nurcan selam canım..
bende dün seni geçirdim aklımdan bu kızın sesi soluğu çıkmıyo doğurdumu ki diye bilmiyorumkismile
doktorun ne dedi suyunun azalması ile ilgili olarak?
günün dolduğu için şanslısın canım allaha şükret çünki bebeğin alacağı kiloyu almıştır kaç kilo oldu bebeğin
allah hayırlı doğumlar nasip etsin
saol nazocum beni düşünmüş olman benim için çok değerli
seninle bir ilgisi yok ama sen bol su tüket dedi
okadar değişikki annelik pisikolojisi eve geldim o gün çok su içtim bebeğe faydalı şeylerden yedim mide ağrısından öldüm sonra biraz moralsizim canım
şu an benim bebek 2200 35 haftalık biraz daha toparlamasını isterdim
kıyamam ya bozma moralini :teselli:
bizde sınırı geçtik be canım, Allah dermansız dert vermesin...
bişicik olmaz sen merak etme a.s
saol arkadaşım
haftada 3 gün balık ye, birde protein ağırlıklı beslen bu bir haftada.
doktorum bana bebek balıktan çok güzel faydalanır demişti..
birde muzu duydum kilo aldırıyor bebeğe diye ama emin değilim...
şimdi günde 3 tane yiyorum muz bende duydum balık söylerim akşama eşim alır birde et dimi
şimdi günde 3 tane yiyorum muz bende duydum balık söylerim akşama eşim alır birde et dimi
nurcan benim de bi ara suyum çok azalmıştı. doktor serum vermişti ve de günde en az 2 lt su içmemi söylemişti. ondan sonra toparladı çok şükür. sen de bol bol su iç. şimdi çok terliyoruzya sıvı kaybediyoruz. gerçi suyun az olması sadece onunla ilgili değilmiş, bünyeyle alakalıymış. ama inşallah normal düzeye gelir canım hemencik.
bozma moralini canım benim, günde 3 muz çok bence kabız olmayasıon sonra. 2 kgmı geçtikten sonra çok problem olmuyor. minyondur senin bebeğin her bebek şişman olacak die bişi yok ya. benim doktorum dedi benim kızım doğuma yakın tarihte 6 hafta gerideydi dedi ama sağlıklı çok tatlı bir kızı var. minyonmuş kızı ama şimdi iyi.balık ye bir de protein ağırlıklı evet et ye. bana doktorum haftanın enaz 5 günü et yemen lazım hamilelik boyunca demişti et balık veya tavuk eti. ben hep kırmız<ı et yedim çoğunlukla. balık ta yedim ama çok fazla değil. eşimle köfte yapardık haftasonları buzluğa atardık ben sebze yerdim ama 3-4 köfteyi kızartırdım ekmeksiz atardım ağzıma. hem demir hem de bebeğin beslenmesi açısından önemliymiş.suyu azalırsa bebeği alırlar ama zayıf bile doğsa sen doğumdan sonra da et yemeğe devam et protein hem sütü artırır hem de yine bebeğe kilo aldırırmış.
nurcan benim de bi ara suyum çok azalmıştı. doktor serum vermişti ve de günde en az 2 lt su içmemi söylemişti. ondan sonra toparladı çok şükür. sen de bol bol su iç. şimdi çok terliyoruzya sıvı kaybediyoruz. gerçi suyun az olması sadece onunla ilgili değilmiş, bünyeyle alakalıymış. ama inşallah normal düzeye gelir canım hemencik.
saol flowercim canım dediklerini yapıcam oa arkadaşının kızını boyu yaşıtlarıyla aynımı yoksa dahamı kısa acaba bebeşim ileride kısa boylumu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?