldırıyor bebeğe diye ama emin değilim...

haftada 3 gün balık ye, birde protein ağırlıklı beslen bu bir haftada.
doktorum bana bebek balıktan çok güzel faydalanır demişti..
birde muzu duydum kilo aldırıyor bebeğe diye ama emin değilim...

şimdi günde 3 tane yiyorum muz bende duydum balık söylerim akşama eşim alır birde et dimi

nurcan benim de bi ara suyum çok azalmıştı. doktor serum vermişti ve de günde en az 2 lt su içmemi söylemişti. ondan sonra toparladı çok şükür. sen de bol bol su iç. şimdi çok terliyoruzya sıvı kaybediyoruz. gerçi suyun az olması sadece onunla ilgili değilmiş, bünyeyle alakalıymış. ama inşallah normal düzeye gelir canım hemencik.

şimdi günde 3 tane yiyorum muz bende duydum balık söylerim akşama eşim alır birde et dimi

bozma moralini canım benim, günde 3 muz çok bence kabız olmayasıon sonra. 2 kgmı geçtikten sonra çok problem olmuyor. minyondur senin bebeğin her bebek şişman olacak die bişi yok ya. benim doktorum dedi benim kızım doğuma yakın tarihte 6 hafta gerideydi dedi ama sağlıklı çok tatlı bir kızı var. minyonmuş kızı ama şimdi iyi.balık ye bir de protein ağırlıklı evet et ye. bana doktorum haftanın enaz 5 günü et yemen lazım hamilelik boyunca demişti et balık veya tavuk eti. ben hep kırmız<ı et yedim çoğunlukla. balık ta yedim ama çok fazla değil. eşimle köfte yapardık haftasonları buzluğa atardık ben sebze yerdim ama 3-4 köfteyi kızartırdım ekmeksiz atardım ağzıma. hem demir hem de bebeğin beslenmesi açısından önemliymiş.suyu azalırsa bebeği alırlar ama zayıf bile doğsa sen doğumdan sonra da et yemeğe devam et protein hem sütü artırır hem de yine bebeğe kilo aldırırmış.

bende de fazla su içme sorunu var yaa. hatta bebeğimiz suyu fazla diye bayaa bi üzüldük. önce şeker dendi hep takipteydim. ama şimdi normale döndü suyum çok şükür. ben 3 ltden fazla su içiyorum diye bana doktorum kızdı kalp krizi geçirirsin senin bünyene fazla dedi. 2 buçuk litreyi geçme dedi. ben şimdi dikkat ediyorum ama enfazla 3 ltye çekebildim. çok susuyorum.

Slm kızlar yine geldim.
Çok canım sıkılıyo bugün.
annecim doğum sonrası için bir srü şeyler yapıp yapıp buzluğa atıyor.
Biz hastanede kalırken eşimle kardeşim yesinler aç kalmasınlar diye.
Ben de ona yardım edemiyorum ki.
Öff TV izlemekten sıkıldım.

saol flowercim canım dediklerini yapıcam oa arkadaşının kızını boyu yaşıtlarıyla aynımı yoksa dahamı kısa acaba bebeşim ileride kısa boylumu olur

kızlar siz balon ve şu ıvır zıvır süslerle bebeğin odasını süsledi,niz mi? hastane odasını süslücek misiniz? ben hiç süs almadım zor geliyo çıkıp almak. hastane odasını süslemem zaten de evdek,i odayı süslesem mi die düşünüyorum.

froyacım geçmiş olsun sizede suyu bayağı arttırdım inşallah düzelir canım

saol flowercim canım dediklerini yapıcam oa arkadaşının kızını boyu yaşıtlarıyla aynımı yoksa dahamı kısa acaba bebeşim ileride kısa boylumu olur

arkadaşım değil doktorumun kızı. jinekoloğum söyledi benim kızım 6 hafta geriydi ultrasonda diye.boyu valla şimdi koca kız fotoğrafını gördüm ben gaayet normal görünüyodu. sanmıyorum. ben 2kg doğdum ama boyum kısa değil. sen takma bu kadar kafaya iyi düşün iyi olsun. bak sana özelden bi mesaj yazcam.

Ahh bu anneler de olmasa annem de yazık 3 gÜndÜr perıŞan oldu dızınde de menÜskÜs yırtıĞı var ama kadıncagız unuttu garıbım kendını bızımle ugraŞmaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…